rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

Για περισσότερες πληροφορίες δες στο site του ΕΙΝ ( ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ) και η εστια στην οποια μπορεις να πας ειναι ανάλογη της σχολης σου(η αθήνα έχει 3 εστίες 2 στη ζωγράφου και μια στα πατήσια) και τα χαρτια τα καταθέτεις στην αντίστοιχη γραμματεία της εστίας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nefeli Gewrgiou
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life.goes.on
Νεοφερμένο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Η κολλήτη μου μένει στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου, έχω πάει αρκετές φορές οπότε μπορω να σου λύσω κάποιες απορίες.
Λοιπόν:
-τα δωμάτια είναι μονόκλινα, μικρούλια, περίπου 13-15 τ.μ.
-Οι τουαλέτες δυστυχώς είναι κοινόχρηστες, για κάθε όροφο.
-Δεν πληρώνεις κάτι απ'όσο γνωρίζω.
-Το δωμάτιο έχει μέσα κρεβάτι, γραφείο, μια μινι-βιβλιοθηκη πάνω απ'το γραφείο (2-3 ράφια βασικά), ντουλάπα, δίπλα απ'τη ντουλάπα έχει και κάποια άλλα ράφια και 2 μικρά ντουλαπάκια κάτω απ'τα ράφια, μια βρύση, έναν νιπτήρα και καθρέφτη. Αυτά.. ελπίζω να μην ξέχασα κάτι, αν έχεις κανείς άλλος απορίες ας μου πει

life.goes.on
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Μήπως τυγχάνει να γνωρίζεις αν οι εστίες στην Αθήνα είναι καλές?
με μια γρηγορη ματια που εριξα(γιατι ενδιαφερομαι και εγω γαι την εστια)η εστιες της αθηνας δεν φαινονται να ειναι τοσο χαλια.Πολλα δωματια,τα περισσσοτερα εχουν δικη τους τουαλετα ενω 3 απο τα 4 κτιρια που στεγαζονται συνολικα οι φοιτιτες εχουν ανακαινιστει το 2004,σχετικα προσφατα δηλαδη.Καποια απ'τα δωματια εχουν επισης κλιματιστικο

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

με μια γρηγορη ματια που εριξα(γιατι ενδιαφερομαι και εγω γαι την εστια)η εστιες της αθηνας δεν φαινονται να ειναι τοσο χαλια.Πολλα δωματια,τα περισσσοτερα εχουν δικη τους τουαλετα ενω 3 απο τα 4 κτιρια που στεγαζονται συνολικα οι φοιτιτες εχουν ανακαινιστει το 2004,σχετικα προσφατα δηλαδη.Καποια απ'τα δωματια εχουν επισης κλιματιστικο![]()
Οι εστίες των ΤΕΙ, όμως, δεν είναι καθόλου καλές.
Εγώ από παιδιά που μένουν εκεί το ξέρω. Όλοι λένε ότι οι καλύτερες είναι αυτές της Φιλοσοφικής/Νομικής/Πολυτεχνείου.

life.goes.on
Νεοφερμένο μέλος

δεν εχω ακουσει τιποτα για τις εστιες των ΤΕΙ...Οι εστίες των ΤΕΙ, όμως, δεν είναι καθόλου καλές.
Εγώ από παιδιά που μένουν εκεί το ξέρω. Όλοι λένε ότι οι καλύτερες είναι αυτές της Φιλοσοφικής/Νομικής/Πολυτεχνείου.![]()
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω!Δεν καταλαβα.....Αν καποιος θελει να δηλωση για μια Εστια....Θα επρεπε να το εχει κάνει απο περυσι????Δηλαδη....πριν καν δωσει πανελληνιες????Somebody HELP!!!
![]()
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι πρωτοετείς όχι, όσοι είναι απο παλαιότερα εξάμηνα πρέπει να κάνουν αίτηση απο το προηγούμενο ακαδημαικό έτοςΔεν καταλαβα.....Αν καποιος θελει να δηλωση για μια Εστια....Θα επρεπε να το εχει κάνει απο περυσι????Δηλαδη....πριν καν δωσει πανελληνιες????Somebody HELP!!!
![]()
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Οι μόνες εστίες που αξίζουν και που πραγματικά μπορεί να ζεί αξιοπρεπώς ένα άτομο είναι αυτές του ΕΚΠΑ στην Υμμητού και οι καινούργιες εστίες (2004) του ΕΜΠ. Για τους φοιτητές των υπολοιπων ΑΕΙ - ΤΕΙ η στέγαση παρέχεται στις Εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου οι οποίες είναι απλά τραγικές και οι εστίες στην Πατησίων οι οποίες το κτίριο είναι πιο καινούργιο, εξωτερικά πιο εμφανίσιμες και σε καλύτερη κατάσταση αλλά εσωτερικά μαύρα χάλια. Πολύ μικρά δωμάτια, οι διάδρομοι γεμάτοι απο απλώστρες με ρούχα, παπούτσια και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, τουαλέτες κοινόχρηστες σε καλή γενικά κατάσταση.
Στου Ζωγράφου πάντως δεν είναι και τόσο τραγικές, εντάξει έχουν πολλά μειονεκτήματα αλλά για κάποιον που έχει ανάγκη και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει, μια χαρά είναι, γλιτώνει την οικογένεια του απο τεράστια οικονομική επιβάρυνση.
Για μένα το μόνο πρόβλημα είναι οι κοινόχρηστες τουαλέτες.. όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ λεπτομέρειες.
Καλό θα ήταν πάντως για όποιον έχει σκοπό να κάνει αίτηση όταν πάει για την εγγραφή του να κάνει και μια βόλτα απο κει.
life.goes.on
Νεοφερμένο μέλος

ειναι κοινοχρηστες οι τουαλετες στην αθηνα?νομιζα πως οχι...Για μένα το μόνο πρόβλημα είναι οι κοινόχρηστες τουαλέτες.. όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ λεπτομέρειες.
Καλό θα ήταν πάντως για όποιον έχει σκοπό να κάνει αίτηση όταν πάει για την εγγραφή του να κάνει και μια βόλτα απο κει.

fretoe
Δραστήριο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Στις εστίες που είναι στου Ζωγραφου είναι ναι, για τις άλλες δεν ξέρω.ειναι κοινοχρηστες οι τουαλετες στην αθηνα?νομιζα πως οχι...![]()
Υπαρχει φοιτητικη εστια στην Αθηνα, που να μην εχει κοινοχρηστες τουαλετες?
Ξέρω οτι ατομικά μπάνια έχουν οι εστίες του Πολυτεχνείου (γενικά αυτές είναι σε πολύ καλή κατάσταση). Για άλλες δεν γνωρίζω δυστυχώς.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Οχι λόγω εγκταστάσεων, λόγω περιοχής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.