Αρχικά έκανα τη δηλωσή μου και το μόνο διαθέσιμο σύγγραμμα ήταν της μαθηματικής ανάλυσης (143 διαθέσιμα έγραφε). Πήγαινω λοιπόν εγώ την επόμενη μέρα (Δευτέρα) στο σημείο παραλαβής και μου λέει η υπεύθυνη ότι δεν υπάρχει, θα έρθει αύριο, το αργότερο μεθαύριο! Όταν τη ρωτησα για την διαθεσιμότητα που έγραφε στον Εύδοξο, μου είπε πως στέλνουνε και έξω (από τη Θεσσαλονίκη) τα βιβλία.
Μετά από 2 ημέρες γίνεται διαθέσιμο και ένα άλλο βιβλίο και πηγαίνω για να τα παραλάβω και τα 2. Παίρνω τα μαθηματικά και καθώς φτάνω στην είσοδο του 2ου σημείου διανομής, διαβάζω σε ένα χαρτί που ήταν κολλημένο στην βιτρίνα "Διανομή φοιτητικών συγγραμμάτων: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" Ητανε Τετάρτη... Μπαίνω όμως στο βιβλιοπωλείο για να τους ρωτήσω, γιατί στον Εύδοξο είχε και τις άλλες μέρες. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι
στον Εύδοξο αναγράφονται οι μέρες λειτουργίας του καταστήματος και όχι της διανομής των συγγραμμάτων 
.
Σήμερα παρέλαβα το παραπάνω βιβλίο μαζί με ένα άλλο που έγινε στην πορεία διαθέσιμο και όταν γύρισα σπίτι από το κέντρο, είδα ότι έγιναν διαθέσιμα και τα τελευταία 2 βιβλία που χρειάζομαι (και τα δύο βρίσκονται στο ίδιο σημείο διανομής). Αποφάσισα να τελειώσω μια και καλή με τα βιβλία γιαυτό ξανακατέβηκα στο κέντρο. Τελικά άδικος κόπος... Τα βιβλία βρίσκοταν στις κούτες ακόμη και η υπάλληλος μου είπε πως δεν ξέρει σε ποιο κουτί είναι το καθένα! Πρέπει να ξαναπεράσω αύριο...