Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Ο Zed έγραψε: #61 27-08-09 22:27 Περιοχή Κατερίνη (Πιερία) Φοιτητής του Τμήματος Χημείας Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... ??? Σε νιώθω πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η christina141: #62 27-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Έλα ρε μην ανησυχείς, δε θα είναι και τόσο άσχημα να μένεις ως φοιτήτρια με τους γονείς σου... Και η ανεξαρτησία δεν είναι και ποιός ξέρει τι....οκ, είναι ωραία, αλλά μπορείς να είσαι ανεξάρτητος όσο μένεις και με τους γονείς σου... Click για ανάπτυξη... :nono:οχι με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ γονεις ομως.... αλλο να εισαι μακρια να μην δινεις αναφορα που εισαι τι κανεις κ με ποιον,τι ωρα γυρισες σπιτι κτλ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: ??? Σε νιώθω πάντως.. Click για ανάπτυξη... εχουμε σπιτι και θεσσαλονικη,και μενει γιαγια θεια ++++μπαμπας σχεδον ολη την εβδομαδα....αυτο τα λεει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η Kotatsuneko: #63 27-08-09 22:36 Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η christina141: #64 27-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Οι γονεις μου ειναι "καπως"...κ σε ενα μηνα κλεινω τα 18(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η Kotatsuneko: #65 27-08-09 22:38 Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιοχή Κατερίνη (Πιερία) Φοιτητής του Τμήματος Χημείας Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... ??? Σε νιώθω πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η christina141: #62 27-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Έλα ρε μην ανησυχείς, δε θα είναι και τόσο άσχημα να μένεις ως φοιτήτρια με τους γονείς σου... Και η ανεξαρτησία δεν είναι και ποιός ξέρει τι....οκ, είναι ωραία, αλλά μπορείς να είσαι ανεξάρτητος όσο μένεις και με τους γονείς σου... Click για ανάπτυξη... :nono:οχι με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ γονεις ομως.... αλλο να εισαι μακρια να μην δινεις αναφορα που εισαι τι κανεις κ με ποιον,τι ωρα γυρισες σπιτι κτλ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: ??? Σε νιώθω πάντως.. Click για ανάπτυξη... εχουμε σπιτι και θεσσαλονικη,και μενει γιαγια θεια ++++μπαμπας σχεδον ολη την εβδομαδα....αυτο τα λεει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η Kotatsuneko: #63 27-08-09 22:36 Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η christina141: #64 27-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Οι γονεις μου ειναι "καπως"...κ σε ενα μηνα κλεινω τα 18(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η Kotatsuneko: #65 27-08-09 22:38 Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Έλα ρε μην ανησυχείς, δε θα είναι και τόσο άσχημα να μένεις ως φοιτήτρια με τους γονείς σου... Και η ανεξαρτησία δεν είναι και ποιός ξέρει τι....οκ, είναι ωραία, αλλά μπορείς να είσαι ανεξάρτητος όσο μένεις και με τους γονείς σου... Click για ανάπτυξη... :nono:οχι με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ γονεις ομως.... αλλο να εισαι μακρια να μην δινεις αναφορα που εισαι τι κανεις κ με ποιον,τι ωρα γυρισες σπιτι κτλ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: ??? Σε νιώθω πάντως.. Click για ανάπτυξη... εχουμε σπιτι και θεσσαλονικη,και μενει γιαγια θεια ++++μπαμπας σχεδον ολη την εβδομαδα....αυτο τα λεει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η Kotatsuneko: #63 27-08-09 22:36 Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η christina141: #64 27-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Οι γονεις μου ειναι "καπως"...κ σε ενα μηνα κλεινω τα 18(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η Kotatsuneko: #65 27-08-09 22:38 Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η christina141: #64 27-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Οι γονεις μου ειναι "καπως"...κ σε ενα μηνα κλεινω τα 18(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η Kotatsuneko: #65 27-08-09 22:38 Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Οι γονεις μου ειναι "καπως"...κ σε ενα μηνα κλεινω τα 18(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η Kotatsuneko: #65 27-08-09 22:38 Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η Krou έγραψε: #66 27-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Έχεις περάσει τα 18 μου φαίνεται. Δηλαδή σόρι περιμένεις την φοιτητική ζωή για να μην δίνεις λογαριασμό στο σόι? Γτφ? Είσαι υποτίθεται θα είσαι ενήλικας -.- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τοσο απλο, οι γονεις παντα θα ρωτανε. Τυπικα μπορει να γινεσαι ενηλικας στα 18 αλλα απο τους γονεις δεν ξεφευγεις τοσο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η Kotatsuneko: #67 27-08-09 22:40 Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και? Δηλαδή πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις? Έλα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToMakriAggouri Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Ο ToMakriAggouri: #68 27-08-09 22:42 Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η christina141: #69 27-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Το να μην δίνεις λογαριασμό σε κανεναν δικαίωμα σου,αλλά αυτό δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου ''ώριμη αντιμετώπιση'' της φοιτητικής ζωής..Συγνώμη κιόλας.. Click για ανάπτυξη... χμμ ισως απλα να μην το εθεσα σωστα....δεν εννοω οτι θελω να σπουδασω μονο και μονο για να φυγω απο το σπιτι μου ή κατι τετοιο τελος παντων...απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι τελειως ανεξαρτητη και η κατασταση δεν μου το επιτρεπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η Kotatsuneko: #70 27-08-09 22:43 Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανεξάρτητη ως προς...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Η christina141: #71 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ToMakriAggouri: Η ελληνιδα μανα σε παρακολουθει 24/7 ακομα και απ τον ταφο. Δεν υπαρχει σωτηρια. Click για ανάπτυξη... ασε....ωστοσο με την ελληνιδα μανα δεν εχω προβλημα...ο father με προβληματιζει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Ανεξάρτητη ως προς...? Click για ανάπτυξη... αυτο που ειπες και πριν...να βγαινω οποτε θελω χωρις να ζηταω την αδεια κανενος...να ζω μονη μου στο σπιτι μου,να μαγειρευω για μενα,να καθαριζω για μενα,να καλω φιλους στο σπιτι κτλ...δεν θελω να γυρναω σπιτι και να τους βρισκω ολους εκει,το εχω βαρεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #72 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Και επειδή είναι κάπως? Δηλαδή οκ. Αφού θα είσαι 18 δεν έχεις ανάγκη να δίνεις λογαριασμό εκτός αν πρέπει ξερω γω σε περίπτωση που γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:55 Η christina141: #73 27-08-09 22:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο orathac έγραψε: #74 27-08-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:00 Η christina141: #75 27-08-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μωρε και παρεα να ειστε, πρεπει να ξερεις να επιβιωνεις σε τετοιες καταστασεις, ακομα και να εχεται εναν ανδρα στην παρεα δεν θα ξαφνιαστω αμα σας παρατησει και τρεξει. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω να σου πω την αληθεια....αλλα τι να κανουμε,μαθαινουμε οδηγηση και γυρναμε χωρις ανδρα σπιτι με αυτοκινητο,απλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:02 Η Kotatsuneko: #76 27-08-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Δεν ειναι ετσι, δεν γινεσαι 18 και λες στην μανα σου παρε δρομο θα κανω οτι θελώ, θα σε πεταξει εξω απο το σπιτι και θα σου πει κανε οτι θες τωρα. Να σεβεσται τις απαιτησεις των μαναδων σας. Το να λες που εισαι δεν θα σου κανει κακο, μονο καλο θα σου κανει. Τωρα αμα εισαι γυναικα και θες να γυρνας μονη σου στο σπιτι στης 4 το πρωι χωρις αμαξη, απλα τα θελει ο κολος σου. Click για ανάπτυξη... Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. *κώλος Αρχική Δημοσίευση από christina141: καλο....ενταξει ειπαμε,δεν θελω να γυρναω μονη μου 4 το πρωι,με παρεα(φιλους εννοω μην παρεξηγηθουμε δηλαδης) Click για ανάπτυξη... Φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:09 Η maraki love: #77 27-08-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina141: ποιός άλλος πέρασε σε κάποια σχολή στην πόλη που μένει και εύχεται να είχε φύγει κάπου αλλού για να ζήσει μόνος του τη ρημάδα τη "φοιτητικη ζωή"?:what: Click για ανάπτυξη... και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:10 Η christina141: #78 27-08-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Ουσιαστική ανεξαρτησία δεν θα έχεις ακόμα και στην ακρή του κόσμου να πας..Από τη στιγμή που θα σε συντηρούν κυρίως οικονομικά οι γονείς σου δεν νομίζω ότι θα είσαι ουσιαστικά ανεξάρτητη!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει,αλλο αυτο...τωρα το καλοκαιρι δουλευουμε για να μην ζηταμε χρηματα απο γονεις,αλλα οταν σπουδαζεις λιγο δυσκολο να δουλευεις συγχρονως... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από maraki love: και εγω ειμαι τα ιδια με σένα!!:iagree: Click για ανάπτυξη... να φυγουμε....να παμε αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Ο orathac έγραψε: #79 27-08-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kotatsuneko: Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μου. Πουθενα δεν αναφέρθηκα σε τέτοια κατάσταση και σαφώ συμπεριφορά. Εγώ αναφέρθηκα στο ότι έχει περισσότερη άνεση. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ειναι η ηλικια που θα κρινει την ανεση αλλα η ωριμοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:24 Η Kotatsuneko: #80 27-08-09 23:24 Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ξέρω. Μου φαίνεται αρκετά ώριμη για αυτό σχολίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.