Ευτυχια Αδαμοπουλου Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 07:35 Η Ευτυχια Αδαμοπουλου: #1 02-10-22 07:35 Καλημερα παιδια! Σπουδαζω στη πατρα αλλα τα αποτελεσματα της εστιας θα βγουν περιπου 15 του μηνος. Επειδη τ προγραμμα της τεταρτης ειναι επιβαρυμενο καιτη πεμπτη εχω πρωι μαθημα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι συοντοπο καταωωγης μου γιατι θα φτασω αργα βραδυ και πρεπει την αλλη μερα να φυγω νωρις το πρωι , εχετε να προτεινετε εναν τοπο διαμονης για τεταρτη βραδυ; Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 09:46 Ο Antonius έγραψε: #2 02-10-22 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Ευτυχια Αδαμοπουλου: Καλημερα παιδια! Σπουδαζω στη πατρα αλλα τα αποτελεσματα της εστιας θα βγουν περιπου 15 του μηνος. Επειδη τ προγραμμα της τεταρτης ειναι επιβαρυμενο καιτη πεμπτη εχω πρωι μαθημα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι συοντοπο καταωωγης μου γιατι θα φτασω αργα βραδυ και πρεπει την αλλη μερα να φυγω νωρις το πρωι , εχετε να προτεινετε εναν τοπο διαμονης για τεταρτη βραδυ; Click για ανάπτυξη... airbnb? Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 13:38 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 02-10-22 13:38 Σερι σε καποιο μπαρακι; Ευτυχια Αδαμοπουλου Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 15:30 Η Ευτυχια Αδαμοπουλου: #4 02-10-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Σερι σε καποιο μπαρακι; Click για ανάπτυξη... Αχχαχα. Βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos8907 Qwerty 0 Ευτυχια Αδαμοπουλου DimitrisGr7 Scandal Joji sophiaa Τρελας123 Antonius ggl Αναστασία197 SoyN korlef denjerwtithelwhelp Ryuzaki Wonderkid Dr. Gl. Luminous nicole1982 oups Sherlockina thenutritionist calliope User2350 eukleidhs1821 Panagiotis849 eirinipap Απροσάρμοστη KingOfPop Ziekr augustine P.Dam. Chemwizard estrela takeshi_kitano Sofos Gerontas KingPoul Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα παιδια! Σπουδαζω στη πατρα αλλα τα αποτελεσματα της εστιας θα βγουν περιπου 15 του μηνος. Επειδη τ προγραμμα της τεταρτης ειναι επιβαρυμενο καιτη πεμπτη εχω πρωι μαθημα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι συοντοπο καταωωγης μου γιατι θα φτασω αργα βραδυ και πρεπει την αλλη μερα να φυγω νωρις το πρωι , εχετε να προτεινετε εναν τοπο διαμονης για τεταρτη βραδυ;
Antonius Νεοφερμένο μέλος Ο Antonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 09:46 Ο Antonius έγραψε: #2 02-10-22 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Ευτυχια Αδαμοπουλου: Καλημερα παιδια! Σπουδαζω στη πατρα αλλα τα αποτελεσματα της εστιας θα βγουν περιπου 15 του μηνος. Επειδη τ προγραμμα της τεταρτης ειναι επιβαρυμενο καιτη πεμπτη εχω πρωι μαθημα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι συοντοπο καταωωγης μου γιατι θα φτασω αργα βραδυ και πρεπει την αλλη μερα να φυγω νωρις το πρωι , εχετε να προτεινετε εναν τοπο διαμονης για τεταρτη βραδυ; Click για ανάπτυξη... airbnb? Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 13:38 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 02-10-22 13:38 Σερι σε καποιο μπαρακι; Ευτυχια Αδαμοπουλου Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 15:30 Η Ευτυχια Αδαμοπουλου: #4 02-10-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Σερι σε καποιο μπαρακι; Click για ανάπτυξη... Αχχαχα. Βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos8907 Qwerty 0 Ευτυχια Αδαμοπουλου DimitrisGr7 Scandal Joji sophiaa Τρελας123 Antonius ggl Αναστασία197 SoyN korlef denjerwtithelwhelp Ryuzaki Wonderkid Dr. Gl. Luminous nicole1982 oups Sherlockina thenutritionist calliope User2350 eukleidhs1821 Panagiotis849 eirinipap Απροσάρμοστη KingOfPop Ziekr augustine P.Dam. Chemwizard estrela takeshi_kitano Sofos Gerontas KingPoul Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ευτυχια Αδαμοπουλου: Καλημερα παιδια! Σπουδαζω στη πατρα αλλα τα αποτελεσματα της εστιας θα βγουν περιπου 15 του μηνος. Επειδη τ προγραμμα της τεταρτης ειναι επιβαρυμενο καιτη πεμπτη εχω πρωι μαθημα δεν μπορω να πηγαινοερχομαι συοντοπο καταωωγης μου γιατι θα φτασω αργα βραδυ και πρεπει την αλλη μερα να φυγω νωρις το πρωι , εχετε να προτεινετε εναν τοπο διαμονης για τεταρτη βραδυ; Click για ανάπτυξη... airbnb?
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 13:38 Ο Ryuzaki έγραψε: #3 02-10-22 13:38 Σερι σε καποιο μπαρακι; Ευτυχια Αδαμοπουλου Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 15:30 Η Ευτυχια Αδαμοπουλου: #4 02-10-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Σερι σε καποιο μπαρακι; Click για ανάπτυξη... Αχχαχα. Βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευτυχια Αδαμοπουλου Νεοφερμένο μέλος Η Ευτυχια Αδαμοπουλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2022 στις 15:30 Η Ευτυχια Αδαμοπουλου: #4 02-10-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Σερι σε καποιο μπαρακι; Click για ανάπτυξη... Αχχαχα. Βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο
Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Σερι σε καποιο μπαρακι; Click για ανάπτυξη... Αχχαχα. Βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο