kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντιστοιχως ξερω κ εγω ελευθερους επαγγελματιες ιδιαιτερα δικηγορους που με το ζορι βγαζουν 1000 ευρω το μηνα και αν. Ατομα αξιολογα που ομως δεν εχουν ετοιμο γραφειο απο γονιους κ δουλευουν σε δικηγορικα γραφεια πολυ σκληρα για ελαχιστα χρηματα. Ολα λοιπον ειναι σχετικα. Με το να γιναι κανεις γιατρος η δικηγορος δε σημαινει οτι θα βγαλει χρηματα Για μενα σημαντικο ειναι να κανεις κατι το οποιο πρωτα απολα σου αρεσειΌλα σχετικά είναι. Εμένα ο πατέρας μου τελείωσε δάσκαλος, διορίστηκε έναν μήνα αφότου πήρε πτυχίο έκατσε 3 χρόνια, τους μούτζωσε και έφυγε! ( και καλά έκανε) μπήκε στο οικονομικό έκανε επιχείρηση και τώρα δεν σκέφτεται πως θα με σπουδάσει, η μάνα μου όμως είναι δασκάλα και δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο γιατί έπρεπε να μας μεγαλώσει και δουλεύει σαν δασκάλα. Καλή η σταθερή δουλειά αλλά βλέπω φίλους των γονιών μου παιδαγωγούς που δανείζονται για να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να πληρώσουν τα φροντιστήρια και την βγάζουν τσίμα τσίμα κάθε μήνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Titakos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντιστοιχως ξερω κ εγω ελευθερους επαγγελματιες ιδιαιτερα δικηγορους που με το ζορι βγαζουν 1000 ευρω το μηνα και αν. Ατομα αξιολογα που ομως δεν εχουν ετοιμο γραφειο απο γονιους κ δουλευουν σε δικηγορικα γραφεια πολυ σκληρα για ελαχιστα χρηματα. Ολα λοιπον ειναι σχετικα. Με το να γιναι κανεις γιατρος η δικηγορος δε σημαινει οτι θα βγαλει χρηματα Για μενα σημαντικο ειναι να κανεις κατι το οποιο πρωτα απολα σου αρεσει![]()
Συμφωνω!
Λευτα δεν βγαζει αυτος που θα τελιωσει μια συγκεκριμενη "high class" σχολη ... βλ. πολυτεχνιο, γιατρος, δικηγορος κτλ ...
Λευτα βγαζει αυτος που δουλευει καλυτερα απο τους υπολοιπους του ιδιου τομεα ... απλα αυτοι που τελιωσαν πολυτεχνια, ιατρικη, νομικη κτλ εχουν τα εφοδια ωστε να μπορουν βγαλουν περισσοτερα λευτα απ'αυτους που τελιωσαν πχ καποιο ΤΕΙ
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

πολλα ΤΕΙ δινουν περισσοτερα εφοδια για καλυτερη επαγγελματική αποκατασταση σε σχεση με άλλα ΑΕΙ (δες ιατρική-φυσικοθεραπεία)
dream on
Νεοφερμένο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

dexter08
Νεοφερμένο μέλος

η δικηγορια ειναι κορεσμενο επαγγελμα. εκτος απο τους 10-20 δικηγορους, τους αναγνωρισμενους που παιρνουν κ τα πολλα φραγκα, οι αλλοι βγαζουν με το ζορι ενα 1200αρι το μηνα. οσο για τους δασκαλους, με τις περικοπες που ερχονται προβλεπεται συμφωνα με αναλυτες φασμα ανεργιας σε 4-6 χρονια απο τωρα.
γενικως καμια δουλεια δε θα αποφερει χρηματα αμα δεν δουλεψεις σκληρα. αρχικα σκληρη δουλεια στην σχολη με παρακολουθηση μαθηματων και αμεση επαφη με την επιστημη. και στην συνεχεια σκληρη δουλεια και στο χωρο εργασιας. ετσι μονο θα μπορεσει καποιος ανθρωπος των γραμματων να πιασει -δικαιωματικα- τις 2000 και 3000 ευρω το μηνα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν με καίει μια αν βρω ή όχι δουλειά σε αυτό που σπούδασα. Ή αν θα μπορέσω να "χωθώ" στο δημόσιο και να "αράξω" και να φυτρώσω καμία τουμπανισμένη κοιλιά δημοσίου υπαλληλάνθρωπου με μπλουζάκι lacoste και ύφος σατράπη-ειδικού επιστήμονα. Σπουδάζω πρωτίστως γιατί μου αρέσει και με ευχαριστεί να διαβάζω αυτό το επιστημονικό αντικείμενο. Τώρα αν δεν βρω δουλειά, θα φροντίσω να το συνδυάσω επαγγελματικά με κάτι άλλο. Τόσα μεταπτυχιακά υπάρχουν. Έτσι και αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα, υπάρχει γενικευμένη ανεργία σε όλους τους κλάδους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Από την άλλη δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω αν σπούδασα κάτι μη μοδάτο και όχι τόσο γκλάμουρους από τις βαφτιζόμενες "πρωτοκλασσάτες" επιστήμες των Ελληνικών κατινίστικων ΜΜΕ. Θέλω να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα της εποχής και σε ότι πουλάει ή ξεπουλάει..Έτσι είμαι εκ φύσεως. Απέχω από την λογική μάζας και επιδειξιομανίας στον κοινωνικό περίγυρο, φίλους, σόι,...κτλ όπως κάνουν πολλοί. Αλλά αποκλείεται με ένα τόσο δυνατό πτυχίο να μείνω άνεργος.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρεις ότι όσοι καταφέρουν και περάσουν ΑΣΕΠ, πάνε στην Κωλοπετεινίτσα και τρέχουν από σχολείο σε σχολείο για να συμπληρώσουν ώρες θα πάρουν στο τέλος του μήνα.....500 ευρώ, ετσι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίτνα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.