Nikoleta05 Νεοφερμένο μέλος Η Nikoleta05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:17 Η Nikoleta05: #1 14-08-23 00:17 Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:49 Η Joji έγραψε: #2 14-08-23 00:49 Μόνο απόγευμα γίνονται μαθήματα; Καταλαβαίνω τον φόβο σου. Το να γυρνάς σπίτι την νύχτα ως γυναίκα είναι μια από τις πιο αγχωτικές εμπειρίες. Ωστόσο δεν ξέρω αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άμεσα. Η σχολή σου αρέσει; Θεωρείς, δηλαδή, ότι θα άντεχες να βιώνεις αυτό το συναίσθημα σχεδόν καθημερινά; Τελευταία επεξεργασία: 14 Αυγούστου 2023 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:56 Ο cha0s έγραψε: #3 14-08-23 00:56 Μηχανάκι ή αμάξι βολεύει; Δίπλωμα βγάζεις τσακ-μπαμ. Τώρα για να αγοράσεις αμάξι είναι ένα κόστος (μηχανάκι πιο φτηνά βέβαια). Προσωπικά έχω ηλεκτρικό μηχανάκι (όχι πατίνι - μη μπερδευτείς, κανονικό παπάκι είναι), το πήρα 800 ευρώ, η μπαταρία βγαίνει και φορτίζει στο σπίτι, πάω όπου θέλω και το κλειδώνω κανονικά. Πηγαίνω με 45χλμ την ώρα, νορμάλ ταχύτητα για μέσα στην πόλη. Κόστος φόρτισης = 0,20€ τα 100 χιλιόμετρα (τίποτα δηλαδή). Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:57 Η Alessandra Eliza: #4 14-08-23 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta05: Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) δεν είναι όλες τις μέρες μέχρι τις 10, πιθανόν να ισχύει το ίδιο και εκεί. Επίσης, σίγουρα δεν θα είσαι η μόνη που θα πρέπει να προλάβει λεωφορείο, Οπότε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον καθηγητή να σας αφήνει 5' νωρίτερα. Αν βρεις κάποιον από γειτονική περιοχή μπορείτε να γυρνάτε μαζί μέχρι ένα σημείο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:02 Η Joji έγραψε: #5 14-08-23 01:02 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ilikntas giorgos8907 EFAKIT Pulsar Kzaro johnny20 user2727 iammary antonisprofis57@gmai guest24440 Gogosps eirinipap Panagiotis849 Giannis_19 Abiogenesis giannis05 Frozensun Leo komm Τρελας123 EFIANA nucomer Alessandra Eliza tfghp Nemesiis Steliosgkougkou spring day Antonia Alexandra Angelikaaa Maria_Xagorari SoyN angies Dr. Gl. Luminous MrDna Enhypen anell ilias_21 anchan giorgos78 GeorgePap2003 P.Dam. roud Obi-Wan Kenobi Startx0 panagiotis12 Pharmacist01 Lathy Praxis Helen06 Wonderkid thenutritionist χημεια4λαιφ nicole1982 ggl Arvacon ypopsifios23 dmav Nala flaura constansn ikigai Ryuzaki aggorf Φινεύς Unboxholics suaimhneas Meow kiyoshi hello1234 giannhs2001 Arianara S3 Ness Lifelong Learner Libertus Nikoleta05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:49 Η Joji έγραψε: #2 14-08-23 00:49 Μόνο απόγευμα γίνονται μαθήματα; Καταλαβαίνω τον φόβο σου. Το να γυρνάς σπίτι την νύχτα ως γυναίκα είναι μια από τις πιο αγχωτικές εμπειρίες. Ωστόσο δεν ξέρω αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άμεσα. Η σχολή σου αρέσει; Θεωρείς, δηλαδή, ότι θα άντεχες να βιώνεις αυτό το συναίσθημα σχεδόν καθημερινά; Τελευταία επεξεργασία: 14 Αυγούστου 2023 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:56 Ο cha0s έγραψε: #3 14-08-23 00:56 Μηχανάκι ή αμάξι βολεύει; Δίπλωμα βγάζεις τσακ-μπαμ. Τώρα για να αγοράσεις αμάξι είναι ένα κόστος (μηχανάκι πιο φτηνά βέβαια). Προσωπικά έχω ηλεκτρικό μηχανάκι (όχι πατίνι - μη μπερδευτείς, κανονικό παπάκι είναι), το πήρα 800 ευρώ, η μπαταρία βγαίνει και φορτίζει στο σπίτι, πάω όπου θέλω και το κλειδώνω κανονικά. Πηγαίνω με 45χλμ την ώρα, νορμάλ ταχύτητα για μέσα στην πόλη. Κόστος φόρτισης = 0,20€ τα 100 χιλιόμετρα (τίποτα δηλαδή). Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:57 Η Alessandra Eliza: #4 14-08-23 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta05: Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) δεν είναι όλες τις μέρες μέχρι τις 10, πιθανόν να ισχύει το ίδιο και εκεί. Επίσης, σίγουρα δεν θα είσαι η μόνη που θα πρέπει να προλάβει λεωφορείο, Οπότε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον καθηγητή να σας αφήνει 5' νωρίτερα. Αν βρεις κάποιον από γειτονική περιοχή μπορείτε να γυρνάτε μαζί μέχρι ένα σημείο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:02 Η Joji έγραψε: #5 14-08-23 01:02 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ilikntas giorgos8907 EFAKIT Pulsar Kzaro johnny20 user2727 iammary antonisprofis57@gmai guest24440 Gogosps eirinipap Panagiotis849 Giannis_19 Abiogenesis giannis05 Frozensun Leo komm Τρελας123 EFIANA nucomer Alessandra Eliza tfghp Nemesiis Steliosgkougkou spring day Antonia Alexandra Angelikaaa Maria_Xagorari SoyN angies Dr. Gl. Luminous MrDna Enhypen anell ilias_21 anchan giorgos78 GeorgePap2003 P.Dam. roud Obi-Wan Kenobi Startx0 panagiotis12 Pharmacist01 Lathy Praxis Helen06 Wonderkid thenutritionist χημεια4λαιφ nicole1982 ggl Arvacon ypopsifios23 dmav Nala flaura constansn ikigai Ryuzaki aggorf Φινεύς Unboxholics suaimhneas Meow kiyoshi hello1234 giannhs2001 Arianara S3 Ness Lifelong Learner Libertus Nikoleta05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο απόγευμα γίνονται μαθήματα; Καταλαβαίνω τον φόβο σου. Το να γυρνάς σπίτι την νύχτα ως γυναίκα είναι μια από τις πιο αγχωτικές εμπειρίες. Ωστόσο δεν ξέρω αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άμεσα. Η σχολή σου αρέσει; Θεωρείς, δηλαδή, ότι θα άντεχες να βιώνεις αυτό το συναίσθημα σχεδόν καθημερινά;
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:56 Ο cha0s έγραψε: #3 14-08-23 00:56 Μηχανάκι ή αμάξι βολεύει; Δίπλωμα βγάζεις τσακ-μπαμ. Τώρα για να αγοράσεις αμάξι είναι ένα κόστος (μηχανάκι πιο φτηνά βέβαια). Προσωπικά έχω ηλεκτρικό μηχανάκι (όχι πατίνι - μη μπερδευτείς, κανονικό παπάκι είναι), το πήρα 800 ευρώ, η μπαταρία βγαίνει και φορτίζει στο σπίτι, πάω όπου θέλω και το κλειδώνω κανονικά. Πηγαίνω με 45χλμ την ώρα, νορμάλ ταχύτητα για μέσα στην πόλη. Κόστος φόρτισης = 0,20€ τα 100 χιλιόμετρα (τίποτα δηλαδή). Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:57 Η Alessandra Eliza: #4 14-08-23 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta05: Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) δεν είναι όλες τις μέρες μέχρι τις 10, πιθανόν να ισχύει το ίδιο και εκεί. Επίσης, σίγουρα δεν θα είσαι η μόνη που θα πρέπει να προλάβει λεωφορείο, Οπότε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον καθηγητή να σας αφήνει 5' νωρίτερα. Αν βρεις κάποιον από γειτονική περιοχή μπορείτε να γυρνάτε μαζί μέχρι ένα σημείο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:02 Η Joji έγραψε: #5 14-08-23 01:02 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ilikntas giorgos8907 EFAKIT Pulsar Kzaro johnny20 user2727 iammary antonisprofis57@gmai guest24440 Gogosps eirinipap Panagiotis849 Giannis_19 Abiogenesis giannis05 Frozensun Leo komm Τρελας123 EFIANA nucomer Alessandra Eliza tfghp Nemesiis Steliosgkougkou spring day Antonia Alexandra Angelikaaa Maria_Xagorari SoyN angies Dr. Gl. Luminous MrDna Enhypen anell ilias_21 anchan giorgos78 GeorgePap2003 P.Dam. roud Obi-Wan Kenobi Startx0 panagiotis12 Pharmacist01 Lathy Praxis Helen06 Wonderkid thenutritionist χημεια4λαιφ nicole1982 ggl Arvacon ypopsifios23 dmav Nala flaura constansn ikigai Ryuzaki aggorf Φινεύς Unboxholics suaimhneas Meow kiyoshi hello1234 giannhs2001 Arianara S3 Ness Lifelong Learner Libertus Nikoleta05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηχανάκι ή αμάξι βολεύει; Δίπλωμα βγάζεις τσακ-μπαμ. Τώρα για να αγοράσεις αμάξι είναι ένα κόστος (μηχανάκι πιο φτηνά βέβαια). Προσωπικά έχω ηλεκτρικό μηχανάκι (όχι πατίνι - μη μπερδευτείς, κανονικό παπάκι είναι), το πήρα 800 ευρώ, η μπαταρία βγαίνει και φορτίζει στο σπίτι, πάω όπου θέλω και το κλειδώνω κανονικά. Πηγαίνω με 45χλμ την ώρα, νορμάλ ταχύτητα για μέσα στην πόλη. Κόστος φόρτισης = 0,20€ τα 100 χιλιόμετρα (τίποτα δηλαδή). Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι).
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 00:57 Η Alessandra Eliza: #4 14-08-23 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta05: Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) δεν είναι όλες τις μέρες μέχρι τις 10, πιθανόν να ισχύει το ίδιο και εκεί. Επίσης, σίγουρα δεν θα είσαι η μόνη που θα πρέπει να προλάβει λεωφορείο, Οπότε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον καθηγητή να σας αφήνει 5' νωρίτερα. Αν βρεις κάποιον από γειτονική περιοχή μπορείτε να γυρνάτε μαζί μέχρι ένα σημείο Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:02 Η Joji έγραψε: #5 14-08-23 01:02 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ilikntas giorgos8907 EFAKIT Pulsar Kzaro johnny20 user2727 iammary antonisprofis57@gmai guest24440 Gogosps eirinipap Panagiotis849 Giannis_19 Abiogenesis giannis05 Frozensun Leo komm Τρελας123 EFIANA nucomer Alessandra Eliza tfghp Nemesiis Steliosgkougkou spring day Antonia Alexandra Angelikaaa Maria_Xagorari SoyN angies Dr. Gl. Luminous MrDna Enhypen anell ilias_21 anchan giorgos78 GeorgePap2003 P.Dam. roud Obi-Wan Kenobi Startx0 panagiotis12 Pharmacist01 Lathy Praxis Helen06 Wonderkid thenutritionist χημεια4λαιφ nicole1982 ggl Arvacon ypopsifios23 dmav Nala flaura constansn ikigai Ryuzaki aggorf Φινεύς Unboxholics suaimhneas Meow kiyoshi hello1234 giannhs2001 Arianara S3 Ness Lifelong Learner Libertus Nikoleta05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta05: Ο τίτλος τα λέει όλα. Πέρασα σε ένα Διεκ και φοβάμαι να πάω επειδή τα μαθήματα είναι από τις 2 μέχρι τις 10. Με βασανίζουν πολλά ερωτήματα πως θα έρχομαι από εκεί γιατί αναγκάστηκα θα χρησιμοποιώ μέτρο και ένα λεωφορείο για να έρθω σπίτι, όπως επίσης αν χάσω το λεωφορείο και μείνω εκεί βραδιάτικα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή αν τα κάνω εγώ να φαίνονται ΒΟΉΘΕΙΑ Το χειρότερο είναι ότι τον χειμώνα νυχτώνει από τις 6 Click για ανάπτυξη... Στην πόλη μου (επαρχία) δεν είναι όλες τις μέρες μέχρι τις 10, πιθανόν να ισχύει το ίδιο και εκεί. Επίσης, σίγουρα δεν θα είσαι η μόνη που θα πρέπει να προλάβει λεωφορείο, Οπότε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον καθηγητή να σας αφήνει 5' νωρίτερα. Αν βρεις κάποιον από γειτονική περιοχή μπορείτε να γυρνάτε μαζί μέχρι ένα σημείο
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:02 Η Joji έγραψε: #5 14-08-23 01:02 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ilikntas giorgos8907 EFAKIT Pulsar Kzaro johnny20 user2727 iammary antonisprofis57@gmai guest24440 Gogosps eirinipap Panagiotis849 Giannis_19 Abiogenesis giannis05 Frozensun Leo komm Τρελας123 EFIANA nucomer Alessandra Eliza tfghp Nemesiis Steliosgkougkou spring day Antonia Alexandra Angelikaaa Maria_Xagorari SoyN angies Dr. Gl. Luminous MrDna Enhypen anell ilias_21 anchan giorgos78 GeorgePap2003 P.Dam. roud Obi-Wan Kenobi Startx0 panagiotis12 Pharmacist01 Lathy Praxis Helen06 Wonderkid thenutritionist χημεια4λαιφ nicole1982 ggl Arvacon ypopsifios23 dmav Nala flaura constansn ikigai Ryuzaki aggorf Φινεύς Unboxholics suaimhneas Meow kiyoshi hello1234 giannhs2001 Arianara S3 Ness Lifelong Learner Libertus Nikoleta05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης γιατί θεωρείται ηλεκτρικό ποδήλατο στα χαρτιά, βάσει νόμου (άσχετα που είναι μηχανάκι). Click για ανάπτυξη... Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:18 Ο cha0s έγραψε: #6 14-08-23 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος! Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Προφανώς! Δεν είναι μόνο γκάζι-φρένο και ισορροπία το μηχανάκι. Χρειάζεται και σωστή οδηγική συμπεριφορά. Προσωπικά έχω δίπλωμα οδήγησης 11 χρόνια, οπότε δεν έβγαλα για μηχανάκι (αν και πλέον μπορώ να βγάλω απλά με μια αίτηση, δεν απαιτείται να δώσω εξετάσεις λόγω ηλικίας), ωστόσο ξέρω να οδηγώ εντός και εκτός πόλης. Και πάντα με κράνος!
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2023 στις 01:19 Η Alessandra Eliza: #7 14-08-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν .
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πάντως, ακόμα και να μην απαιτείται, καλό είναι να το πάρει το δίπλωμα αν θέλει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Δεν παίζουμε με αυτά. Δηλαδή έχω δει χίλιους δυο άσχετους ακόμα και με τα πατίνια τους, να διακόπτουν την κυκλοφορία, να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να πάρουν στον λαιμό τους κάποιον άλλον. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στον δρόμο οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ακόμη Και οι πεζοί θα έπρεπε να ξέρουν .