Φιλόλογος καθηγήτρια που καταγγέλθηκε

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Πηγή: https://www.esos.gr/deiterobathmia/g...nou-mathiti-k.a-timorithike-me-epipliksi.html
Φιλόλογος καθηγήτρια που καταγγέλθηκε για «Θώπευση των οπισθίων 15χρονου μαθητή κ.α» τιμωρήθηκε με επίπληξη
Εναντίον της εγκαλούμενης που ήταν φιλόλογος σε Λύκειο και σήμερα Λέκτορας του Τμήματος.. του Πανεπιστημίου... ασκήθηκε πειθαρχική αγωγή από τον , Πρύτανη του Πανεπιστημίου επειδή ως καθηγήτρια φιλόλογος στο Λύκειο ..., φέρεται να διέπραξε τα ακόλουθα:
1. «......Θώπευση των οπισθίων του μαθητή .......... και αναφορά της σε αυτό, ενώπιον των μαθητών,
εκθειάζοντας εκείνο το σημείο του σώματός του.
2. Ασπασμός ενώπιον των μαθητών στην Τάξη .......... στον μαθητή. Σκηνή ζηλοτυπίας, απόγευμα στο Σχολείο, όπου ανέφερε ότι: «δε θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος ΜΟΥ».
3. Θωπεία στο κεφάλι ενώπιον συμμαθήτριας και ερώτηση: «δεν είναι όμορφος ο Γιώργος ΜΟΥ».
4. Συνεχής αναζήτηση του παιδιού, είτε στο κινητό του, αφού κατείχε τον αριθμό, αλλά και μέσω συμμαθητών, που έστελνε να τον βρουν σε αίθουσες ηλεκτρονικών, εκτός Σχολείου, οσάκις απουσίαζε.
5. Στην καφετέρια ......συνάντηση .......... με τον μαθητή, μετά από δική της πρωτοβουλία, όπου τουεκμυστηρεύεται το έρωτά της και τον συμβουλεύει να μην το αναφέρει στους γονείς του. Εκεί του αναφέρει ότι θέλει να είναι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και μετά από την άρνησή του, ότι θα τον περιμένει να ενηλικιωθεί.
6. Ενώπιον των συμμαθητών του αγκαλιάζει τον μαθητή και αφού είπε: «ο Γιώργος το μωρουλίνι μου» τον φιλάει στο μάγουλο.
7. Αναφορά στην τάξη, ότι το πιο σέξι σημείο του σώματος του ... είναι το «κωλαράκι του».
8. Στο χορό της Γ΄ Λυκείου χόρευε και φώναζε ενώπιον όλων: «φέρτε μου το Γιώργο».
9. Διαπραγματευόταν με μαθητές ότι αν τον φέρουν πίσω από το 1ο Λύκειο, που είχε μετεγγραφεί,θα τους έβαζε είκοσι.
Σύμφωνα με την απόφασηη αναφορά της Καθηγήτριας σε έκθεση μαθητή ότι είναι όμορφος, ζωηρός κ.α. σημαίνει ότι πέραν του ρόλου της εμφιλοχωρούσε και άλλου είδους ενδιαφέρον (ερωτικό).
Στην απόφαση υπογραμμίζονται επίσης τα εξής:
«Η προαναφερόμενη δημιούργησε σκάνδαλο στο σχολείο που υπηρετούσε, με τα καμώματά της και εξέθεσε στα μάτια της Κοινωνίας και των μαθητών ολόκληρη την Εκπαιδευτική κοινότητα και τη Δημόσια δωρεάν Εκπαίδευση, παραδίδοντας ένα παιδί στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, βορά στη σχολική κοινότητα για κάθε είδους σχόλια, λοιδορίες και προπηλακισμούς.
Η εν γένει συμπεριφορά της απέναντι σε Καθηγητές και μαθητές μαρτυρεί, άνθρωπο με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο, μιας και δεν περιεστάλη η εμμονή της απέναντι στον μαθητή ούτε από αίσθηση καθήκοντος, ούτε από ντροπή, ούτε από συμμόρφωση στις υποδείξεις, εννοώντας να
κάνει του κεφαλιού της και κατά το δοκούν, βρίζοντας και απειλώντας κατά περίπτωση με επιχειρήματα του τύπου, ότι έχει Διδακτορικό, σύζυγο Πανεπιστημιακό και πολιτικά μέσα».
Δυστυχώς, αναφέρει η απόφαση , απετέλεσε αντικείμενο οίκτου, χλεύης και απόρριψης από τους Συναδέλφους της καθότι δεν έπαιρνε από λόγια, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά,με αποτέλεσμα να μείνει ανεξέλεγκτη και αβοήθητη ενώ θα έχριζε, ίσως, επιστημονικής παρακολούθησης από Ειδικούς».
Για όλα τα παραπάνω γίνεται αναλυτική έκθεση των περιστατικών στο πόρισμα του Διευθυντή του Γυμνασίου ..., που διενήργησε ΕΔΕ μετά από παραγγελία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης....καθώς και το από .... συμπληρωματικό πόρισμα του ιδίου.
Από τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό προς τα λοιπά έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου, προκύπτει, κατά την κρίση του Συμβουλίου, ότι η εκδήλωση της συμπεριφοράς αυτής της εγκαλούμενης προς τον μαθητή έγινε από επιπολαιότητα και χάριν αστεϊσμού και όχι από πραγματικό ερωτικό ενδιαφέρον προς αυτόν, όπως κατηγορήθηκε. Τούτο συνάγεται και από το γεγονός ότι, όλες οι πιο πάνω πράξεις της εγκαλούμενης έγιναν ενώπιον τρίτων (μαθητών και καθηγητών). Με τη συμπεριφορά της, όμως, αυτή η εγκαλούμενη εκτέθηκε στα μάτια της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα και έγινε αντικείμενο δυσμενών σχολίων.
Η πιο πάνω διαγωγή της εγκαλούμενης απάδει στην αξιοπρέπεια πανεπιστημιακού λειτουργού και ως εκ τούτου, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα, που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 326 του ν. 5343/1932. Το παράπτωμα αυτό δικαιολογεί κατ' αρχήν την επιβολή της πειθαρχικής ποινής της οριστικής απόλυσης και ως εκ τούτου το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Καθηγητών των ΑΕΙ, όπως κρίθηκε με την απόφαση 28/2009 του Συμβουλίου, έχει αρμοδιότητα, σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του άρθρου 332 παρ. 2 του ν. 5343/1932, να επιληφθεί της υποθέσεως παρά το γεγονός ότι το παράπτωμα διαπράχθηκε πριν αποκτήσει την ιδιότητα μέλους ΔΕΠ η εγκαλούμενη.
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάνθηκε ότι, η εγκαλούμενη έχει τελέσει το εξής πειθαρχικό παράπτωμα: Κατά το διάστημα των σχολικών ετών ..., που δίδασκε ως καθηγήτρια φιλόλογος στο Λύκειο , σύμφωνα πάντα με την απόφαση, φέρεται να προέβη στις εξής πράξεις:
«..... Θώπευση των οπισθίων του μαθητή ...και αναφορά της σε αυτό, ενώπιον των
μαθητών, εκθειάζοντας εκείνο το σημείο του σώματός του. Ασπασμός ενώπιον των μαθητών στην Τάξη στον μαθητή. Σκηνή ζηλοτυπίας, απόγευμα στο Σχολείο, όπου ανέφερε ότι: «δε θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος ΜΟΥ».
Θωπεία στο κεφάλι ενώπιον συμμαθήτριας και ερώτηση: «δεν είναι όμορφος ο Γιώργος ΜΟΥ». Συνεχής αναζήτηση του παιδιού, είτε στο κινητό του, αφού κατείχε τον αριθμό, αλλά και μέσω συμμαθητών, που έστελνε να τον βρουν σε αίθουσες ηλεκτρονικών, εκτός Σχολείου, οσάκις απουσίαζε. Συνάντηση με τον μαθητή στην καφετέρια ... μετά από δική της πρωτοβουλία, όπου, χάριν αστεϊσμού του αναφέρει
ότι θέλει να είναι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και μετά από την άρνησή του, ότι θα τον περιμένει να ενηλικιωθεί. Ενώπιον των συμμαθητών του αγκαλιάζει τον μαθητή και αφού είπε: «ο Γιώργος το μωρουλίνι μου» τον φιλάει στο μάγουλο. Αναφορά στην τάξη, ότι το πιο σέξι σημείο του σώματος του Γιαννουλάκη είναι το «κωλαράκι του». Στο χορό της Γ΄ Λυκείου χόρευε και φώναζε ενώπιον όλων: «φέρτε μου το Γιώργο». Διαπραγματευόταν με μαθητές ότι αν τον φέρουν πίσω από το 1ο Λύκειο, που είχε μετεγγραφει, θα τους έβαζε είκοσι.
Σύμφωνα με το Πειθαρχικό Συμβούλιο η συμπεριφορά αυτή έγινε χάριν αστεϊσμού και από επιπολαιότητα, είχε όμως ως συνέπεια να εκτεθεί η εγκαλούμενη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα και να γίνει αντικείμενο δυσμενών σχολίων.
Η πιο πάνω διαγωγή της εγκαλούμενης, σύμφωνα πάντα με το Πειθαρχικό Συμβούλιο, απάδει στην αξιοπρέπεια πανεπιστημιακού λειτουργού και συνιστά έτσι το πειθαρχικό παράπτωμα, που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 326 του ν. 5343/1932. Και Επιβάλλει στην εγκαλούμενη για το πιο πάνω πειθαρχικό παράπτωμα την ποινή της επίπληξης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

transient

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,858 μηνύματα.
Πω πω ο Γιωργάκης ο καημένος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pop corn

Πολύ δραστήριο μέλος

Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,161 μηνύματα.
Τι να πω... Εδώ που φτάσαμε...
Δεν φταίει αυτή γιατί απ' ότι κατάλαβα έχει ψυχολογικά...
Αν το υπουργείο φρόντιζε ώστε οι καθηγητές να περνούν από ψυχολογικά τεστ δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα.
Γιατί σίγουρα δεν είναι το μοναδικό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Georgia94

Νεοφερμένος

Η Georgia94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
συμφωνω με την pop corn,
κανονικα θα πρεπει ο καθενας καθηγητης που θα μπει να κανει μαθημα να εχει περασει απο ψυχολογικα τεστ που θα οργανωνει το υπουργειο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sourotiri

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.
Τι να πω... Εδώ που φτάσαμε...
Δεν φταίει αυτή γιατί απ' ότι κατάλαβα έχει ψυχολογικά...
Αν το υπουργείο φρόντιζε ώστε οι καθηγητές να περνούν από ψυχολογικά τεστ δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα.
Γιατί σίγουρα δεν είναι το μοναδικό...

Παρεμπιπτοντως, ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοι περνουν απο ψυχιατρο. Οι του δημοσιου πριν διοριστουν, οι του ιδιωτικου πριν παρουν αδεια διδασκαλιας.

Η διαδικασια βεβαια ειναι σαν να πηγαινεις να αγοραζεις μια σακουλα πατατακια απο το περιπτερο. Ενιοτε, ο ψυχιατρος δεν βλεπει ΟΥΤΕ οπτικα τους υποψηφιους εκπαιδευτικους, απλα ο βοηθος του παιρνει τα ονοματα, ο γιατρος υπογραφει μεσα στο γραφειο του και ο βοηθος μοιραζει μετα τις βεβαιωσεις.

Αρση της μονιμοτητας των δημοσιων εκπαιδευτικων ειναι η μονη λυση. Να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Για μένα τα χειρότερα είναι ότι δεν της κάνανε τίποτα (επίπληξη = τρίχες) και είναι τώρα καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο. (Φαντάζομαι οι φοιτητές θα της φαίνονται μεγάλοι).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cherie

Δραστήριο μέλος

Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα.
Το Θεό τον ένα!! Τι άλλο θ' ακούσουμε :eek:? Μήπως όσο περνάνε τα χρόνια θα πρέπει να υπάρχει επαναξιολόγηση των καθηγητών:hmm:? Γιατί τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι και λίγα τα περιστατικά με καθηγητές που ξεφεύγουν από τα όρια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
H γυναικα στερημενη ηταν,οχι που ειχε τιποτα ψυχολογικο:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Amarena1

Νεοφερμένος

Η Amarena1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
:eek::eek::eek:ωωωωωωω:eek::eek::eek:

αν ειναι δυνατον την ανωμαλη και την κανανε και λεκτορα?:/::mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Icy Ice

Νεοφερμένος

Η Ελεάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
:Ο <--- Έτσι έχω μείνει κυριολεκτικά! Μα καλά, θα έπρεπε να την βγάλουν από το σχολείο αμέσως! Σηκωτή!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
Ήταν ωραία η καθηγήτρια?Γιατί αν ήταν μπάνικη και ήμουν ο Γιώργος,θα της έριχνα έναν π***ο να στρώσει :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Icy Ice

Νεοφερμένος

Η Ελεάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Ήταν ωραία η καθηγήτρια?Γιατί αν ήταν μπάνικη και ήμουν ο Γιώργος,θα της έριχνα έναν π***ο να στρώσει :P

Μπανικη ή όχι, εμένα εάν μου άρεσε ένας καθηγητής μου δεν θα έκανα τίποτα! Θα μου πέρναγε. xD
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alex2395

Δραστήριο μέλος

Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα.
7. Αναφορά στην τάξη, ότι το πιο σέξι σημείο του σώματος του ... είναι το «κωλαράκι του».

χαχαχαχα ελεος τι αλλο θα ακουσουμε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Ήταν ωραία η καθηγήτρια?Γιατί αν ήταν μπάνικη και ήμουν ο Γιώργος,θα της έριχνα έναν π***ο να στρώσει :P
Σιγά μεγάλε!!!! Μάζεψε τη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
2. Ασπασμός ενώπιον των μαθητών στην Τάξη .......... στον μαθητή. Σκηνή ζηλοτυπίας, απόγευμα στο Σχολείο, όπου ανέφερε ότι: «δε θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος ΜΟΥ».


laugh my ass out
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alex2395

Δραστήριο μέλος

Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα.



χαχαχ ελεος...
παντως αυτο με το κωλαρακι πρεπει να ειναι το αποκορυφωμα;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
χαχαχ ελεος...
παντως αυτο με το κωλαρακι πρεπει να ειναι το αποκορυφωμα;)
Καθηγήτρια του κώλου δηλαδή.
(Έτσι κι αλλιώς για κάδο πάμε...)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

goal

Νεοφερμένος

Η goal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Αχ βρε Γιώργο.......!!!!!!!!!!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pop corn

Πολύ δραστήριο μέλος

Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,161 μηνύματα.
Αχ βρε Γιώργο.......!!!!!!!!!!!:P
Νομίζω πως βρήκαμε την καθηγήτρια!! :lol::lol::P

(αστειάκι ε!)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Icy Ice

Νεοφερμένος

Η Ελεάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top