Φιλοσοφική ή Νηπιαγωγών

doganou@yahoo.gr

Νεοφερμένο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας, γιατί πάντα ήθελα να γίνω φιλόλογος αλλα δεν θα διοριστώ ποτέ,ενώ στο τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης έχω ακούσει οτι υπάρχουν καλύτερες προοπτικές. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι απλώς φήμες; Εσείς τι μου προτείνετε να επιλέξω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα εγω ηθελα νηπιαγωγων γιατι εχει πολυ καλες προοπτικες. Οχι δεν ειναι φημες πραγματι εχει καλυτερες προοπτικες. Εγω λεω να πας Νηπιαγωγων 100% Συγχαρητηρια που το πιανεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισχυει.Νηπιαγωγων ειναι καλυτερα!

ευχαριστώ πολύ που με βοηθήστε!!!!

Αν σε ενδιαφέρει μόνο η επαγγελματική αποκατάσταση και σου αρέσουν και τα παιδάκια, εννοείται Νηπιαγωγών. Απλά να ξέρεις ότι το επίπεδο σπουδών και μαθημάτων είναι υπερβολικά χαμηλό.

Σπουδαζω νηπιαγωγος και ειχα και εγω το ιδιο διλημμα νηπιαγωγος η φιλολογος και ευτυχως διαλεξα το νηπιαγωγων...Εχει πολυ καλυτερες προοπτικες

Φιλοσοφικη.Ειμαι επηρεασμενος βεβαια γιατι εκει σπουδαζω αλλα θεωρω οτι ειναι μακραν καλυτερη σχολη απο των νηπιαγωγων

γεια σας παιδια!!ειμαι κ εγω απο αυτουσ που πιστευουν πωσ οι νηπιαγωγοι εχει ή τουλαχιστον θα εχει στο μελλον επαγγελματικη αποκατασταση.....ωστοσο πριν απο λιγο πληροφορηθηκα πωσ υπαρχει ενα αρθρο που λεει πωσ καταργειται η υποχρεωτικη φοιτηση στο νηπιαγωγειο....το ακουσε κανεισ αλλοσ????ισχυει????

το ακουσα κι εγω! το αν ισχυει ειναι ενα αλλο θεμα... παντως εγω φιλολογια ειμαι! μεχρι το κοκαλο! καμια σχεση ο νηπιαγωγος με τον φιλολογο φιλη μου!

ισχυει
πριν λιγους μηνες την καναν υποχρεωτικη την προσχολικη και πριν δυο τρεις μερτρες την καναν παλι προαιρετικη...

δε ξερω παντωσ εγω υποστηριζω νηπιαγωγων με χιλια!!!!!!!!!!!!!!
ουτως η αλλως σημασια εχει να κανεις αυτο που θες!!!!!!!!!!!!

κ εγω λεω νηπιαγωγων!!πρεπει βεβαια να διαλεξεις κ αυτο που σου αρεσει περισσοτερο..παντως στη φιλοσοφικη εχεις πιο πολλες επαγγελματικες διεξοδους.κ η σχολη των φιλολογων ειναι φυσικα πιο δυσκολη απο των νηπιαγωγων!!εγω παντως θα παω νηπιαγωγων γιατι λατρευω τα παιδακια πρωτον κ δευτερον εχει λιγοτερη υλη να διαβασω στον ασεπ απ'οτι αν ημουν φιλολογος...

Φιλοσοφική νομίζω.! Υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνεις και δεν μπορείς να γίνεις μόνο φιλόλογος.>!:)

τελείωσα και το ιστορικό και το προσχολικής αγωγής,εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.πάντως το επίπεδο σπουδών στο νηπιαγωγών δεν ήταν καθόλου χαμηλό!!!!οι γνώσεις που αποκτας στα παιδαγωγικά είναι αρκετές και χρήσιμες,εμένα με βοήθησαν και σαν φιλόλογο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελείωσα και το ιστορικό και το προσχολικής αγωγής,εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.πάντως το επίπεδο σπουδών στο νηπιαγωγών δεν ήταν καθόλου χαμηλό!!!!οι γνώσεις που αποκτας στα παιδαγωγικά είναι αρκετές και χρήσιμες,εμένα με βοήθησαν και σαν φιλόλογο!
Nα ρωτήσω κάτι (λίγο off αλλά αρκετά χρήσιμο). Τώρα που έχεις βγάλεις δύο σχολές λογικά παίρνεις αρκετά μόρια στον ΑΣΕΠ τα μόρια που παίρνεις. Είναι αρκετά για να διοριστείς (είτε ως νηπισαγωγός είτε ως φιλόλογος) σε μόνιμη θέση στο δημόσιο; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σε απογοητεύσω αν σου πω ότι δεν παίρνω καθόλου μόρια αφού ανηκω στην πρωτοβάθμια και χωριστά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Απλώς δεν θα χρειαστώ πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας για να συμμετέχω μελλοντικά στο διαγωγνισμό του ΑΣΕΠ είτε σαν ΠΕ02 είτε σαν ΠΕ60!κατα τα άλλα είμαι στα ίδια,καμμία διαφορά στα μόρια παρα μόνο στις γνώσεις!!:whistle:

eirinaki81 το νηπιαγωγων εχει υποχρεωτικες παρουσιες?με κατατακτηριες σε ποιο εξαμηνο μπαινεις?

Υποχρεωτικές παρουσίες έχει σίγουρα στις πρακτικές και στις αντίστοιχες ενημερώσεις.

eirinaki81 το νηπιαγωγων εχει υποχρεωτικες παρουσιες?με κατατακτηριες σε ποιο εξαμηνο μπαινεις?
δυστυχώς έχει πρακτική από το β' έτος!!έχει και εργαστήρια πληροφορικής και κάποια φροντιστήρια με απουσίες,τουλάχιστον η δική μου σχολή στην αλεξ/πολη!αν δώσεις κατατακτήριες,μπαίνεις στο β εξάμηνο σπουδών και χρωστάς τα μαθήματα του α' εξαμήνου εκτός από αυτά που έδωσες για να μπεις!

ευχαριστω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back