cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:21 Ο cha0s έγραψε: #1 17-02-12 18:21 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι... Ενας απόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας (Θεσσαλονίκης πχ) έχει τα ίδια δικαιώματα με έναν απόφοιτο τμήματος Φιλοσοφίας; Ευχαριστώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:48 Ο Catalyst έγραψε: #2 17-02-12 18:48 Δεν νομίζω. Διάβασε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι... Ενας απόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας (Θεσσαλονίκης πχ) έχει τα ίδια δικαιώματα με έναν απόφοιτο τμήματος Φιλοσοφίας; Ευχαριστώ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:48 Ο Catalyst έγραψε: #2 17-02-12 18:48 Δεν νομίζω. Διάβασε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν νομίζω. Διάβασε και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.