owneriekno1
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Μαθηματικά - Φυσική
2. Χημεία
3. Προγραμματισμός (πληροφορική)
4. Βιολογία
5. Γεωγραφία
6. Ιστορία
7. Θρησκευτικά
8. Φιλολογικά (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Γλώσσα, Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Αρχαία Κείμενα: Ιλιάδα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιστορία

Μαθηματικά

Ξένες γλώσσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Από τα θετικά μου άρεσε πολύ η Χημεία γενικής στη πρώτη και στη δευτέρα Λυκείου, η βιολογία , η Φυσική μέχρι την πρώτη Λυκείου γιατί μετά έπαψα να ασχολούμαι.Τα άλλα μαθήματα είναι για μένα ουδέτερα, ούτε τα λατρεύω ούτε τα απεχθάνομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
por el Amor
Νεοφερμένο μέλος

QuantumIQ
Νεοφερμένο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Αγαπημενο μου μαθημα ηταν η Βιολογια...τη λατρευα και τη λατρευω

Χμμ τωρα απο τα θεωρητικα...η Λογοτεχνια ηταν και ειναι το καλυτερο απ'ολα...Αρχαια ενω ημουν δυνατη τα βαριοοομουν απιστευτα..οπως και την Ιστορια ...
Αυτα...

Guest 749981
Επισκέπτης

- Όλα τα μαθήματα
- Μεικτά
- Θεωρητικά (μαθήματα που στις ερωτήσεις απαιτούν ανάπτυξη και εμβαθύνουν σε άλλα θέματα) τα οποία χωρίζονται σε γλώσσες και φιλολογικά
- Πρακτικά (επιστήμες απλά
) τα οποία χωρίζονται σε α) επιστήμες γης β) επιστήμες άστρων γ) επιστήμες ζωής δ) φυσική-χημεία
- Κανένα μάθημα (
;; )
___________________________________________________________________________________________
* ε τι στον * να 'μουνα εξωγήινος, αγελάδα; Τι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pauline_123
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγώ παιδιά θα προτιμήσω τα Φιλολογικά και γενικότερα τα Θεωρητικά μαθήματα! Όχι πώς δεν είμαι καλή και στα Θετικά, απλά έχω ένα θέμα. Ενώ καταλαβαίνω πολύ καλά τη θεωρία μετά δεν μπορώ να την εφαρμόσω! Δεν μπορώ να λύσω ασκήσεις!!![]()
Εγώ φέτος με την φυσική κατάλαβα το εξής: όλο το χρόνο μάθαινα παπαγαλία την θεωρία

Αλλά στα θετικά, η θεωρία παίρνει δευτερεύον ρόλο. Οι ασκήσεις έχουν το πάνω χέρι ( καλώς ή κακώς

Στα μαθηματικά ποτέ δεν είχα κανένα θέμα.
Αλλά στις φυσικοχημείες πέρα του ότι τα λύνω όλα σύμφωνα μόνο με τα μαθηματικά και αγνοώ κάποια άλλα πράγματα ( οι απαντήσεις βγαίνουν σωστά απλά κανονικά λύνονται με πιο ''φυσικό'' τρόπο και όχι με τον τόσο ''μαθηματικό'' τρόπου που τα λύνω εγώ).
Εν τέλει επέλεξα θεωρητική

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Βασικά στα θετικά πρέπει να ξέρεις και την θεωρία καλά, αρκετά δηλαδή ώστε να μπορέσεις να την εφαρμόσεις.
Τύπους κλπ ναι. Θέλει...
Pauline_123
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Να σου πω Ντόιτς, εγώ στο γυμνάσιο καταλάβαινα θεωρία και πήγαινα έγραφα στο τέλος αλλά έκανα πολλά λάθη στους τύπους και στις ασκήσεις έχανα ΠΟΛΛΕΣ μονάδες. Μη μιλήσω τι έγινε φέτος στη φυσική.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Η τεχνολογική δεν καταργήθηκε;Που ζω πια.
Να σου πω Ντόιτς, εγώ στο γυμνάσιο καταλάβαινα θεωρία και πήγαινα έγραφα στο τέλος αλλά έκανα πολλά λάθη στους τύπους και στις ασκήσεις έχανα ΠΟΛΛΕΣ μονάδες. Μη μιλήσω τι έγινε φέτος στη φυσική.
Καταργήθηκε ρε

Εγώ έχω γράψει χημεία

Φυσική γράφω αύριο που θα γίνει η σφαγή.
Άλγεβρα όμως πήγα υπέροχα

Pauline_123
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά, καταργήθηκε η Τεχνολογική??![]()
Το νέο σύστημα:
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μπορώ να σε νιώσω.Γράφω τη Δευτέρα χημεία, θα κλάψουν μανούλες.

Δεν μετάνιωσα λεπτό την επιλογή μου τελικά
Pauline_123
Νεοφερμένο μέλος

Ποποπο, δεν κατάλαβα Χριστό! Εγώ δηλαδή που θέλω να περάσω στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας που πρέπει να πάω??Το νέο σύστημα:![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.