Ydroxoos'007
Νεοφερμένο μέλος
Η Ydroxoos'007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την ανάλυση!!! Έχουμε ακόμα μέρες (ευτυχώς) κι έχω να κάνω κάποιες συνεδρίες σε φροντιστήρια για να αρχίσω να αποκλείω σχολές! Θα δω ξανά κ οδηγούς σπουδών κ πιστεύω θα κατασταλάξω σε αυτό που μου ταιριάζει λίγο παραπάνωΜπορείς να μου στείλεις και προσωπικό μήνυμα για να σε κατατοπίσω παραπάνω
Υπαρχει και η ομάδα «αναπληρωτές μηδενικής« στο Facebook που άμα τους θέσεις αυτή την απορία θα σε κατατοπίσουν αμέσως. Εχει εκπαιδευτικους όλων των ειδικοτήτων και μπορείς να ρωτήσεις ανώνυμα.
Τα ίδια που λες τώρα εσύ, τα έλεγα τότε και εγώ, απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική ενημέρωση στα σχολεία.
Και εγώ δεν σκεφτόμουν καν τόσο την απορρόφηση, πήγαινα με ένα γενικο «ποιος ξέρει τι θα γίνει σε τέσσερα χρόνια, αλλάζουν τα πραγματα»
Αν είχα ουσιαστική ενημέρωση θα ήξερα ότι δε μπορούν να αλλάξουν τοσο τα πράγματα όσο 40.000 + φιλόλογοι που περιμένουν στον πίνακα να αρχίζουν να εργάζονται στα σχολεία.
Εφοσον εσενα ηδη σε απασχολει το θέμα της αποκατάστασης, η φιλολογία δεν θα έπρεπε να είναι καθόλου στις επιλογές σου.
Οι δάσκαλοι πάντα θα έχουν απορρόφηση. Πλέον ναι, δεν διορίζεσαι αμέσως μόνιμος αλλά και πάλι σε καμία άλλη ειδικότητα δεν δουλεύεις τόσο γρήγορα.
Με το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής θα είσαι στον κύριο πίνακα της ειδικής.
Αυτή τη στιγμή σκέψου και χωρίς το μεταπτυχιακό δουλεύουν στην ειδική, μόνο με σεμινάριο. Οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες.

ΥΓ Δε σου έστειλα προσωπικό μήνυμα γιατί θα φανώ αγενής αν δεν προλάβω να κάνω διάλογο. Τρέχουν πολλές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο κ έχουν πέσει όλα ταυτόχρονα

Σ ευχαριστώ πααααρα πολύ πάντως