Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 02:30 Η Verikoko17: #1 17-01-25 02:30 Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 08:41 Ο jYanniss έγραψε: #2 17-01-25 08:41 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:50 Η Eclipse έγραψε: #3 17-01-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα άτομα τα γνώρισα 3ο και 4ο έτος. Στο πρώτο εξάμηνο να γνωρίσεις ποιον; Κι όσες παρέες δημιουργήθηκαν τώρα, θα χαλάσουν αργότερα! Να το ξέρεις. Μέσα σε 4 χρόνια (πες 3 γιατί το πρώτο έτος ήταν εξ αποστάσεως λόγω κοβιντ) γνώρισα πολλά παιδιά, έκανα πολλές παρέες. Κράτησα λίγες και καλές στο τέλος και κρατάνε και τώρα που πλέον αποφοίτησα. Πέρνα χρόνο στο Πανεπιστηξιο, πήγαινε σε πάρτυ, στη βιβλιοθήκη, στην καφετέρια της σχολής. Θα γνωρίσεις θες δεν θες άτομα και θα κάνετε παρέα. grigoris55 Νεοφερμένο μέλος Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:54 Ο grigoris55: #4 17-01-25 20:54 Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 00:07 Ο nPb έγραψε: #5 18-01-25 00:07 Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει;
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 08:41 Ο jYanniss έγραψε: #2 17-01-25 08:41 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:50 Η Eclipse έγραψε: #3 17-01-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα άτομα τα γνώρισα 3ο και 4ο έτος. Στο πρώτο εξάμηνο να γνωρίσεις ποιον; Κι όσες παρέες δημιουργήθηκαν τώρα, θα χαλάσουν αργότερα! Να το ξέρεις. Μέσα σε 4 χρόνια (πες 3 γιατί το πρώτο έτος ήταν εξ αποστάσεως λόγω κοβιντ) γνώρισα πολλά παιδιά, έκανα πολλές παρέες. Κράτησα λίγες και καλές στο τέλος και κρατάνε και τώρα που πλέον αποφοίτησα. Πέρνα χρόνο στο Πανεπιστηξιο, πήγαινε σε πάρτυ, στη βιβλιοθήκη, στην καφετέρια της σχολής. Θα γνωρίσεις θες δεν θες άτομα και θα κάνετε παρέα. grigoris55 Νεοφερμένο μέλος Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:54 Ο grigoris55: #4 17-01-25 20:54 Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 00:07 Ο nPb έγραψε: #5 18-01-25 00:07 Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό...
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:50 Η Eclipse έγραψε: #3 17-01-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα άτομα τα γνώρισα 3ο και 4ο έτος. Στο πρώτο εξάμηνο να γνωρίσεις ποιον; Κι όσες παρέες δημιουργήθηκαν τώρα, θα χαλάσουν αργότερα! Να το ξέρεις. Μέσα σε 4 χρόνια (πες 3 γιατί το πρώτο έτος ήταν εξ αποστάσεως λόγω κοβιντ) γνώρισα πολλά παιδιά, έκανα πολλές παρέες. Κράτησα λίγες και καλές στο τέλος και κρατάνε και τώρα που πλέον αποφοίτησα. Πέρνα χρόνο στο Πανεπιστηξιο, πήγαινε σε πάρτυ, στη βιβλιοθήκη, στην καφετέρια της σχολής. Θα γνωρίσεις θες δεν θες άτομα και θα κάνετε παρέα. grigoris55 Νεοφερμένο μέλος Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:54 Ο grigoris55: #4 17-01-25 20:54 Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 00:07 Ο nPb έγραψε: #5 18-01-25 00:07 Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Το 1ο εξαμηνο σχεδον τελειωσε η εξεταστικη μενει μονο, αλλα δεν εχω γνωρισει οσα ατομα ηθελα και κανει οσες φιλιες ηθελα, ενω στον ερωτικο τομεα δεν εχει επισης γινει τιποτα. Γινεται να κανω παραπανω παρεες στο δευτερο εξαμηνο και να μεγαλωσω τον κυκλο μου ενω οι παρεες εχουν ηδη διαμορφωθει; Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα άτομα τα γνώρισα 3ο και 4ο έτος. Στο πρώτο εξάμηνο να γνωρίσεις ποιον; Κι όσες παρέες δημιουργήθηκαν τώρα, θα χαλάσουν αργότερα! Να το ξέρεις. Μέσα σε 4 χρόνια (πες 3 γιατί το πρώτο έτος ήταν εξ αποστάσεως λόγω κοβιντ) γνώρισα πολλά παιδιά, έκανα πολλές παρέες. Κράτησα λίγες και καλές στο τέλος και κρατάνε και τώρα που πλέον αποφοίτησα. Πέρνα χρόνο στο Πανεπιστηξιο, πήγαινε σε πάρτυ, στη βιβλιοθήκη, στην καφετέρια της σχολής. Θα γνωρίσεις θες δεν θες άτομα και θα κάνετε παρέα.
grigoris55 Νεοφερμένο μέλος Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:54 Ο grigoris55: #4 17-01-25 20:54 Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 00:07 Ο nPb έγραψε: #5 18-01-25 00:07 Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 00:07 Ο nPb έγραψε: #5 18-01-25 00:07 Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται.
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 03:56 Ο Guest 198007: #6 18-01-25 03:56 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 10:56 Ο nPb έγραψε: #7 18-01-25 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2025 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Μέσος γονιός: Η φΙλΙα ΜπΟρΕι νΑ κΡαΤηΣεΙ κΑι ΜεΤα τΟ πΑνΕπΙσΤηΜιΟ Συμφοιτητές που με το που ξενοικιάζουν κόβουν κάθε επαφή μαζί σου: Am joke to you. Click για ανάπτυξη... Όπως και γενικά η φιλία μπορεί να κρατήσει και μετά το στρατό, μετά τη δουλειά, τι; όχι; Αυτό ισχύει. Προσωπικά έχασα όλους τους φίλους μου, όταν τελείωσαν οι σπουδές μου. Ξενοίκιασαν και έφυγαν. Μπορεί να μιλούσαμε 1-3 μήνες με μηνύματα ή στο τηλέφωνο αλλά και αυτό αραίωσε μέχρι που σταμάτησε. Έπαψαν να υπάρχουν νέα και ψέματα. Δεν είναι μόνο ότι ξεκόβουν, απλά ο καθένας όταν επιστρέφει στον τόπο του μπαίνει σε άλλη φάση ζωής. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι ερωτεύονται, άλλοι πάνε για σπουδές στο εξωτερικό, άλλοι δεν γουστάρουν, άλλοι δεν έχουν κάποιο συμφέρον να είναι φίλοι μαζί σου, κτλ. Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Και εγώ έχω το ίδιο μιας και πήρα μετεγγραφη σε επαρχιακό πανεπιστήμιο και είμαι καινούργιος οποτε δεν ξέρω κανέναν Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι ο μόνος. Συνέβαινε και θα συμβαίνει. Ειδικά όπως έχουν εξελιχθεί οι ανθρώπινες σχέσεις, μη σου κάνει εντύπωση.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.367 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 22:26 Η Eclipse έγραψε: #8 18-01-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ. Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Καλά μη το δένετε κόμπο ότι θα κάνετε παρέες. Αυτό ή θα συμβεί ή και όχι. Το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ανωνυμίας και λόγω ενήλικης κοινότητας, οι φιλίες φτιάχνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Μπουζεκλεροσκυλάδικο. Υπάρχουν φιλίες αλλά οι περισσότεροι στα πρώτα έτη δοκιμάζουν. Ειδικά όταν παίζουν και γκομενοπηδουλικά, τότε η κατάσταση περιπλέκεται. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς επειδή το πανεπιστήμιο δεν είναι λύκειο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Υπάρχουν τόσα περισσότερα άτομα στο Πανεπιστήμιο που, προφανώς, σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις με ποια άτομα θες να κάνεις παρέα (αφού πρώτα γνωρίσεις κόσμο). Τι κρατήσουν οι φιλίες μετά την αποφοίτηση τι οχι, έχεις κερδίσει εμπειριες και αξέχαστες αναμνήσεις! Εχεις γίνει πιο κοινωνικός, έχεις γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σου κλπ κλπ. Το αν κρατήσουν οι φιλίες θα φανεί στο μέλλον. Είναι λογικό και επόμενο να μην είναι όπως ήταν γιατί υπάρχει η απόσταση. Ετσι όπως θέλει προσπάθεια η σχέση από απόσταση, το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες. Θα κανονίσετε κάποια στιγμή να βρεθείτε, να τα πιείτε, να τα πείτε κλπ.
Verikoko17 Νεοφερμένο μέλος Η Verikoko17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:20 Η Verikoko17: #9 08-02-25 01:20 Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jYanniss: Καλημέρα, φυσικά και γίνεται... πρώτο εξάμηνο ήταν, είναι λογικό για όλους να είναι αναγνωριστικό. Φιλίες είναι το λογικότερο να μην έχουν γίνει - απλά παρέες, τώρα δοκιμάζονται οι δυναμικές. Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αναλόγως τι εννοείς και τι ψάχνεις μη σε αγχώνει αυτό. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο νομίζω να ξέρουμε σε ποία σχολή είσαι. Επίσης ρόλο παίζει αν είσαι εσωστρεφής η ντροπαλός χαρακτήρας. Μη σε αγχώνει τόσο πολύ αυτό... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 09:59 Ο nPb έγραψε: #10 08-02-25 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Verikoko17: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο ποια αποψη θεωρεις οτι επηρεαζει το σε ποια σχολη ειμαι ; Click για ανάπτυξη... Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες.
giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:55 Ο giannis8krono: #11 12-02-25 12:55 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Yπάρχουν κάποιες σχολές που έχουν τη φήμη, ότι οι φοιτητές δεν είναι και τόσο επικοινωνιακοί, ίσως είναι σνομπ, κτλ. Επίσης παίζει ρόλο αν μια σχολή έχει πολλές κοπέλες ή πολλούς άντρες. Click για ανάπτυξη... @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές?
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:59 Ο nPb έγραψε: #12 12-02-25 12:59 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί; giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: @nPb βλεπεις ταινίες και σειρές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί;
giannis8krono Νεοφερμένο μέλος Ο giannis8krono δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:01 Ο giannis8krono: #13 12-02-25 13:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis ioanna2007 Verikoko17 Entropy24 rseven Mapz kanenas090 ggl Angelikaaa charmander giorgos5002 Sotiris.Y EFAKIT bibliofagos Corfu kitty panosT436 BatGuin catlover033 Than003 jellojina jYanniss synthnightingale marpa constansn blissele Theme sophiaa Frozensun giorgos8907 tsiobieman Maynard Scandal shuuu Kate1914 Paragontas7000 Helen06 apo370 gegeorgiou90 Unboxholics Panagiotis849 ismember GIANCHRIS Nick_nt Nala A350 Totreno Gen_Zita grigoris55 BiteTheDust Debugging_Daemon E.Z Praxis andromaxh07 Marel Lia 2006 Τρελας123 GeorgePap2003 eriii.exe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι γιατί; Click για ανάπτυξη... Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης?
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.244 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:08 Ο nPb έγραψε: #14 12-02-25 13:08 Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannis8krono: Εχεις να προτείνεις καμία? Ξέρεις κανένα λογικά πολιτικοποιημένο στεκι στην πατρα? Υπαρχει κάτι αντίστοιχο με τα social clubsτης ευρωπης? Click για ανάπτυξη... Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:44 Η Κάμπια έγραψε: #15 12-02-25 14:44 Εννοείται ότι γίνεται. Απλά τις περισσότερες φορές πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα.