Γειά σας..έχω δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για τα πανεπιστήμια της Ελλάδας(είμαι απο Κύπρο)και συγκέντρωσα αρκετά μόρια για να περάσω Κτηνιατρικη Καρδίτσας(ενώ προτιμούσα Θεσσαλονίκης) και μπορω να περάσω και φαρμακευτική στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.Τον επόμενο μήνα θα συμπληρώσουμε τα μηχανογραφικά και ενώ έχω ψάξει το επάγγελμα του κτηνίατρου και θα ήθελα να το ακολουθήσω,τώρα που μάλλον δεν περνώ στην Θεσσαλονίκη,πιάνω τον εαυτό μου να προβληματίζεται για το αν θα παω στην Καρδίτσα ή αν θα προτιμήσω μια πιο μεγάλη φοιτητούπολη(Θεσσαλονικη ή Πάτρα),δηλαδή αν θα ακολουθήσω την Φαρμακευτική εν τέλει,παρολο που μπορώ να πώ με σιγουριά οτι δεν θα ήθελα στο μέλλον να ανοίξω φαρμακείο και ξέρω πως οποιαδήποτε κατεύθυνση στον τομέα της φαρμακευτικής δεν είναι τοσο διαδεδομένη στην Ελλάδα(Ή στην Κύπρο).Γνωρίζω πόσο αφελές ακούγεται κάποιος να επιλέγει την σπουδή του με βάση την πόλη αλλά πραγματικά δεν θέλω να μετανιώσω την επιλογή μου..Συγνώμη αν σας μπέρδεψα,αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως είναι στην Καρδίτσα η φοιτητική ζωή αλλά και το επίπεδο της σχολής να μου πει..