Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά όταν το βιβλίο σου υποστηρίζει αυτά:
https://blogathinaios.blogspot.com/2009/06/blog-post_4159.html
τότε προωθεί έμμεσα το φανατισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα τους κανανε .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλα τους κανανε .
Άρα αν εσύ κάνεις μια εκδήλωση και δε συμφωνώ εγώ έχω το δικαίωμα να έρθω και να κάνω ό,τι κάνανε κι αυτοί. Μετά θα βγει και κάποιος να πει "Καλά τους κάνανε".
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρα αν εσύ κάνεις μια εκδήλωση και δε συμφωνώ εγώ έχω το δικαίωμα να έρθω και να κάνω ό,τι κάνανε κι αυτοί. Μετά θα βγει και κάποιος να πει "Καλά τους κάνανε".
Σαφως . μπορεις να ερθεις να εκφρασεις την αντιθεση σου να συζητήσουμε κιολας αν θες και μετα να φυγεις και να συνεχισω
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαφως μπορεις να ερθεις να εκφρασεις την αντιθεση σου να συζητήσουμε κιολας αν θες και μετα να φυγεις και να συνεχισω
Α, να εκφράσω την αντίθεση μου και να συζητήσουμε όπως έκαναν πολιτισμένα οι τύποι στο βίντεο, φωνάζοντας, βρίζοντας, απειλώντας, σπάζοντας. Είχαν και πολύ δυνατά επιχειρήματα, οφείλω να το παραδεχθώ.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Οργισμενοι ανθρωποι ηταν και δεν εσπασαν τιποτα μονο φωναζαν .Α, να εκφράσω την αντίθεση μου και να συζητήσουμε όπως έκαναν πολιτισμένα οι τύποι στο βίντεο, φωνάζοντας, βρίζοντας, απειλώντας, σπάζοντας. Είχαν και πολύ δυνατά επιχειρήματα, οφείλω να το παραδεχθώ.
Δεν μπορεις να ελεγξεις παντα την οργη και τον θυμο σου .
Ειπαν αυτα που ειπαν και τους εδιωξαν . Μαλλον δεν τους αφησαν , τις αγριφωναρες του αλλου να φυγουνε δεν τις ακουσες . Σιγα μην τους αφηναν και να συζυτησουν .
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ορισμένες συνιστώσες της φιλελεύθερης αριστερας συνεχίσουν να έχουν την ίδια κατεύθυνση σε ορισμένα ευαίσθητα εθνικά θέματα το ποσοστό στις επόμενες εκλογές της Χρυσής Αυγής θα εκτιναχθεί στο 15%.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οργισμενοι ανθρωποι ηταν και δεν εσπασαν τιποτα μονο φωναζαν .
Δεν μπορεις να ελεγξεις παντα την οργη και τον θυμο σου .
Ειπαν αυτα που ειπαν και τους εδιωξαν . Μαλλον δεν τους αφησαν , τις αγριφωναρες του αλλου να φυγουνε δεν τις ακουσες . Σιγα μην τους αφηναν και να συζυτησουν .
Γιατί οργισμένοι; Δεν μπορεί να μπει ήρεμα και να ζητήσει για λίγα λεπτά τον λόγο; Τα σπασίματα δεν τα άκουσες; Ο μόνος που φωνάζει συνεχώς είναι ο "αρχηγός" που μπαίνει και αρχίζει το παραλήρημα. Αυτός που φώναζε "όλοι έξω" κλπ ήταν ο χρυσαυγίτης, μάλλον δεν άκουσες καλά.
Τι να τους αφήσουν να συζητήσουν, για συζήτηση είναι αυτοί; Δεν έχουν επιχειρήματα και ουρλιάζουν.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Έγω μόνο μια εκτίμηση θα κάνω:
Αν ορισμένες συνιστώσες της φιλελεύθερης αριστερας συνεχίσουν να έχουν την ίδια κατεύθυνση σε ορισμένα ευαίσθητα εθνικά θέματα το ποσοστό στις επόμενες εκλογές της Χρυσής Αυγής θα εκτιναχθεί στο 15%.
μια εκτιμηση η οποια δε βασιζεται στην αντικειμενικη πραγματικοτητα.
δεν ειναι η αριστερα το ζητημα. η προπαγανδα ειναι
-----------------------------------------
Μετα χαρας να ημουν και εγω εκει να τα πω στους ανθελληνες
δεν ειναι περισσοτερο ανθλελληνες απο σενα.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι η διεθνιστική προπαγάνδα που κάνουν μερικές παρατάξεις της αριστεράςδεν ειναι η αριστερα το ζητημα. η προπαγανδα ειναι
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Οταν οι μεταναστες θα φτασουν τα 4.000.000 πιστεψε με θα ουρλιαζεις και εσυ
να ουρλιαζει τι; εξω οι πακιστανοι απο την ελλαδα; η ελλαδα ειναι ελληνικη; ευθυνεστε για ολα τα κακα στην χωρα μας;
Ναι η διεθνιστική προπαγάνδα που κάνουν μερικές παρατάξεις της αριστεράς
σε αντιδιαστολη απο την εθνικιστικη προπαγανδα του ΛΑ.Ο.Σ. και των χουλιγκανων τις χρυσης αυγης.
ο διεθνισμος δεν ειναι αρνητικος ορος.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν σου είπα ότι δεν υπάρχει και δεξιά προπαγάνδα.σε αντιδιαστολη απο την εθνικιστικη προπαγανδα του ΛΑ.Ο.Σ. και των χουλιγκανων τις χρυσης αυγης.
ο διεθνισμος δεν ειναι αρνητικος ορος.
Απλώς η αριστερή προπαγάνδα αγγίζει εθνικά θέματα που είναι ευαίσθητα για τον ελληνικό λαό και κατέμέ θα ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.΄
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε νομίζω πως θα ουρλιάζω, έχω σχέση με μετανάστες. Άρα μάλλον στο συγκεκριμένο θέμα δεν είμαι αντικειμενικός ε;
Βέβαια, δεν έχω σχέση με Πακιστανούς ή Αλβανούς, μήπως αυτό παίζει κάποια σημασία στο αν πρέπει να ουρλιάζω ή όχι;
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

https://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3463.html
https://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3947.html
Δειτε τις περιοχες που θελει να ανγνωρισει το ουρανιο τοξο .
Δειτε και που μενω εγω
https://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SiU9zeXRmrI/AAAAAAABmpY/Ro93LIIX_qo/s1600/Scan10009.JPG
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

αυτο ακριβως προπαγανδιζει η δεξιαΑπλώς η αριστερή προπαγάνδα αγγίζει εθνικά θέματα που είναι ευαίσθητα για τον ελληνικό λαό και κατέμέ θα ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.΄
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

μια εκτιμηση η οποια δε βασιζεται στην αντικειμενικη πραγματικοτητα.
δεν ειναι η αριστερα το ζητημα. η προπαγανδα ειναι
δεν ειναι περισσοτερο ανθλελληνες απο σενα.
Ας γελασω . Μιλησε Ο Ελληνας .
«ΕΣΤΙ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Στραβων .
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό είναι η αληθεια.αυτο ακριβως προπαγανδιζει η δεξια
Και ναι μάλλον θα ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά της δεξιάς όπως τα ανέβασε και το βιβλίο της κυρίας Ρεπούση
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε man, μη διαβάζεις troktiko. Δημοσιεύει ό,τι να ναι ειδήσεις και μηνύματα αναγνωστών δίχως να τα φιλτράρει. Τα δημοσιεύει με το κιλό για να έχει συνεχώς θέματα και η επισκεψημότητα να παραμένει μεγάλη.
Τη μία λένε το ένα και την άλλη το άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.