Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλωστε η ζωη ροδα ειναι και γυριζει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

παλια ημουν πολυ κοινωνικη,εκανα ευκολα φιλους και μου αρεσε να γνωριζω ατομα.
τωρα πια οχι.δε θελω να γνωρισω καινουρια ατομα.δεν ξερω τι μου συμβαινει,αλλα δε θελω καθολου νεα ατομα στη ζωη μου.θελω να ειμαστε εμεις κι εμεις.
και γενικα οταν βγαινω και μου λενε οτι θα ειναι ατομα που δεν ξερω,χανω την ορεξη μου για βολτα και παω για την παρεα. "πωωωωωωωω" ολο ετσι λεω απο μεσα μου.
τωρα πια δεν ανηκω στα πολυ κοινωνικα ατομα.και στις γνωριμιες και στα συναισθηματα.
Giasmin...
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτό ισχύει φίλε μου .. καν τους απλώς παρέα και μην βασίζεσαι πάνω τους..
granita
Δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διάβασε τώρα να περάσεις σε καμιά σοβαρή σχολή και από του χρόνου όλα σου τα ζητήματα θα τα λύσει η ΔΑΠ.
Οκ;;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

τι θέλει να μας πει εδώ ο ποιητής;από την τάξη μου μιλάω με όλους και μάλιστα πολλούς τους δουλεύω κιόλας
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος

IoannelaMetal<3
Νεοφερμένο μέλος

Γνωριμίες και σχέσεις αναπτύσσω εύκολα.Κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και μετά όλο και πιο πολύ μιλάμε και δενόμαστε

Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι θέλει να μας πει εδώ ο ποιητής;
Μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις..εννοω δεν ειμαι το ατομο που θα κατσει στο θρανιο χωρις να μιλαει..
Guest 209912
Επισκέπτης

Μη τον ακους..Γενικα μακρια απο τα κομματικα στο πανεπιστημιο εκτος και αν ενδιαφερεσε ιδιαιτερα.
Και πως θα βρεις χαζογκόμενες ή μαλάκες που κερνάνε αν είσαι μακριά από τη ΔΑΠ?
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πως θα βρεις χαζογκόμενες ή μαλάκες που κερνάνε αν είσαι μακριά από τη ΔΑΠ?
Δεν υπαρχει λογος να εμπλακεις σε κομματικα, είναι απο τα πραγματα που χειροτερευουν τις σχολες..το θεμα ειναι τωρα τι κανω οχι σε 2 χρονια..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.