Rossettitalia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε μου σσυμφωνω μαζι σου εγω για παραδειγμα εχω γενικα μια παρεα που βγαινεις εξω για καφε διασκεδαση κλπ αλλα πιστευω πως εχω μονο μια πραγματικη φιλη:iagree:Παρεες εχω και σχεδον παντα ειχα. Γενικα δεν ειμαι πολυ κοινωνικος, αλλα με τον ενα η τον αλλο τροπο εχω παρεα. Παρολα αυτα ειμαι κλειστος χαρακτηρας (με την εννοια των συναισθηματων, μονοχνωτος δεν ειμαι). Τον ορο "φιλια" δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα. Θεωρω παρακινδυνευμενο αυτο το χαρακτηρισμο, γιατι ποτε δεν ξερεις... Εκτος των αλλων πιστευω οτι για να εδραιωθει μια φιλια πρεπει να περασει και να δοκιμαστει απο πολλες καταστασεις. Γενικα βλεπω γυρω μου ατομα να χρησιμοποιουν τον ορο "φιλια" εκει που εγω χρησιμοποιω τον ορο "παρεα".

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλε μου σσυμφωνω μαζι σου εγω για παραδειγμα εχω γενικα μια παρεα που βγαινεις εξω για καφε διασκεδαση κλπ αλλα πιστευω πως εχω μονο μια πραγματικη φιλη:iagree:
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ απόλυτα. Γενικά θέλω οι σχέσεις που θα κάνω να είναι καλές και στέρεες μπορώ να αφοσιωθώ πλήρως σε μια φιλία γι αυτό την έχω πατήσει πολλές φορές. Το να βρεις την μια κολλητή που να ταιριάζει στο ήθος, στα θέλω και στην ματιά γενικότερα για την ζωή είναι πολύ δύσκολο αλλά εαν ανακαλύψεις μια τέτοια τότε αξίζει να την κρατήσεις.
Όσο αναφορά τις κοινωνικές επαφές έχω ένα γεια και μια κουβέντα με αρκετά παιδιά από το σχολείο αλλά δεν μου αρέσει να αναλώνομαι με πενιχρά άτομα μόνο και μόνο επειδή είναι μούρες και κουλ. Το να κάνεις γνωριμίες είναι καλό αλλά το να φτιάχνεις παρέες με όσα άτομα γνωρίζεις το θεωρώ τουλάχιστον εξευτελιστικό. Αυτό το κάνει συνήθως η κολλητή μου. Μέχρι και την κοπέλα που είναι στην καφετέρια που πάμε κάθε τόσο έχει πάρει το τηλ της.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα κοινωνική... Βασικά δεν έχω αυτό που λέμε "κολλητή". Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Θα βγω ρε παιδί μου με την παρέα, και θα περάσουμε καλά, αλλά δε θα τρελαθώ κιόλας... Φίλους κάνω σχετικά εύκολα, αλλά με την έννοια των απλών γνωστών, που θα χαιρετηθούμε φιλικά. Δε θα βγούμε αμέσως για σινεμά, ή βόλτα κλπ.
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Πρέπει να έχεις οικειότητα με τους άλλους και όχι κατευθείαν για καφέ....

Φίλη πραγματική έχω μόνο μια. Βέβαια στο σχολείο και στο φροντιστήριο κάνω παρέα με αρκετά παιδιά αλλά δεν επιδιώκω τίποτα παραπάνω. Μόνο με δυο άτομα έτυχε να βγούμε δυο-τρεις φορές αλλά μέχρι εκεί. Όπως είπατε παραπάνω πρέπει να νιώσω οικεία με τον άλλον πρώτα για να βγω έξω μαζί του.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα απο παρεες στα διαλειμματ π.χ καθομαι με πολλα παιδια. Μεσα σε αυτα ειναι οι 2 φιλες μου(οι αλλες 3 ειναι σε αλλο γυμνασιο)ο κολλητος μου και αλλες συμμαθητριες μου που τις νιωθω αρκετα κοντα. Δηλαδη μπορω να μιλησω ανετα μαζι τους και περναμε καλα. Συνηθως οταν βγαινουμε ειμαστε ολοι μαζι αλλα στο σπιτι μου συνηθως φωναζω τις κολλητες μονο.
Στο Λυκειο το καλυτερο ειναι οτι θα ειμαστε ολοι μαζι. Ελπιζω απλα να κρατησει η φιλια μας. Δεν αντεχω την μοναξια, καθολου.
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως πολλές είναι οι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη μου ακούγοντας μουσική. Να μη με ενοχλεί κανένας και να μου κάνουν παρέα οι σκέψεις μου… :xixi:
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κλειστός χαρακτήρας είμαι. Αλλά μπορώ να πω πως είμαι αρκετά κοινωνικός. Βέβαια πλήρως εκδηλώνομαι μόνο όταν είμαι με "πολύ" γνωστά άτομα. Παρέες έιχα και έχω εδώ και χρόνια, οι οποίες αλλάζουν κάθε χρόνο για να πω την αλήθεια. Φίλος μου είναι ένα άτομο που το ξέρω από το δημοτικό ενώ επίσης φίλο θα χαρακτήριζα ακόμα ένα άτομο που επίσης το ξέρω από το δημοτικό. Με το δεύτερο παιδί είχα ξεκόψει για ένα χρονικό διάστημα αλλά τελικά κατάλαβα πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πάντα με στηρίζει. Για φίλες, οκ δεν έχω και πολύ κοντινές. Είναι 3 κορίτσια που είμαστε αρκετά δεμένοι αλλά δεν θα τις χαρακτηρίσω και κολλητές. Την έχω πατίσει αρκετές φορές με δήθεν φίλους... δυστυχώς ή ευτυχώς όμως έμαθα να ξεχωρίζω τα απειροελάχιστα άτομα που πιστεύω πως όντως ενδιαφέρονται για μένα. Ποτέ δεν μπορείς ωστόσο να είσαι πραγματικά σίγουρος... Κακά τα ψέματα μόνο οι δεσμοί αίματος τις περισσότερες φορές είναι οι πιο ισχυροί.![]()
Είναι πολύ σχετικό...καμιά φορά είναι έτσι αλλά άλλες μπορείς πιο πολύ να στηριχτείς σε φίλους...
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι πολύ σχετικό...καμιά φορά είναι έτσι αλλά άλλες μπορείς πιο πολύ να στηριχτείς σε φίλους...
Γι' αυτό λέει τις περισσότερες φορές. ʼλλωστε μπορεί να υπάρχουν θέματα στα οποία μπορείς να στηριχθείς μονάχα σε φίλους (:emm

maraki
Δραστήριο μέλος

Με τα άτομα τα οποία γνωρίζω,είμαι πιο "ανοιχτή",και θα γελάσω,και θα κάνω χαζομάρες(

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Γενικά είμαι πολύ κοινωνική και κάνω πολύ εύκολα παρέες..βέβαια υπάρχουν στιγμές που είμαι στις κακές μου και δυστηχώς την πλήρωναν οι άλλοι αλλά πλέον δεν συμβαίνει.Γενικά μου αρέσουν οι καινούργιες γνωρίμιες και αυτό μου αρέσει να κάνω συνέχεια,δλδ να γνωρίζω καινούργιους άνθρωπους.Το θεωρώ σημαντικό γιατί έτσι μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και να έχεις καινούργιες εμπείριες...Εμπιστεύομαι τους άλλους σε βαθμό που μπορούν και αυτοί να με εμπιστεύονται,Πραγματικούς φίλους μόνο έναν έχω και οι υπόλοιποι είναι πιο πολύ θα έλεγα γνωστοί.Όμως και από αυτούς έχω δεθεί περισσότερο από κάποιους άλλους.Κάνω εύκολα φιλίες γιατί προσπαθώ να προσαρμοστώ με τον άλλον αλλά δεν γίνεται αυτό με όλους...δυστηχώς...Με έχουν προδώσει κάποιοι αλλά χαλάλι τους,μαθαίνουμε από αυτά καλώς ή κακώς![]()
Μακαρι να μπορουσα να το δω κι εγω ετσι..

Τα τελευταια χρονια, εξαιτιας διαφορων περιστατικων με ''φιλους'', εχω παραγινει αντικοινωνικη. Βεβαια μιλαω με ολους, αλλα σπανια να βγω εξω με μεγαλη παρεα ή να μιλησω σε καποια φιλη λιγο περισσοτερο απ' το συνηθισμενο..
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.