Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki81
Νεοφερμένο μέλος
). Δεν με πειράζει το ότι είναι απαιτητική σχολή καθώς το αντικείμενο (φιλοσοφία) μου αρέσει απίστευτα. Το θέμα μου είναι ότι με ελκύουν και τα μαθήματα ψυχολογίας, έστω σα γενικές γνώσεις και με το νέο πρόγραμμα σπουδών του φ.π.ψ. νομίζω ότι έχει ανέβει αρκετά επίπεδο και όσον αφορά τη φιλολογική κατάρτιση που λεγόταν ότι υστερούσε..Θα εκτιμούσα πολύ αν βρεθεί και κάποιος που είναι μέσα ή έχει τελειώσει σε κάποιο από τα 2 τμήματα να πεί σκέψεις... γιατί πλησιάζει ο καιρός για τις εγγραφές και είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να πάρω μεταγραφή φπψ Αθήνα (έχω περάσει φπ αλλά πληρώ τις προυποθέσεις για μεταγραφή)
eirinaki81
Νεοφερμένο μέλος
nex.
Νεοφερμένο μέλος
eirinaki81
Νεοφερμένο μέλος
για θεσ/νίκη https://www.edlit.auth.gr/html/spoudes/proptyx/philo/central.html
για Αθήνα https://www.ppp.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/wrologio-programma.html
και δες τα μαθήματα!!
πάντως από προσωπική άποψη οφείλω να ομολογήσω ότι όσα μαθήματα φιλοσοφίας έχω κάνει,είναι δύσκολο λόγω αντικειμένου!καλή τύχη!
IoannisP
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki