spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2011 στις 15:57 Ο spasiklas: #1.101 21-08-11 15:57 Σωστά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό και το ότι είναι 20000 τι έγινε?? Μπορεί π.χ το 60% να έχει μέχρι 10 ας πούμε? ή και παραπάνω δεν έχουμε ιδέα για το τι γίνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:39 Η ~Dida~ έγραψε: #1.102 22-08-11 18:39 7 και σήμερα. Can you feel the άγχος; Click για ανάπτυξη... που λέει και η Αλεξάνδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:42 Ο spasiklas: #1.103 22-08-11 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erinta: 7 και σήμερα. που λέει και η Άλεξανδρα Click για ανάπτυξη... Πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:45 Η ~Dida~ έγραψε: #1.104 22-08-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Πάντα Click για ανάπτυξη... Φοβούμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο spasiklas: #1.105 22-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό και το ότι είναι 20000 τι έγινε?? Μπορεί π.χ το 60% να έχει μέχρι 10 ας πούμε? ή και παραπάνω δεν έχουμε ιδέα για το τι γίνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:39 Η ~Dida~ έγραψε: #1.102 22-08-11 18:39 7 και σήμερα. Can you feel the άγχος; Click για ανάπτυξη... που λέει και η Αλεξάνδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:42 Ο spasiklas: #1.103 22-08-11 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erinta: 7 και σήμερα. που λέει και η Άλεξανδρα Click για ανάπτυξη... Πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:45 Η ~Dida~ έγραψε: #1.104 22-08-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Πάντα Click για ανάπτυξη... Φοβούμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο spasiklas: #1.105 22-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
7 και σήμερα. Can you feel the άγχος; Click για ανάπτυξη... που λέει και η Αλεξάνδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:42 Ο spasiklas: #1.103 22-08-11 18:42 Αρχική Δημοσίευση από erinta: 7 και σήμερα. που λέει και η Άλεξανδρα Click για ανάπτυξη... Πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:45 Η ~Dida~ έγραψε: #1.104 22-08-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Πάντα Click για ανάπτυξη... Φοβούμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο spasiklas: #1.105 22-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erinta: 7 και σήμερα. που λέει και η Άλεξανδρα Click για ανάπτυξη... Πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 18:45 Η ~Dida~ έγραψε: #1.104 22-08-11 18:45 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Πάντα Click για ανάπτυξη... Φοβούμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο spasiklas: #1.105 22-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Πάντα Click για ανάπτυξη... Φοβούμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:03 Ο spasiklas: #1.105 22-08-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erinta: Φοβούμαι. Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Η starry_eyed: #1.106 22-08-11 19:05 ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Η Πανσέληνος: #1.107 22-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: ooooooooooλα καλα θα πανεεεε.......... Click για ανάπτυξη... ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:21 Ο spasiklas: #1.108 22-08-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η Πανσέληνος: #1.109 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: χααχαχα μην αγχώνεσαι θα μπεις και εσύ Εγώ πάντος μέχρι στιγμής 1 άτομο είδα που έχει δηλώσει τη 1η μου επιλογή αλλά την έχει τελευταία Click για ανάπτυξη... το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:26 Η starry_eyed: #1.110 22-08-11 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:30 Η Πανσέληνος: #1.111 22-08-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θα προλαβω, γιατι κ εγω το ιδιο θα κανω χαχα πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:35 Η ~Dida~ έγραψε: #1.112 22-08-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: ναι ου.....σημερα βρηκα κι αλλον με περισσοτερα μορια απο τα δικα μου που θελει τις ιδιες σχολες με 'μενα.. (https://www.oefe.gr/Μαθητές/ΡωτάτεΑπαντάμε/tabid/88/Default.aspx?qID=2500) starry _eyed μιας και μενουμε κοντα θα ερθεις το πρωι της Δευτερας μετα τις βασεις να με σωσεις πριν πηδηξω απο τη ταρατσα;;; οχι για 'μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου...μια με εχει.. Click για ανάπτυξη... Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:38 Ο spasiklas: #1.113 22-08-11 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: το κλασικο του στυλ ''εχει ο Θεος,εμεις δεν εχουμε''...αυτο μου ηρθε στο μυαλο!!! εσυ εισαι οπισθιοφαρδος με το συμπαθειο!!!!αμα την εχει τελευταια σιγα μη μπει εκει..η αποκλιση των μοριων του,με τη βαση της σχολης,προφανως θα ειναι μεγαλη..οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις η eyed δεν απαντα....οποτε....να ζησετε να με θυμοσαστε βρε!!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η Πανσέληνος: #1.114 22-08-11 19:42 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Βασικά είναι πολύ πάνω από τη σχολή απλά 100% πιάνει τις άλλες που έχει βάλει Click για ανάπτυξη... γιου αρ φακιν λακι!!! Αρχική Δημοσίευση από erinta: Έέέέλα ρε αισιοδοξία πάν' απ' όλα (Ποιά μιλάει ..;Ρ) . Επειδή η υπέροχη σύνδεσή μου στο ίντερνετ πραγματικά σέρνεται αυτή τη στιγμή και για να δω παλιότερα posts χρειάζομαι 3 χρόνια, θύμησέ μου σχολές και μόρια. Click για ανάπτυξη... ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:57 Ο spasiklas: #1.115 22-08-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: γιου αρ φακιν λακι!!! Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 19:59 Η Πανσέληνος: #1.116 22-08-11 19:59 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Το ελπίζω να φανώ τυχερός για 1 φορά Πάντος είδα πόσοι την ειχαν δηλώσει πέρσυ με το 10% και ήταν 417 άτομα ενώ το 2009 920 κάπου εκεί φέτος να δούμε Click για ανάπτυξη... καλα αποτελεσματα σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:01 Η starry_eyed: #1.117 22-08-11 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria_1958: αλλος για τον Αγιο Πετρο;;;;; κι εγω πλακιτσα εκαναδε θα με ξεφορτωθειτε ετσι ευκολα!!! Click για ανάπτυξη... χαχα αντε σε μια βδομαδα απο τωρα θα ξερουμε αν θα κλαιμε απο χαρα η απο αγανακτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η ~Dida~ έγραψε: #1.118 22-08-11 20:12 ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι οκ αλλα να μην γελασεις με τα μορια και τις σχολες που δηλωσα..promise;;;; 15400 και εχω δηλωσει ο,τι λεει ο φιλος στο αλλο σαιτ..[/quote] PROMISE. Μακάρι να είχα τόσα μόρια! btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aikpar Νεοφερμένο μέλος Η aikpar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:12 Η aikpar έγραψε: #1.119 22-08-11 20:12 Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά, να σας ρωτήσω, ξέρετε σε τι επίπεδα θα κυμανθούν οι βάσεις για τις όλες τις Νομικές και για το Παιδαγωγικό και το Νηπιαγωγών Αθήνας; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2011 στις 20:21 Η Πανσέληνος: #1.120 22-08-11 20:21 Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erinta: btw, σε περίπτωση (την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι καν) που δεν περάσω εκεί που θέλω, ποιός καλός συνάνθρωπος θα μου δανείσει την ταράτσα-μπαλκόνι του να πηδήξω; Γιατί εγώ μόνο βεράντα διαθέτω.. Click για ανάπτυξη... ειπαμε αισιοδοξια...!!!κανεις δεν ειναι σιγουρος φετος αν θα περασει εκει που θελει δυστυχως..αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε,τιποτα αλλο...εγω εχω υποσχεθει στη κολλητη μου γευμα στα friday's αν πανε ολα καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.