Ρε παιδια γιατι λετε οτι δεν εχουμε στοιχεια????21.860 καπου οι υποψηφιοι με το 10% και υπαρχουν 6.600 θεσεις σε ολες τις σχολες για αυτους με το 10%.Για τις σχολες του 1ο και 3ο πεδιου που με ενδιαφερει εμενα ειναι διαθεσιμες 1830 θεσεις και για τα υπολοιπα πεδια ειναι αυτες που περισσευουν.Οποτε με απλα μαθηματικα δλδ π.χ οτι απο τις 21860 υποψηφιους το εν 3ο εχει απο 18 μεχρι 14 το αλλο εν 3ο απο 14 μεχρι 11 και το αλλο εν 3ο απο 11 μεχρι 7 (γιατι παρακατω ελαχιστοι εχουν κανει τα χαρτια τους.Τοτε για να ελπιζεις σε καποια σχολη πρεπει να εχεις συγκεντρωσει τουλαχιστον στην χειροτερη των περιπτοσεων 11 χιλιαδες...δυστηχος δεν θελω να απογοητευσω τα παιδια που δεν εχουν απο 11 και πανω αλλα ετσι ειναι η αληθεια...και εγω δεν τα εχω αυτα τα μορια 10450 εχω και ξερω οτι δεν εχω ελπιδα..αυτα για οσους λενε οτι δεν εχουμε στοιχεια.Τωρα εκτος και αν ειστε τοσο τυχεροι που την σχολη που δηλωσατε δεν την εχουνε δηλωση τοσα ατομα οσα παιρνει η σχολη τοτε παω πασο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.