User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 15:19 Ο User_06 έγραψε: #1 27-08-19 15:19 Τι παίζει με τις υποτροφίες για τους 6 πρωτους εισαχθεις της καθε σχολης. Ισχύουν ακομη ή εχουν καταργηθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 12:09 Η mari2 έγραψε: #2 28-08-19 12:09 Αρχική Δημοσίευση από User_06: Τι παίζει με τις υποτροφίες για τους 6 πρωτους εισαχθεις της καθε σχολης. Ισχύουν ακομη ή εχουν καταργηθει; Click για ανάπτυξη... Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 12:26 Ο archaios19: #3 28-08-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mari2: Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 19:07 Η mari2 έγραψε: #4 28-08-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Click για ανάπτυξη... Oχι δε ξερω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ladybookworm xakounaamatata Arvacon louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι παίζει με τις υποτροφίες για τους 6 πρωτους εισαχθεις της καθε σχολης. Ισχύουν ακομη ή εχουν καταργηθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 12:09 Η mari2 έγραψε: #2 28-08-19 12:09 Αρχική Δημοσίευση από User_06: Τι παίζει με τις υποτροφίες για τους 6 πρωτους εισαχθεις της καθε σχολης. Ισχύουν ακομη ή εχουν καταργηθει; Click για ανάπτυξη... Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 12:26 Ο archaios19: #3 28-08-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mari2: Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 19:07 Η mari2 έγραψε: #4 28-08-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Click για ανάπτυξη... Oχι δε ξερω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ladybookworm xakounaamatata Arvacon louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από User_06: Τι παίζει με τις υποτροφίες για τους 6 πρωτους εισαχθεις της καθε σχολης. Ισχύουν ακομη ή εχουν καταργηθει; Click για ανάπτυξη... Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 12:26 Ο archaios19: #3 28-08-19 12:26 Αρχική Δημοσίευση από mari2: Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 19:07 Η mari2 έγραψε: #4 28-08-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Click για ανάπτυξη... Oχι δε ξερω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mari2: Εγω ξερω οτι δινουν μονο στον πρωτο κάθε σχολής υποτροφία..δεν εχω ακουσει για εξι....επισης ο πρωτος καθε σχολειου (σε μορια) παιρνει καπου 800 ευρω απο την eurobank... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mari2 Νεοφερμένο μέλος Η mari2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2019 στις 19:07 Η mari2 έγραψε: #4 28-08-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Click για ανάπτυξη... Oχι δε ξερω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Ξέρεις αν δίνουν σε όλες τις σχολές και τι περιλαμβάνει η υποτροφία; Click για ανάπτυξη... Oχι δε ξερω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.