Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:01 Ο Μιχάλης9867: #1 20-09-09 21:01 https://www.activistis.gr/index.php?...00----&catid=42:2009-02-05-10-47-12&Itemid=76 οι ημερομηνιες καταθεσης των δικαολογητικων ειναι απο 28/9 μεχρι 30/10 νομιζω οτι μπορει να βοηθησει καποιους αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:59 Ο sakoulias: #2 20-09-09 21:59 Φιλε να σαι καλα εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Μιχάλης9867: #3 20-09-09 22:05 βεβαια ειναι με σειρα προταιραιοτητας,αλλα αν πληρεις τις προυποθεσεις δεν χανεις κατι με το να κανεις αιτηση,το ιδιο θα κανω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Ο Isaak έγραψε: #4 21-09-09 10:02 εγώ που θα πάω για 2 έτος τι βεβαίωση να πάρω από τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sofaki__18: #5 21-09-09 16:24 αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.activistis.gr/index.php?...00----&catid=42:2009-02-05-10-47-12&Itemid=76 οι ημερομηνιες καταθεσης των δικαολογητικων ειναι απο 28/9 μεχρι 30/10 νομιζω οτι μπορει να βοηθησει καποιους αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:59 Ο sakoulias: #2 20-09-09 21:59 Φιλε να σαι καλα εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Μιχάλης9867: #3 20-09-09 22:05 βεβαια ειναι με σειρα προταιραιοτητας,αλλα αν πληρεις τις προυποθεσεις δεν χανεις κατι με το να κανεις αιτηση,το ιδιο θα κανω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Ο Isaak έγραψε: #4 21-09-09 10:02 εγώ που θα πάω για 2 έτος τι βεβαίωση να πάρω από τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sofaki__18: #5 21-09-09 16:24 αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φιλε να σαι καλα εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:05 Ο Μιχάλης9867: #3 20-09-09 22:05 βεβαια ειναι με σειρα προταιραιοτητας,αλλα αν πληρεις τις προυποθεσεις δεν χανεις κατι με το να κανεις αιτηση,το ιδιο θα κανω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Ο Isaak έγραψε: #4 21-09-09 10:02 εγώ που θα πάω για 2 έτος τι βεβαίωση να πάρω από τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sofaki__18: #5 21-09-09 16:24 αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βεβαια ειναι με σειρα προταιραιοτητας,αλλα αν πληρεις τις προυποθεσεις δεν χανεις κατι με το να κανεις αιτηση,το ιδιο θα κανω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Ο Isaak έγραψε: #4 21-09-09 10:02 εγώ που θα πάω για 2 έτος τι βεβαίωση να πάρω από τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sofaki__18: #5 21-09-09 16:24 αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ που θα πάω για 2 έτος τι βεβαίωση να πάρω από τη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:24 Η sofaki__18: #5 21-09-09 16:24 αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanoskr Νεοφερμένο μέλος Ο thanoskr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:54 Ο thanoskr έγραψε: #6 21-09-09 18:54 παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά γνωρίζετε τί συμβαίνει στην περίπτωση που θα κάνουμε τα χαρτιά μας για μετεγγραφή σε άλλο πανεπιστήμιο? (ρωτάω γιατό αν εγκριθεί η μετεγγραφή από το τμήμα υποδοχής θα ζητηθεί αποφοιτήριο από το τμήμα προέλευσης,το οποίο είναι ουσιαστικά έγγραφο διαγραφής από το τμήμα προέλευσης) υπάρχει περίπτωση να υποστούμε κυρώσεις ή να διακοπεί το πρόγραμμα υποτροφίας? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από sofaki__18: αν ειδατε στα δικαιολογητικα που χρειαζονται θελουν και πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο πανω στο οπoιο αναγραφονται το ετος που σπουδαζεις,η βαθμολογια και η σειρα με την οποια εχεις εισαχθει στην σχολη...εμενα στο πιστοποιητικο που μου δωσανε απο την σχολη οταν εκανα την εγγραφη δεν γραφει την βαθμολογια μου,ουτε και την σειρα με την οποια μπηκα στην σχολη...γραφει μονο το ετος φοιτησης..τι να κανω να ζητησω αλλο πιστοποιητικο? Click για ανάπτυξη... μήπως πρέπει να στείλουμε και αντίγραφο του ατομικού δελτίου επιτυχίας,όπου αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η NemesisRose: #7 22-09-09 19:05 Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ που πήγα στη σχολή να γραφτώ και δεν το πήρα το πιστοποιητικό τι κάνω? Αν ζητήσω από τη σχολή να μου το στείλουν με κούριερ ή με ένα φαξ στο ΚΕΠ του χωριού ας πούμε ή και ταχυδρομικά θα το κάνουν ή θα μου πουν αη τάσου? Κι είναι και μακριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:45 Ο foreverfreak: #8 23-09-09 03:45 Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:56 Η NemesisRose: #9 23-09-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Φιλε Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ!! Τελικα ειμαστε πολλα τα αγροτοπαιδα απ'οτι βλεπω... Αν και συγκεντρωνω ελαχιστες μοναδες, θα την κανω την αιτηση, μηπως και σταθω τυχερος!! Αλλωστε, δε νομιζω να το γνωριζουν πολλα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ελάχιστες, ούτε πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είμαστε, ούτε αναπηρίες(δόξα τω θεώ) δεν έχουμε, ούτε πόντιοι είμαστεΑλλά παρ'όλα αυτά κι εγώ θα κάνω αίτησηση!Άντε καλή μας τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
minoans Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:27 Ο minoans έγραψε: #10 03-12-09 01:27 ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξέρει κανείς πότε θα τα παρουμε?????????????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:47 Ο Isaak έγραψε: #11 18-12-09 12:47 ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε θα ανακοικωθούν τα αποτελέσματα?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:32 Ο foreverfreak: #12 21-12-09 00:32 Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια και γω την ιδια απορια με το συναδελφο και συντοπιτη Ισαακ εχω... Τι γινεται με τις υποτροφιες?? Θα δωθουν τελικα και αν ναι, ποτε?? Εχουμε κανενα νεοτερο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 22:00 Η lucky sunray: #13 14-02-10 22:00 δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δυστυχως το ειδα λιγο αργα ... τελικα τι γινεται με το ποσο? δινεται καθε χρονο,ανεξαρτητως ετους φοιτησης και επιτυχιας στις εξεταστικες της σχολης? οποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες θα το εκτιμουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofaki__18 Νεοφερμένο μέλος Η sofaki__18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:56 Η sofaki__18: #14 25-02-10 20:56 εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εχω την εντυπωση(χωρις βεβαια να ειμαι και απολυτα σιγουρη) οτι δεν παιζει ρολο σε ποιο ετος βρισκεσαι..αρκει οταν στειλεις τα χαρτια σου,συμφωνα με την προκηρυξη,να στειλεις και τις βαθμολογιες σου απο την σχολη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.