staaronis3
Νεοφερμένο μέλος

Όμως αυτοί των ΓΕΛ δικαούντε. Άσχετα που είναι άσχετοι με το αντικείμενο (για τον τομέα μας πχ είναι άσχετοι με τα ηλεκτρονικά).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotos1480
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staaronis3
Νεοφερμένο μέλος

https://destinpsifiaka.gr
pyroboy
Νεοφερμένο μέλος

https://www.ee.duth.gr/files/IKY_Kanonismos_2008-2009_0.pdf
ειναι ο κανονισμός του ΙΚΥ για τις υποτροφίες και αναφέρει ποιές προυποθέσεις χρειάζεται να πληρεί κάποιος.
Προσεχτε πως για να δικαιούται κάποιος υποτροφία επειδή μπήκε πρώτος στη σχολή του πρέπει να έχει πάνω απο 16100 μόρια. Βέβαια ο κανονισμός λέει οτι είναι για τη χρονιά 2008-2009 οπότε υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα όπως το ποσό που δικαιούται ο αριστούχος.
Άν έγραφα καλύτερα στο ΑΟΔΕ θα είχα και εγώ μερικά ευρώ :Ρ
(1ος με 15600 μορια :/ :Ρ:Ρ)
sotos1480
Νεοφερμένο μέλος

Σύμφωνα με τα περσυνά δεδομένα το 25% των πρότων πέρνει μια επιδότηση 400 ευρώ μέσω του προγράματος Δες την Ψηφιακά.
https://destinpsifiaka.gr
Πρέπει να έληξε αυτό το πρόγραμμα για τους πρωτοετής φοιτητές κ φέτος θα δώσουν την επιδότηση μόνο στους μαθητές της Α Γυμνάσιου…αλλά θα ρωτήσω και στην γραμμάτια δεν έχω να χάσω κάτι!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η επιδότηση αγοράς φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών από φοιτητές. Οι βουλευτικές εκλογές καθυστέρησαν την έναρξη του προγράμματος «Δες την Ψηφιακά», ωστόσο η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού θα «αποζημιώσει» τους φετινούς αριστούχους προσφέροντάς τους επιπλέον ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι όροι της επιδότησης για αγορά laptop θα είναι οι ίδιοι με πέρυσι, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν θα ζητήσει επανασχεδιασμό του προγράμματος. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει το 25 τοις εκατό των εισαχθέντων που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε σχολή ή τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ στις πανελλαδικές του 2009, καθώς και οι νέοι φοιτητές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2009 με την ποσόστωση του 5 τοις εκατό. Κάθε δικαιούχος φοιτητής θα επιχορηγηθεί με το 80 τοις εκατό της αξίας του φορητού υπολογιστή της επιλογής του, με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 400 ευρώ.
Οι περίπου 20.000 φετινοί δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν επιπλέον πρόσβαση σε on-line εκπαιδευτικές υπηρεσίες και συγκεκριμένα: α) Θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο εκπαιδευτικό λογισμικό από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, β) θα έχουν πρόσβαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες και γ) θα έχουν τη δυνατότητα on-line αποθήκευσης αρχείων και μάλιστα μεγάλου όγκου (περί τα 50 Gigabyte). Δεν αποκλείεται οι ίδιες υπηρεσίες να προσφερθούν και στους δικαιούχους των τριών περασμένων ετών.
--------------------------------------------------------------------------
Ένταξη τελικά θα πάρουμε κ εμείς την επιδότηση!!!!!!!!!

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis1992
Νεοφερμένο μέλος

Χριστίνα...
Νεοφερμένο μέλος

rascal_flat
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' όσο ξέρω εξαρτάται από τη σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_flat
Νεοφερμένο μέλος

mr95
Νεοφερμένο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

κ ότι ένα ποσοστό 10% ή 25% παίρνει επιδότηση για λάπτοπ..
Ξέρετε αν ισχύει??
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άκουσα ότι οι πρώτοι 10 που εισάγονται σε κάποιο τμήμα παίρνουν υποτροφία
κ ότι ένα ποσοστό 10% ή 25% παίρνει επιδότηση για λάπτοπ..
Ξέρετε αν ισχύει??
Το λάπτοπ δε νομίζω να ισχύει, γιατί και πέρισυ που περίμενα κι εγώ κάποια ενημέρωση δεν είδα... :/
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

την εχω κ εγω αυτη την απορια!Οι πρώτοι κάθε σχολής παίρνουν υποτροφία; Πόσοι ακριβώς και για τι ποσό μιλάμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

την εχω κ εγω αυτη την απορια!![]()
Δύο φίλοι μου πέρασαν πέρυσι πρώτοι στη σχολή τους....Θα ρωτήσω και θα σας πω

Savvina_edw
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.