antigone
Νεοφερμένο μέλος
Η antigone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

24-09-10

03:42
καλησπέρα παιδιά , έτυχα να είμαι στους τυχερούς που θα πάρουν υποτροφία από κάποιο κληροδότημα . τηλεφώνησα στο ικυ και μου είπαν ότι τα ονόματα των υπότροφων θα σταλούν στο υπουργείο οικονομικών και από εκει θα μας ενημερώσουν για να πάρουμε τα λεφτά . γνωρίζει μήπως κανείς πόσο χρόνο παίρνει όλο αυτό ? από προσωπική εμπειρία εννοώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

24-09-10

03:45
Γενικά όταν το δημόσιο είναι να δώσει λεφτά καθυστερεί. Αντίθετα, όταν είναι να πάρει λεφτά κινείται αστραπιαία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigone
Νεοφερμένο μέλος
Η antigone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

24-09-10

03:50
χμμ , ναι αυτο ειναι γνωστο ! ελεγα μηπως καποιος ξερει να μου πει πιο συγκεκριμενα ... 1 μηνα ? 2 ?? 3 ??? 1 χρονο ? 2 ?? θα εχω τελειωσει τις σπουδες μου ?!!?
απλα η υποτροφια ειναι απο κληροδοτημα ( αρα δεν ειναι λεφτα δημοσιου ) ..
απλα η υποτροφια ειναι απο κληροδοτημα ( αρα δεν ειναι λεφτα δημοσιου ) ..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 791 μηνύματα.

24-09-10

09:35
πως ξερεις αν εισαι τυχερος;;και δηλωσες συμμετοχη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...