Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2010 στις 19:38 Ο Boom έγραψε: #1 31-07-10 19:38 Με αφορμή την παρακάτω δημοσίευση (τα bold) είπα να ανοίξω αυτό το θέμα έτσι ώστε να σχολιάσουμε αυτό το φαινόμενο και να αναφέρουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και γενικότερα ότι έχουμε ακούσει γύρω από αυτό το θέμα. Αρχική Δημοσίευση από εντροπία: θα το κοβες ?τσ τσ τσ δεν θα πρεπε.. κρίμα ! εγώ είχα χαμηλότερο απολυτήριο από το βαθμό πρόσβασης και ήμουν η μοναδική στο σχολείο μου τα τελευταία 6 περίπου χρόνια που είχε τέτοιο απολυτήριο και σκέψου πως είμαι και σε χωριό που λογικά οι καθηγητές υποτίθεται πως θα ήταν πιο επιεικείς μαζί μας επειδή και καλά είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία κτλ κτλ κτλ... βλακείες ! Click για ανάπτυξη... Πιστεύετε λοιπόν ότι οι καθηγητές είναι πιο επιεικής, όσο αφορά τους βαθμούς, στις κλειστές κοινωνίες; Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Τι έχετε ακούσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Ο Boom έγραψε: #2 03-08-10 14:36 Ας απαντήσω πρώτη εκθέτοντας την δική μου εμπειρία. Τελείωσα γυμνάσιο σε ένα χωριό και πήγα λύκειο σε μία κωμόπολη όπου επέστησα ένα σοκ. Η πλειονότητα των παιδιών από την κωμόπολη είχαν αποφοιτήσει από το γυμνάσιο με 19+ ενώ από το προηγούμενο σχολείο μου ήμασταν μόλις 2 (!) με 19+. Για να μην τα πολυλογώ, τελικά οι μαθητές της κωμόπολης έβγαλαν γύρω στο 16 ενώ από το παλιό μου σχολείο οι συμμαθητές που κυμαίνονταν στους ίδιους βαθμούς. Επομένως, η δική μου εμπειρία λέει πως οι καθηγητές δεν είναι πιο επιεικείς στις κλειστές κοινωνίες αντίθετα είναι πιο χαλαροί στις πόλεις. Your opinion; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 14:16 Η CiNeFiL έγραψε: #3 04-08-10 14:16 Εγω που ειμαι σε πολη δε πιστευω οτι ειναι και τοσο επιεικης...Στο χωριο μου τα παιδια εχουν συνηθως υψηλους βαθμους αλλα δε πιστευω οτι τους το "χαριζουν" επειδη ειναι μια κλιστη κοινωνια. Νομιζω οτι εξαρταται απο το σχολειο και τον καθηγητη και οχι απο τον τοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με αφορμή την παρακάτω δημοσίευση (τα bold) είπα να ανοίξω αυτό το θέμα έτσι ώστε να σχολιάσουμε αυτό το φαινόμενο και να αναφέρουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και γενικότερα ότι έχουμε ακούσει γύρω από αυτό το θέμα. Αρχική Δημοσίευση από εντροπία: θα το κοβες ?τσ τσ τσ δεν θα πρεπε.. κρίμα ! εγώ είχα χαμηλότερο απολυτήριο από το βαθμό πρόσβασης και ήμουν η μοναδική στο σχολείο μου τα τελευταία 6 περίπου χρόνια που είχε τέτοιο απολυτήριο και σκέψου πως είμαι και σε χωριό που λογικά οι καθηγητές υποτίθεται πως θα ήταν πιο επιεικείς μαζί μας επειδή και καλά είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία κτλ κτλ κτλ... βλακείες ! Click για ανάπτυξη... Πιστεύετε λοιπόν ότι οι καθηγητές είναι πιο επιεικής, όσο αφορά τους βαθμούς, στις κλειστές κοινωνίες; Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Τι έχετε ακούσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2010 στις 14:36 Ο Boom έγραψε: #2 03-08-10 14:36 Ας απαντήσω πρώτη εκθέτοντας την δική μου εμπειρία. Τελείωσα γυμνάσιο σε ένα χωριό και πήγα λύκειο σε μία κωμόπολη όπου επέστησα ένα σοκ. Η πλειονότητα των παιδιών από την κωμόπολη είχαν αποφοιτήσει από το γυμνάσιο με 19+ ενώ από το προηγούμενο σχολείο μου ήμασταν μόλις 2 (!) με 19+. Για να μην τα πολυλογώ, τελικά οι μαθητές της κωμόπολης έβγαλαν γύρω στο 16 ενώ από το παλιό μου σχολείο οι συμμαθητές που κυμαίνονταν στους ίδιους βαθμούς. Επομένως, η δική μου εμπειρία λέει πως οι καθηγητές δεν είναι πιο επιεικείς στις κλειστές κοινωνίες αντίθετα είναι πιο χαλαροί στις πόλεις. Your opinion; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 14:16 Η CiNeFiL έγραψε: #3 04-08-10 14:16 Εγω που ειμαι σε πολη δε πιστευω οτι ειναι και τοσο επιεικης...Στο χωριο μου τα παιδια εχουν συνηθως υψηλους βαθμους αλλα δε πιστευω οτι τους το "χαριζουν" επειδη ειναι μια κλιστη κοινωνια. Νομιζω οτι εξαρταται απο το σχολειο και τον καθηγητη και οχι απο τον τοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ας απαντήσω πρώτη εκθέτοντας την δική μου εμπειρία. Τελείωσα γυμνάσιο σε ένα χωριό και πήγα λύκειο σε μία κωμόπολη όπου επέστησα ένα σοκ. Η πλειονότητα των παιδιών από την κωμόπολη είχαν αποφοιτήσει από το γυμνάσιο με 19+ ενώ από το προηγούμενο σχολείο μου ήμασταν μόλις 2 (!) με 19+. Για να μην τα πολυλογώ, τελικά οι μαθητές της κωμόπολης έβγαλαν γύρω στο 16 ενώ από το παλιό μου σχολείο οι συμμαθητές που κυμαίνονταν στους ίδιους βαθμούς. Επομένως, η δική μου εμπειρία λέει πως οι καθηγητές δεν είναι πιο επιεικείς στις κλειστές κοινωνίες αντίθετα είναι πιο χαλαροί στις πόλεις. Your opinion; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2010 στις 14:16 Η CiNeFiL έγραψε: #3 04-08-10 14:16 Εγω που ειμαι σε πολη δε πιστευω οτι ειναι και τοσο επιεικης...Στο χωριο μου τα παιδια εχουν συνηθως υψηλους βαθμους αλλα δε πιστευω οτι τους το "χαριζουν" επειδη ειναι μια κλιστη κοινωνια. Νομιζω οτι εξαρταται απο το σχολειο και τον καθηγητη και οχι απο τον τοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω που ειμαι σε πολη δε πιστευω οτι ειναι και τοσο επιεικης...Στο χωριο μου τα παιδια εχουν συνηθως υψηλους βαθμους αλλα δε πιστευω οτι τους το "χαριζουν" επειδη ειναι μια κλιστη κοινωνια. Νομιζω οτι εξαρταται απο το σχολειο και τον καθηγητη και οχι απο τον τοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.