Υλικό μελέτης για το μάθημα "Σήματα και Συστήματα"

Dem

Νεοφερμένο μέλος

Η Dem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας,
Με δέχτηκαν σε ενα Μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ και μου ζητήθηκε να περάσω το μάθημα Σήματα και Συστήματα ως προσπαιτουμενο.Δυστυχώς όμως οι ωρες μαθήματων του μεταπτυχιακού συμπίπτουν με το μάθημα αυτό.
Υπάρχει κάποιος που να μπορει να μου προτείνει κάποιο βιβλίο ή οποιοδήποτε αλλο μέσο εκπαιδευτικού υλικού για το μάθημα αυτο;
Σας ευχαριστώ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
Με δέχτηκαν σε ενα Μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ και μου ζητήθηκε να περάσω το μάθημα Σήματα και Συστήματα ως προσπαιτουμενο.Δυστυχώς όμως οι ωρες μαθήματων του μεταπτυχιακού συμπίπτουν με το μάθημα αυτό.
Υπάρχει κάποιος που να μπορει να μου προτείνει κάποιο βιβλίο ή οποιοδήποτε αλλο μέσο εκπαιδευτικού υλικού για το μάθημα αυτο;
Σας ευχαριστώ
Παρε αυτο με 50€
Και πηγαινε ή παρε τηλεφωνο εδω τον κο Κορφιατη.. θα εχει καποιο βοηθημα ..αυτος ολα τα ξερει...και λιγα λευτα θελει

Γραψου και εδω κα βρεις θεματα

Τελευταία επεξεργασία:

arko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
Σας ευχαριστώ
Αν αναφέρεσαι στο μάθημα κορμού σήματα και συστήματα, σε περίπτωση που έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσει τις εργασίες bonus, βοηθάει για την προετοιμασία της εξέτασης ( εκτός από την εργασία Matlab η οποία είναι ουσιώδης αλλά δυστυχώς στην εξέταση εξετάζεται η ταχύτητα και η εξοικείωση) Βασίζεται πολύ στο βιβλίο του κ Μαραγκου: https://service.eudoxus.gr/search/#a/id:9770/0

Στο φόρουμ θα βρεις σημειώσεις και θα εξασκηθεί σε παλιά θέματα:

Προσωπικά είμαι κατά της εξετασιοκεντρικης προετοιμασίας, αλλά στο συγκεκριμένο μάθημα παίζει μεγάλο ρόλο η ευχέρεια που θα έχεις κι όχι τόσο η βαθύτερη κατανόηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια