Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2023 στις 11:29 Ο Guest 968714: #21 16-04-23 11:29 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η εξέταση του πρωκτού στους άντρες τι ακριβώς ήθελε να διαγνώσει; Click για ανάπτυξη... Ο Παππούς μου μου είχε πει πως τα άτομα τα οποία είχαν σημάδια βιασμού/πρωκτικού σεξ μετά την εξέταση έτρωγαν δούλεμα από όλο το στρατόπαιδο, βέβαια αυτό ήταν επί χούντα η λίγο αργότερα δεν θυμάμαι. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 14:11 Ο Panzerkampfwagen: #22 16-04-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Ο Παππούς μου μου είχε πει πως τα άτομα τα οποία είχαν σημάδια βιασμού/πρωκτικού σεξ μετά την εξέταση έτρωγαν δούλεμα από όλο το στρατόπαιδο, βέβαια αυτό ήταν επί χούντα η λίγο αργότερα δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023 Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2023 στις 14:24 Ο Guest 968714: #23 16-04-23 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 18:39 Ο Panzerkampfwagen: #24 16-04-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει όποιος ΔΕΝ έχει επαφή με το εν λόγω ζήτημα, να ΜΗΝ τοποθετείται επ' αυτού γιατί μεταδίδει ραδιοαρβύλες που φοβίζουν τα νέα παιδιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε λίγους μήνες ορκίζομαι ανθυπολοχαγός εφεδρείας ΑΣΔΕΝ, τα είδα όλα φρέσκα. Η ΜΟΝΗ εξέταση που γίνεται στο στρατό που θεωρείται "προχω" είναι αυτή που προείπα με την εξέταση όρχεων γιατί ο μονορχιδισμός θεωρείται πάθηση για την οποία κάποιος βγαίνει Ι2 ενώ η έλλειψη ορχέων θεωρείται πάθηση για Ι5. Δες το και μόνος σου στο σχετικό ΦΕΚ εδώ, εικ. 857. ΟΛΑ τα άλλα είναι μαλακίες, όπως ότι στις ΕΔ ρίχνουν και καλά χάπια για να μην έχεις καύλες (το πίστεψα όταν ήμουν δυστυχώς), ότι ελέγχουν και καλά τον πισινό σου κλπ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Chris_k7 Elone Startx0 ores chester20080 VasoKour Scandal Marios2020 Νομάρχης Than003 Alessandra Eliza elevag BillyTheKid Joji Αναστασία197 thenutritionist giannhs2001 hirasawayui Unboxholics eukleidhs1821 Γιώργος Ζ george777 tsiobieman Praxis allall1 Ryuzaki Αλκης Κ. Abiogenesis Dr. Gl. Luminous Mammy Nun angies giorgos78 Philologist SlimShady Wonderkid nucomer katia.m pavlos1511 kiyoshi phoni DIMITRA94. snowy Kzaro Antzie SoyN Sharpglass GeorgePap2003 spring day augustine fockos arko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η εξέταση του πρωκτού στους άντρες τι ακριβώς ήθελε να διαγνώσει; Click για ανάπτυξη... Ο Παππούς μου μου είχε πει πως τα άτομα τα οποία είχαν σημάδια βιασμού/πρωκτικού σεξ μετά την εξέταση έτρωγαν δούλεμα από όλο το στρατόπαιδο, βέβαια αυτό ήταν επί χούντα η λίγο αργότερα δεν θυμάμαι.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 14:11 Ο Panzerkampfwagen: #22 16-04-23 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Ο Παππούς μου μου είχε πει πως τα άτομα τα οποία είχαν σημάδια βιασμού/πρωκτικού σεξ μετά την εξέταση έτρωγαν δούλεμα από όλο το στρατόπαιδο, βέβαια αυτό ήταν επί χούντα η λίγο αργότερα δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023 Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2023 στις 14:24 Ο Guest 968714: #23 16-04-23 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 18:39 Ο Panzerkampfwagen: #24 16-04-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει όποιος ΔΕΝ έχει επαφή με το εν λόγω ζήτημα, να ΜΗΝ τοποθετείται επ' αυτού γιατί μεταδίδει ραδιοαρβύλες που φοβίζουν τα νέα παιδιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε λίγους μήνες ορκίζομαι ανθυπολοχαγός εφεδρείας ΑΣΔΕΝ, τα είδα όλα φρέσκα. Η ΜΟΝΗ εξέταση που γίνεται στο στρατό που θεωρείται "προχω" είναι αυτή που προείπα με την εξέταση όρχεων γιατί ο μονορχιδισμός θεωρείται πάθηση για την οποία κάποιος βγαίνει Ι2 ενώ η έλλειψη ορχέων θεωρείται πάθηση για Ι5. Δες το και μόνος σου στο σχετικό ΦΕΚ εδώ, εικ. 857. ΟΛΑ τα άλλα είναι μαλακίες, όπως ότι στις ΕΔ ρίχνουν και καλά χάπια για να μην έχεις καύλες (το πίστεψα όταν ήμουν δυστυχώς), ότι ελέγχουν και καλά τον πισινό σου κλπ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Chris_k7 Elone Startx0 ores chester20080 VasoKour Scandal Marios2020 Νομάρχης Than003 Alessandra Eliza elevag BillyTheKid Joji Αναστασία197 thenutritionist giannhs2001 hirasawayui Unboxholics eukleidhs1821 Γιώργος Ζ george777 tsiobieman Praxis allall1 Ryuzaki Αλκης Κ. Abiogenesis Dr. Gl. Luminous Mammy Nun angies giorgos78 Philologist SlimShady Wonderkid nucomer katia.m pavlos1511 kiyoshi phoni DIMITRA94. snowy Kzaro Antzie SoyN Sharpglass GeorgePap2003 spring day augustine fockos arko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Ο Παππούς μου μου είχε πει πως τα άτομα τα οποία είχαν σημάδια βιασμού/πρωκτικού σεξ μετά την εξέταση έτρωγαν δούλεμα από όλο το στρατόπαιδο, βέβαια αυτό ήταν επί χούντα η λίγο αργότερα δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό.
Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2023 στις 14:24 Ο Guest 968714: #23 16-04-23 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 18:39 Ο Panzerkampfwagen: #24 16-04-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει όποιος ΔΕΝ έχει επαφή με το εν λόγω ζήτημα, να ΜΗΝ τοποθετείται επ' αυτού γιατί μεταδίδει ραδιοαρβύλες που φοβίζουν τα νέα παιδιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε λίγους μήνες ορκίζομαι ανθυπολοχαγός εφεδρείας ΑΣΔΕΝ, τα είδα όλα φρέσκα. Η ΜΟΝΗ εξέταση που γίνεται στο στρατό που θεωρείται "προχω" είναι αυτή που προείπα με την εξέταση όρχεων γιατί ο μονορχιδισμός θεωρείται πάθηση για την οποία κάποιος βγαίνει Ι2 ενώ η έλλειψη ορχέων θεωρείται πάθηση για Ι5. Δες το και μόνος σου στο σχετικό ΦΕΚ εδώ, εικ. 857. ΟΛΑ τα άλλα είναι μαλακίες, όπως ότι στις ΕΔ ρίχνουν και καλά χάπια για να μην έχεις καύλες (το πίστεψα όταν ήμουν δυστυχώς), ότι ελέγχουν και καλά τον πισινό σου κλπ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πες μας ότι δεν πήγες στρατό χωρίς να μου πεις οτι δεν πήγες στρατό. Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 16 Απριλίου 2023 στις 18:39 Ο Panzerkampfwagen: #24 16-04-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει όποιος ΔΕΝ έχει επαφή με το εν λόγω ζήτημα, να ΜΗΝ τοποθετείται επ' αυτού γιατί μεταδίδει ραδιοαρβύλες που φοβίζουν τα νέα παιδιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε λίγους μήνες ορκίζομαι ανθυπολοχαγός εφεδρείας ΑΣΔΕΝ, τα είδα όλα φρέσκα. Η ΜΟΝΗ εξέταση που γίνεται στο στρατό που θεωρείται "προχω" είναι αυτή που προείπα με την εξέταση όρχεων γιατί ο μονορχιδισμός θεωρείται πάθηση για την οποία κάποιος βγαίνει Ι2 ενώ η έλλειψη ορχέων θεωρείται πάθηση για Ι5. Δες το και μόνος σου στο σχετικό ΦΕΚ εδώ, εικ. 857. ΟΛΑ τα άλλα είναι μαλακίες, όπως ότι στις ΕΔ ρίχνουν και καλά χάπια για να μην έχεις καύλες (το πίστεψα όταν ήμουν δυστυχώς), ότι ελέγχουν και καλά τον πισινό σου κλπ. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Guest 968714: Εγώ σου λέω τι μου είπε ο Παππούς μου όχι τι ισχύει τώρα/έχω πει εγώ, ούτε έχω κάποιο τρόπο να επιβαιβέωσω αν έλεγε αλήθεια ή όχι καθώς δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο. Επίσης ναι δεν έχω πάει ακόμα στρατό αλλά προφανώς γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον ή για τα τελευταία 20κάτι χρόνια. Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει όποιος ΔΕΝ έχει επαφή με το εν λόγω ζήτημα, να ΜΗΝ τοποθετείται επ' αυτού γιατί μεταδίδει ραδιοαρβύλες που φοβίζουν τα νέα παιδιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε λίγους μήνες ορκίζομαι ανθυπολοχαγός εφεδρείας ΑΣΔΕΝ, τα είδα όλα φρέσκα. Η ΜΟΝΗ εξέταση που γίνεται στο στρατό που θεωρείται "προχω" είναι αυτή που προείπα με την εξέταση όρχεων γιατί ο μονορχιδισμός θεωρείται πάθηση για την οποία κάποιος βγαίνει Ι2 ενώ η έλλειψη ορχέων θεωρείται πάθηση για Ι5. Δες το και μόνος σου στο σχετικό ΦΕΚ εδώ, εικ. 857. ΟΛΑ τα άλλα είναι μαλακίες, όπως ότι στις ΕΔ ρίχνουν και καλά χάπια για να μην έχεις καύλες (το πίστεψα όταν ήμουν δυστυχώς), ότι ελέγχουν και καλά τον πισινό σου κλπ.