Τσεκάρετε το εκπαιδευτικό site που έφτιαξα για μαθητές Γυμνασίου / Λυκείου (και όχι μόνο)

tesla005

Νεοφερμένος

Ο tesla005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Ονομάζομαι Γαλανός Μοσχόπουλος και είμαι μαθητής Α' Λυκείου. Στο πρόγραμμα του σχολείου μου έχουμε ένα μάθημα που λέγεται personal project, στο οποίο ο κάθε μαθητής σκέφτεται τι project θα ήθελε να κάνει βάσει των ενδιαφερόντων του και το υλοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καταγράφοντας την έρευνά του και την πρόοδο του. Εγώ επέλεξα να κάνω ένα εκπαιδευτικό site για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που ενδιαφέρονται πολύ για ηλεκτρονικά (electronics engineering) και θέλουν να επεκτείνουν τη γνώση τους πέρα από τη σχολική ύλη. Συγκεκριμένα, το site που έφτιαξα περιέχει βίντεο, ασκήσεις και σημειώσεις για απλά και προχωρημένα θέματα ηλεκτρονικής. Κομμάτι της διαδικασίας του site είναι και η επιλογή target audience, δηλαδή το κοινό στο οποίο θα παρουσιάσω το τελικό ποιόν. Έκανα λοιπόν μια έρευνα για κοινότητες Ελλήνων μαθητών και βρήκα το forum αυτό, και επέλεξα ως target audience τα μέλη αυτού το forum. Οπότε λοιπόν σας παρουσιάζω το site μου: grelectronics.tech . Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν του ρίχνατε μια ματιά (η σειρά "Ηλεκτρονικά για αρχάριους" που έφτιαξα βρίσκεται στην καρτέλα Tutorials) και συμπληρώνατε αυτό το ερωτηματολόγιο ώστε να μου δώσετε κάποιο feedback για να αξιολογήσω το project μου. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Αρχικά, συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! :)

Δεν απάντησα το ερωτηματολόγιο, καίτοι λίγο μεγαλύτερος από μαθητής λυκείου, ωστόσο θέλω να σε συγχαρώ για το μεράκι σου και τη διάθεσή σου να ασχοληθείς σοβαρά με το project σου! Πότε με το καλό προβλέπεται να ολοκληρωθεί η δημιουργία της σελίδας σου;

Καλή συνέχεια και καλές δουλειές, εύχομαι! :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top