Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:32 Η Νικολινα έγραψε: #1 29-07-24 12:32 Σκέφτομαι να δώσω του χρόνου στο 4ο πεδίο . Αν με το καλό περάσω μπορω κάνοντας αναστολή φοίτησης η κάτι άλλο να παρακολουθήσω επαλ ένα έτος ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-07-24 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Νικολινα: Σκέφτομαι να δώσω του χρόνου στο 4ο πεδίο . Αν με το καλό περάσω μπορω κάνοντας αναστολή φοίτησης η κάτι άλλο να παρακολουθήσω επαλ ένα έτος ; Click για ανάπτυξη... Τωρα λες 1 χρονο επαλ ..μα τα επαλ δεν ειναι 2 χρονια? Δεν εχω δει ασυμβατοτητα πανεπιστημιου και επαλ ... ξερω παιδια που το εκαναν. Ασυμβατοτητα εχουν βαλει εδω και 4 χρονια σε πανεπιστημιο και δημοσιο ΙΕΚ ( οχι ιδωτικο) Εκανα και κανουν μια προσπαθεια να παρουσιασουν τα ιεκ ως ισοτιμα πανεπιστημιων. Νομιζω οτι μπορεις πανεπιστημιο και επαλ..πιο απολυτα ξερει ο λυκειαρχης επαλ. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Η Νικολινα έγραψε: #3 29-07-24 12:48 Έχω κάνει τον ένα χρόνο . Απλά φέτος λόγω υγείας δε θα μπορώ να παρακολουθήσω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:25 Ο Panzerkampfwagen: #4 29-07-24 16:25 Δε ξέρω τι εννοείς γιατί δεν τα γράφεις και πολύ καλά. Πάντως ταυτόχρονα εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα ΑΕΙ είναι παράνομο να είσαι. Αν περάσεις σε άλλο, πρέπει να διαγραφείς από το προηγούμενο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #5 29-07-24 16:30 Μόνο αν το ένα είναι ανωτάτη και το άλλο ανωτέρα. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ένας τυχαίος antonis97 sophiaa BatGuin MrDna Bagkira Lia 2006 Arianara S3 panaman Entropy24 Msp1 iminspain ivannag AggelikiGr Αναστασία197 Nala Alexecon1991 Unboxholics kiyoshi A350 Scandal constansn Leo komm chjan charmander Helen06 Εριφύλη Νικολινα george777 sakplat Paragontas7000 Earthquake 123 EFAKIT Joji nicole1982 Obi-Wan Kenobi fgk jYanniss UnderGroundGr panosT436 V@Per Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι να δώσω του χρόνου στο 4ο πεδίο . Αν με το καλό περάσω μπορω κάνοντας αναστολή φοίτησης η κάτι άλλο να παρακολουθήσω επαλ ένα έτος ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-07-24 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Νικολινα: Σκέφτομαι να δώσω του χρόνου στο 4ο πεδίο . Αν με το καλό περάσω μπορω κάνοντας αναστολή φοίτησης η κάτι άλλο να παρακολουθήσω επαλ ένα έτος ; Click για ανάπτυξη... Τωρα λες 1 χρονο επαλ ..μα τα επαλ δεν ειναι 2 χρονια? Δεν εχω δει ασυμβατοτητα πανεπιστημιου και επαλ ... ξερω παιδια που το εκαναν. Ασυμβατοτητα εχουν βαλει εδω και 4 χρονια σε πανεπιστημιο και δημοσιο ΙΕΚ ( οχι ιδωτικο) Εκανα και κανουν μια προσπαθεια να παρουσιασουν τα ιεκ ως ισοτιμα πανεπιστημιων. Νομιζω οτι μπορεις πανεπιστημιο και επαλ..πιο απολυτα ξερει ο λυκειαρχης επαλ. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Η Νικολινα έγραψε: #3 29-07-24 12:48 Έχω κάνει τον ένα χρόνο . Απλά φέτος λόγω υγείας δε θα μπορώ να παρακολουθήσω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:25 Ο Panzerkampfwagen: #4 29-07-24 16:25 Δε ξέρω τι εννοείς γιατί δεν τα γράφεις και πολύ καλά. Πάντως ταυτόχρονα εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα ΑΕΙ είναι παράνομο να είσαι. Αν περάσεις σε άλλο, πρέπει να διαγραφείς από το προηγούμενο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #5 29-07-24 16:30 Μόνο αν το ένα είναι ανωτάτη και το άλλο ανωτέρα. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ένας τυχαίος antonis97 sophiaa BatGuin MrDna Bagkira Lia 2006 Arianara S3 panaman Entropy24 Msp1 iminspain ivannag AggelikiGr Αναστασία197 Nala Alexecon1991 Unboxholics kiyoshi A350 Scandal constansn Leo komm chjan charmander Helen06 Εριφύλη Νικολινα george777 sakplat Paragontas7000 Earthquake 123 EFAKIT Joji nicole1982 Obi-Wan Kenobi fgk jYanniss UnderGroundGr panosT436 V@Per Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νικολινα: Σκέφτομαι να δώσω του χρόνου στο 4ο πεδίο . Αν με το καλό περάσω μπορω κάνοντας αναστολή φοίτησης η κάτι άλλο να παρακολουθήσω επαλ ένα έτος ; Click για ανάπτυξη... Τωρα λες 1 χρονο επαλ ..μα τα επαλ δεν ειναι 2 χρονια? Δεν εχω δει ασυμβατοτητα πανεπιστημιου και επαλ ... ξερω παιδια που το εκαναν. Ασυμβατοτητα εχουν βαλει εδω και 4 χρονια σε πανεπιστημιο και δημοσιο ΙΕΚ ( οχι ιδωτικο) Εκανα και κανουν μια προσπαθεια να παρουσιασουν τα ιεκ ως ισοτιμα πανεπιστημιων. Νομιζω οτι μπορεις πανεπιστημιο και επαλ..πιο απολυτα ξερει ο λυκειαρχης επαλ.
Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Η Νικολινα έγραψε: #3 29-07-24 12:48 Έχω κάνει τον ένα χρόνο . Απλά φέτος λόγω υγείας δε θα μπορώ να παρακολουθήσω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:25 Ο Panzerkampfwagen: #4 29-07-24 16:25 Δε ξέρω τι εννοείς γιατί δεν τα γράφεις και πολύ καλά. Πάντως ταυτόχρονα εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα ΑΕΙ είναι παράνομο να είσαι. Αν περάσεις σε άλλο, πρέπει να διαγραφείς από το προηγούμενο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #5 29-07-24 16:30 Μόνο αν το ένα είναι ανωτάτη και το άλλο ανωτέρα. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ένας τυχαίος antonis97 sophiaa BatGuin MrDna Bagkira Lia 2006 Arianara S3 panaman Entropy24 Msp1 iminspain ivannag AggelikiGr Αναστασία197 Nala Alexecon1991 Unboxholics kiyoshi A350 Scandal constansn Leo komm chjan charmander Helen06 Εριφύλη Νικολινα george777 sakplat Paragontas7000 Earthquake 123 EFAKIT Joji nicole1982 Obi-Wan Kenobi fgk jYanniss UnderGroundGr panosT436 V@Per Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:25 Ο Panzerkampfwagen: #4 29-07-24 16:25 Δε ξέρω τι εννοείς γιατί δεν τα γράφεις και πολύ καλά. Πάντως ταυτόχρονα εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα ΑΕΙ είναι παράνομο να είσαι. Αν περάσεις σε άλλο, πρέπει να διαγραφείς από το προηγούμενο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #5 29-07-24 16:30 Μόνο αν το ένα είναι ανωτάτη και το άλλο ανωτέρα. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ένας τυχαίος antonis97 sophiaa BatGuin MrDna Bagkira Lia 2006 Arianara S3 panaman Entropy24 Msp1 iminspain ivannag AggelikiGr Αναστασία197 Nala Alexecon1991 Unboxholics kiyoshi A350 Scandal constansn Leo komm chjan charmander Helen06 Εριφύλη Νικολινα george777 sakplat Paragontas7000 Earthquake 123 EFAKIT Joji nicole1982 Obi-Wan Kenobi fgk jYanniss UnderGroundGr panosT436 V@Per Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε ξέρω τι εννοείς γιατί δεν τα γράφεις και πολύ καλά. Πάντως ταυτόχρονα εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα ΑΕΙ είναι παράνομο να είσαι. Αν περάσεις σε άλλο, πρέπει να διαγραφείς από το προηγούμενο.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.397 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #5 29-07-24 16:30 Μόνο αν το ένα είναι ανωτάτη και το άλλο ανωτέρα. Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νικολινα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2024 στις 17:35 Η Νικολινα έγραψε: #6 29-07-24 17:35 Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ;
Κάνω αυτή τη στιγμή ειδικότητα στο επαλ ( έχω τελειώσει το λύκειο ) και μόλις τελείωσα τη β λυκείου . Για χ λόγους δεν μπορώ να παρακολουθήσω φέτος τη γ και σκέφτηκα να ξαναδωσω πανελλήνιες . Αν περάσω σε ΑΕΙ και κάνω αναστολή σπουδών μπορώ να τελειώσω τη γ λυκείου ;