αυτο με το κινητο που ειπε σωστα ο παπας ειναι πολύ συνηθισμενο φαινομενο ...φέτος δεν παρακολούθησα τη σχολή μου,αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλαδικές.Στο φροντ που πήγαινα,ειχα 2 συμμαθητριες που περασαν στο τμημα ζωικής παραγωγής,στο γεωπονικο πανεπιστημιο Αθηνων.Μου έλεγαν οτι πηγαν εκει καμια 5-6 φορες,έτσι για να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα.Μέσα στους πρώτους μήνες,τους κόλλησε μια τρελοκαμπερω,τους έδωσε τον αριθμο της και ήταν μες στη γλύκα.Έδωσαν και αυτές τους δικους τους..Τα κορίτσια ξέκοψαν απο τη σχολή λόγω διαβάσματος και είχαν μήνες ολόκληρους να εμφανιστούν εκεί.Αυτή λοιπόν δεν τις ξέχασε καθόλου,έπαιρνε κάθε σ/κ τηλεφωνο,τις καλούσε δηθεν για καφε.Χωρις να τις έχει γνωρισει ρε φιλε.Και όταν πλησίαζε η 16 Μαίου,η μέρα των εκλογων(αν θυμαμαι σωστα την ημερομηνια),επαιρνε τηλεφωνο καθε μερα!!! Έλεος.
και επίσης μετά απο την ιστορία,θέλω να ρωτήσω κάτι: τα παιδιά που δε θέλουν να ενταχθουν σε καμια παράταξη,πώς ''επιβιώνουν'' στις σχολές; γιατί έχω ακούσει οτι τα ''κομματοσκυλα'' έχουν κάποια προνόμια,λόγου χάρη,έχουν στη διάθεση τους παλαιότερα θέματα κτλ...ελπίζω να καταλαβαίνετε τι προσπαθω να ρωτήσω...ένας ''ουδέτερος'' φοιτητής θα μπορεσει να ανταπεξελθει στα πλαισια μιας σχολής; ή θα τα βρει σκούρα;;
ρωτω για να είμαι προετοιμασμενη,γιατι ως ευκολοπιστος ανθρωπος που ειμαι,δε θελω να μπλεξω καπου ...