Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:04 Η Εριφύλη έγραψε: #1 26-12-21 23:04 Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 26-12-21 23:26 αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:27 Η Εριφύλη έγραψε: #3 26-12-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Click για ανάπτυξη... δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-12-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... Click για ανάπτυξη... πλυσου με αυτα και θα φυγει απο μονο του και μετα προληπτικά σε καθε ξυρισμα για να μην δημιουργειται. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:52 Ο tsiobieman: #5 26-12-21 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 26-12-21 23:26 αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:27 Η Εριφύλη έγραψε: #3 26-12-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Click για ανάπτυξη... δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-12-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... Click για ανάπτυξη... πλυσου με αυτα και θα φυγει απο μονο του και μετα προληπτικά σε καθε ξυρισμα για να μην δημιουργειται. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:52 Ο tsiobieman: #5 26-12-21 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:27 Η Εριφύλη έγραψε: #3 26-12-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Click για ανάπτυξη... δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-12-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... Click για ανάπτυξη... πλυσου με αυτα και θα φυγει απο μονο του και μετα προληπτικά σε καθε ξυρισμα για να μην δημιουργειται. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:52 Ο tsiobieman: #5 26-12-21 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτα ειναι συχνα φαινομενα απο ξυρισματα σε ευαισθητα σημεια. η λυση ειναι πλήσιμο μετα το ξυρισμα και σε καθε ντουζ με σαπουνια ουδετερου ph της ευαισθητης περιοχης του τυπου λακτασιλ ή incosept ή Click για ανάπτυξη... δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-12-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... Click για ανάπτυξη... πλυσου με αυτα και θα φυγει απο μονο του και μετα προληπτικά σε καθε ξυρισμα για να μην δημιουργειται. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:52 Ο tsiobieman: #5 26-12-21 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δηλαδή θα φύγει μόνο του? εγώ δεν είχα ξανά βγάλει ποτέ... Click για ανάπτυξη... πλυσου με αυτα και θα φυγει απο μονο του και μετα προληπτικά σε καθε ξυρισμα για να μην δημιουργειται.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:52 Ο tsiobieman: #5 26-12-21 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Πήγαινε και σε ένα Δερματολόγο καλού κακού να σου πει μια γνώμη.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 Ο nPb έγραψε: #6 27-12-21 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Γενικά τα σπυράκια, τρίχες κτλ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί τα χέρια μας αποτελούν καλούς μεταφορείς μικροβίων και τα μολύνουμε περισσότερο. Θα πρότεινα να βάλεις μπεταντίν και να περιμένεις 2-3 μέρες αλλά παράλληλα κλείσε ένα ραντεβού για δερματολόγο αν δεις ότι το πύον και ο ερεθισμός παραμένουν. Βέβαια μη το πιέζεις περισσότερο για να το στραγγίξεις από ότι πύον έχει. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, να βάζεις κρέμες ή να χρησιμοποιείς σαμπουάν σώματος που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:52 Η Chem2000 έγραψε: #7 27-12-21 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έχω τεράστιο πρόβλημα, βοηθήστε με... πριν δύο μέρες ξυρίστηκα και παρατήρησα σήμερα στην κοιλιά μου ένα αηδιαστικό σπυράκι που πονάει όταν το πατάω και το έπιασα και βγήκαν δύο τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον... πρώτη φορά βγάζω τέτοιο πράγμα και όπως το έψαξα είναι τρίχα που γυρίζει αλλά γιατί βγήκαν τρεις τρίχες μαζί μέσα σε πύον? έβαλα μπενταντιν, πότε θα φύγει περίπου? όποιος έχει βγάλει τέτοιο πράγμα ας μου πει Click για ανάπτυξη... Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:01 Η Εριφύλη έγραψε: #8 27-12-21 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Τελευταία επεξεργασία: 27 Δεκεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Να πας σε δερματολόγο να το δει.Δεν είναι κάτι,θα φύγει,αρκεί να ακούσεις και μια γνώμη από το δερματολόγο σου.Πάντως είσαι τυχερή,θα μπορούσες να το πάθεις στην ουρά σου,να σου βγει καμιά κύστη κόκκυγα και να μη μπορείς να κάτσεις/κοιμηθείς κτλ.Το έπαθα πρόσφατα και ταλαιπωρήθηκα πολύ.Περαστικά σου και θα δεις θα περάσει. Click για ανάπτυξη... πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Ο Guest 881237: #9 28-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Αλκης Κ. George_dr ggl Nala Kokro Manolo165 charmander ΘανάσοςG4 Σωτηρία tsiobieman constansn Unboxholics VasoGrimes Marple DeWiN kiyoshi Αναστασία197 maria2001 Idontknoww Georgekk Steliosgkougkou george777 nucomer Ryuzaki το κοριτσι του μαη the purge korlef Viedo T C eukleidhs1821 Nandia 20103 Dr. Gl. Luminous Annu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: αν δεν φύγει σε δύο τρεις μέρες θα πάω... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Δεκεμβρίου 2021 πάντως δεν ξανά ξυρίζομαι , καλύτερα με τρίχες παρά με κύστες Click για ανάπτυξη... Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #10 28-12-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Na κάνεις λέιζερ. Εγώ ήσυχασα Click για ανάπτυξη... όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:44 Ο Guest 881237: #11 28-12-21 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα...
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι απλά δεν ξανά ξυρίζομαι , ξανθιά είμαι δεν πειράζει χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ααα τυχερή. Οι μελαχρινές υποφέρουμε δυστυχώς σε αυτό το θέμα...