Πιστεψε με το αγορι μου ασχολειται συνεχως με το facebook. Βεβαια δεν ειναι fbmaniac αλλα πολλες φορες μου την δινει στα νευρα!. Απλως δεν ειναι ο εαυτος του εκει. Αυτος ειναι και ο λογος που εσβισα το δικο μου facebook. Υπαρχουν πολυ καλυτερα πραγματα που μπορει κανεις να κανει στο internet και ειναι εξισου διασκεδαστικα. Γιατι ολοι πρεπει να επιδικνυομαστε, γιατι να πρεπει να αφιερωνουμε χρονο στο να επεξεργαζομαστε ανοητες φωτογραφιες μονο και μονο για τα likes. ? ειναι αηδιαστικο και θα το καταλαβετε ολοι μια μερα. Οτι υπαρχει στο facebook ειναι ενα ψεμα. Ολοι μεσα απο αυτο δειχουν ευτυχισμενοι, υπεροχοι, καταπληκτικοι, δημοφιλοις.!Ε, λοιπον οχι κανενος η ζωη δεν ειναι ετσι, ειδικα αυτονων που ανεβζουν συνεχεια status με το τι κανουν και που βρισκονται και ποσο γαματα περνανε. Δεν θα πρεπε να δινουμε αξια σε τετοια πραγματα. Δεν ειναι ανθρωπινου επιπεδου. Πιστεψτε με.
Και κατι τελευταιο. Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο για το κακο που προκαλει το facebook στον ανθρωπο και συνειδητοποιησα οτι συμπιπτει και με μενα. Ειχα φαει κολλημα με τον πρωην που ποτε δεν ηθελα εξαιτιας του facebook γιατι φυσικα μεσα απο αυτο εδειχνε τελειος και πανευτυχης. E, λοιπον λαθος μου! Ευτυχια ειναι να βγαινεις απο το σπιτι σου και να βλεπεις την ζωη με τα ιδια σου τα ματια και οχι μεσα απο το ιδιο το ψεμα...ετσι δεν προοδευεις μενεις πισω, στην σκια των fbfamous.