γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

08-05-24

14:06
Κοτατε τι σκατολοιδια τους δινει και μετα περιμενεις καλα θεματα.
Βaλε ρε παιδι μου ενα καιτερινκ να τους κανει μια αγκιναρα αλλα πολιτα με αρνακι να τους κανει και ενα περιποιημενο φρεντo illy ..να ευφρανθουν να δω και εγω καλα θεματα.
www.esos.gr
Βaλε ρε παιδι μου ενα καιτερινκ να τους κανει μια αγκιναρα αλλα πολιτα με αρνακι να τους κανει και ενα περιποιημενο φρεντo illy ..να ευφρανθουν να δω και εγω καλα θεματα.

Τα εδέσματα για τα 1.390 μέλη των Κεντρικών Επιτροπών των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024
Στην εταιρεία «Ε. & Κ. Στεργίου & Σια Ο.Ε.», ανέθεσε το υπουργείο Παιδείας την προμήθεια ειδών τροφοδοσίας για τις ανάγκες των μελών των επιτροπών που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024 [συνολικά χιλίων τριακοσίων...

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

08-05-24

15:21
Ρυζόγαλο και ζελεδάκι;
Αφαίρεση χολής στο νοσοκομείο κάνανε ή είναι μέλη επιτροπών;
Αφαίρεση χολής στο νοσοκομείο κάνανε ή είναι μέλη επιτροπών;

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

08-05-24

20:41
Στις δομες μεταναστων καλυτερα τρωνε
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

08-05-24

21:40
Κοτατε τι σκατολοιδια τους δινει και μετα περιμενεις καλα θεματα.
![]()
Τα εδέσματα για τα 1.390 μέλη των Κεντρικών Επιτροπών των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024
Στην εταιρεία «Ε. & Κ. Στεργίου & Σια Ο.Ε.», ανέθεσε το υπουργείο Παιδείας την προμήθεια ειδών τροφοδοσίας για τις ανάγκες των μελών των επιτροπών που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024 [συνολικά χιλίων τριακοσίων...www.esos.gr
Αγκινάρες οτιδήποτε μπλιάξ...τους πάει σερπαντίνα με το φραπουτσίνο.

Ρυζόγαλο και ζελεδάκι;
Αφαίρεση χολής στο νοσοκομείο κάνανε ή είναι μέλη επιτροπών;![]()
ζελέ μαλλιών;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- van hel
- Reader
- Κλημεντίνη
- Hased Babis
- IDK3
- AggelikiGr
- melmel
- Unboxholics
- constansn
- EFAKIT
- Mary06
- physicscrazy