M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η M@r@ki έγραψε: #61 13-08-09 15:07 Το πρώτο κομμάτι στην κιθάρα πρέπει να ήταν το Δεν Θα Δακρύσω Πια Για Σένα - Πυξ Λάξ ή το Ήτανε Μια Φορά - Νίκος Ξυλούρης...Θυμάμαι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη εκείνη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella_metal Νεοφερμένο μέλος Η stella_metal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η stella_metal: #62 20-04-11 22:31 smells like teen spirit των nirvana στα ντραμς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:17 Η natasoula...: #63 20-04-11 23:17 Στο αρμονιο το "Everything Ι do,I do it for you" του Bryan Adams και στην κιθαρα το "Τανγκο της Νεφελης" της Χαρουλας Αλεξιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:41 Ο Devian έγραψε: #64 20-04-11 23:41 smoke on duh water D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 18:41 Η xrusa! έγραψε: #65 23-04-11 18:41 Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρώτο κομμάτι στην κιθάρα πρέπει να ήταν το Δεν Θα Δακρύσω Πια Για Σένα - Πυξ Λάξ ή το Ήτανε Μια Φορά - Νίκος Ξυλούρης...Θυμάμαι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη εκείνη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella_metal Νεοφερμένο μέλος Η stella_metal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η stella_metal: #62 20-04-11 22:31 smells like teen spirit των nirvana στα ντραμς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:17 Η natasoula...: #63 20-04-11 23:17 Στο αρμονιο το "Everything Ι do,I do it for you" του Bryan Adams και στην κιθαρα το "Τανγκο της Νεφελης" της Χαρουλας Αλεξιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:41 Ο Devian έγραψε: #64 20-04-11 23:41 smoke on duh water D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 18:41 Η xrusa! έγραψε: #65 23-04-11 18:41 Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
smells like teen spirit των nirvana στα ντραμς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:17 Η natasoula...: #63 20-04-11 23:17 Στο αρμονιο το "Everything Ι do,I do it for you" του Bryan Adams και στην κιθαρα το "Τανγκο της Νεφελης" της Χαρουλας Αλεξιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:41 Ο Devian έγραψε: #64 20-04-11 23:41 smoke on duh water D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 18:41 Η xrusa! έγραψε: #65 23-04-11 18:41 Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο αρμονιο το "Everything Ι do,I do it for you" του Bryan Adams και στην κιθαρα το "Τανγκο της Νεφελης" της Χαρουλας Αλεξιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:41 Ο Devian έγραψε: #64 20-04-11 23:41 smoke on duh water D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 18:41 Η xrusa! έγραψε: #65 23-04-11 18:41 Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
smoke on duh water D Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 18:41 Η xrusa! έγραψε: #65 23-04-11 18:41 Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο αρμόνιο το Happy birthday Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 6 Μαΐου 2011 στις 16:52 Η Wrong έγραψε: #66 06-05-11 16:52 Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Fur Elise αν και με παίδεψε πολύ στο σημείο με τις συγχορδίες. Από πιο σύγχρονα, το The Scientist των Coldplay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Colorful_World Νεοφερμένο μέλος Η Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 00:48 Η Colorful_World: #67 21-10-11 00:48 Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο κλασική είναι το un dia de noviembre - Leo Brouwer (πιο πριν μόνο σπουδές) και απο πιο συγχρονα το seven nation army - white stripes (ναι, το ξερω ότι είναι ευκολο).Σε κλασικη κιθάρα πάντα. Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 01:04 Η Miss Brightside: #68 21-10-11 01:04 Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θυμάμαι καλά ή το Fur Elise ή κάποιο άλλο του Beethoven (στο πιάνο πάντα). Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effy18 Νεοφερμένο μέλος Η Effy18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:01 Η Effy18 έγραψε: #69 21-10-11 12:01 Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το We are going to be friends των White Stripes στην κιθάρα. Εύκολο εως γελοίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Απριλίου 2012 στις 22:22 Η Alma Libre: #70 15-04-12 22:22 Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Smoke on the water σε κλασσικη κιθαρα,χωρις απαραιτητες γνωσεις,οταν μαθαινα που τοποθετουνται οι νοτες :Ρ (τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xarakas Νεοφερμένο μέλος Ο Xarakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 21:01 Ο Xarakas έγραψε: #71 26-04-12 21:01 Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Smells like teen spirit, Fade to black τα μαθα σχεδον μαζι στην ηλεκτρικη κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orestman Νεοφερμένο μέλος Ο orestman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 20:59 Ο orestman έγραψε: #72 29-04-12 20:59 back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
back in black, highway to hell, girls got rhythm: ac/dc, come as you are nirvana στα drums σχετικά έυκολα κομματάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 29 Απριλίου 2012 στις 23:18 Ο Alexl1996: #73 29-04-12 23:18 Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ στο αρμόνιο το πρώτο (και από τα πολύ λίγα) που έβγαλα μονος μου ήταν το feel του Robbie Williams Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fap. Νεοφερμένο μέλος Ο fap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:51 Ο fap. έγραψε: #74 14-09-12 21:51 δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν θυμαμαι πρωτο κομματι, θυμαμαι ομως κατι ασκησεις Hanon και ενός αλλού (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) που θες να αρχισεις να κοπανας το πιανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Italian dream...: #75 08-01-13 21:41 Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην κιθαρα εννοεις με νοτες η με συγχορδιες? Κιθαρα επειδη αρχισα μικρη επαιζα όλο κατι παιδικά, αλλά το πρώτο που προσπάθησα να ''παιξω'' μόνη μου ήταν ο μαυρος γατος και το πρωτο ''επισημό'' τραγουδιπουμου εδωσε ο δασκαλός μου ήταν της χάρις αλεξίου οδός αριστοτέλους. Στην φλογέρα το πρώτο που εβγαλα μόνη μου ηταν το καληνεσπέραν άρχοντες και την πρωτη φορα που αγγιξα αρμόνιο επαιξα το φεγγαράκι μου λαμπρό (αφού ηδη ηξερα τις νότες στην κιθάρα απλά πατούσα τις ανάλογες στο πιάνο.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2017 στις 22:49 Ο American Economist: #76 10-04-17 22:49 Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2018 στις 19:22 Η NastStorm: #77 18-11-18 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ? Click για ανάπτυξη... το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα.... btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.