Το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2026

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.107 μηνύματα.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επερχόμενων Πανελληνίων 2026 :)

1.png

2.png

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.
Ωραια...πρόγραμμα εχουμε ...να ειχαμε και τα θεματα?

Τελευταία επεξεργασία:

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 600 μηνύματα.
αχ πως περνανε τα χρονια...

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 783 μηνύματα.
Καλη τυχη στους 08, ευτυχως ξεμπερδεψαμε εμεις, Καλα αποτελεσματα και καλη αρχη!!! :console:

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.

Hmmytheos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 783 μηνύματα.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 600 μηνύματα.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Εμ... Μονο που σκεφτομαι Σεπτεμβρη 2024 αρχιζω να χω τυψεις
Εγώ πάλι όταν σκέφτομαι τους μήνες που έδινα πανελλήνιες με πιάνει νοσταλγία
ησουν στο comfort zone σου γι΄αυτο
Πολύ πιθανό + ήταν πολύ σταθερά τα πράγματα. Τώρα στο πανεπιστήμιο γίνεται χαμός... Πρέπει να μετακινηθω πόσα χιλιόμετρα κιόλας... Χάος
Να είσαι στην απέξω και να το βλέπεις ναι, το να το ζεις με τίποτα δεν μου άρεσε. Μια φορά μου αρκεί
Εμένα και τότε μου άρεσε. Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουν

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Εμένα και τότε μου άρεσε. Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουν
Τι να πω, χαίρομαι που είχες καλή εμπειρία. Το αγχος για εμένα δεν ήταν τόσο το ίδιο το διαγώνισμα όσο το μετα. Η αναμονή για τα αποτελέσματα των βαθμών και το τελικό αποτέλεσμα ήταν βάσανο. Ίσως επειδη ειναι όλα πρόσφατα αλλα δεν μου φέρνει κάποια συγκίνηση.

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να πω, χαίρομαι που είχες καλή εμπειρία. Το αγχος για εμένα δεν ήταν τόσο το ίδιο το διαγώνισμα όσο το μετα. Η αναμονή για τα αποτελέσματα των βαθμών και το τελικό αποτέλεσμα ήταν βάσανο. Ίσως επειδη ειναι όλα πρόσφατα αλλα δεν μου φέρνει κάποια συγκίνηση.
Πριν δώσω, δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίοδο της αναμονής. Οταν ήρθε, ωστόσο, πέρασα καιγω αντίστοιχα μ εσένα .Ανά μια μέρα δημιουργούσα μια υπόθεση, τύπου "Αντί 240 στην αρχή του κωδικού έγραψα 270", μετά ότι επειδή το γραπτό ήταν άσχημο θα του έβαζαν μηδέν... Την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα σταμάτησαν όλα αυτά. Ευτυχώς, η κατάσταση κράτησε λίγες μέρες γιατί οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν γρήγορα.
Το καλύτερο με τις πανελλήνιες θα ήταν να γίνονται ηλεκτρονικά, κλειστού τύπου, όπως γίνεται έτσι σε μερικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, που τα αποτελέσματα βγαίνουν και κατευθείαν και δεν υπάρχει αδικία/υποκειμενικοτητα στη βαθμολόγηση. Βέβαια, θα υπήρχε ακραίο κλέψιμο έτσι...

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Πριν δώσω, δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίοδο της αναμονής. Οταν ήρθε, ωστόσο, πέρασα καιγω αντίστοιχα μ εσένα .Ανά μια μέρα δημιουργούσα μια υπόθεση, τύπου "Αντί 240 στην αρχή του κωδικού έγραψα 270", μετά ότι επειδή το γραπτό ήταν άσχημο θα του έβαζαν μηδέν... Την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα σταμάτησαν όλα αυτά. Ευτυχώς, η κατάσταση κράτησε λίγες μέρες γιατί οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν γρήγορα.
Το καλύτερο με τις πανελλήνιες θα ήταν να γίνονται ηλεκτρονικά, κλειστού τύπου, όπως γίνεται έτσι σε μερικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, που τα αποτελέσματα βγαίνουν και κατευθείαν και δεν υπάρχει αδικία/υποκειμενικοτητα στη βαθμολόγηση. Βέβαια, θα υπήρχε ακραίο κλέψιμο έτσι...
Εγώ σε δύο γραπτά είχα γράψει τα στοιχεία μου με μικρά επειδη κανένας δεν μου είχε πει οτι έπρεπε να τα γράψω στα κεφάλαια, ούτε το φροντιστήριο, ούτε οι καθηγητές ούτε καν οι επιτηρητες στο μάθημα....όταν πήγα να δώσω αγγλικά και είπαν οτι οποίος είχε γράψει με μικρά μηδενιζεται νόμιζα οτι είχε έρθει το τέλος μου. Δεν ξέρω τι έγινε αλλα δεν μηδενίστηκα ούτε στο ένα ουτε στο αλλο, πάλι καλά δηλαδή.

Όπως είπες ηλεκτρονικα δεν θα στεκόταν γιατί έτσι θα μπαίναμε όλοι ιατρική και νομική. Όσο και στρεσογονο και να είναι το σύστημα νομίζω οτι κρατάει καλά για την χώρα μας.

smarw

Δραστήριο μέλος

Ilikntas

Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.
Γαμισετα ..σαν τα μακαρονια με κιμα της μαμας τιποτα αλλο... μοναχουλια μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι όταν σκέφτομαι τους μήνες που έδινα πανελλήνιες με πιάνει νοσταλγία

Ημουν σε μια σημαντικη περιοδο αρρωστος. Μετα απο εκεινη την περιοδο ειχα χασει και την ορεξη για να διαβασω, δηλαδη ηταν μερες που ελεγε "θα διαβασω" αλλα δεν μπορουσα. Επισης κατα την περιοδο των Πανελληνιων, Εκθεση δεν ειχα ξυπνησει καλα, οπως και για την Πληροφορικη. Πληροφορικη ειχα κοιμηθει ελαχιστες ωρες. Δεν θυμαμαι ποσες και δεν θελω να λεω νουμερα, αλλα ηταν κατω απο 5 ωρες σιγουρα. Παρολα αυτα, ενδιαμεσα σε αυτες τις μερες, ειχε φαση, ηταν ωραια δεν λεω. Ολα καλα τωρα, ωστοσο μετα απο τις Πανελληνιες πολλες φορες ξυπναγα με αγχος και σκεφτομουν πως επρεπε να διαβασω...

Drscientist

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Ημουν σε μια σημαντικη περιοδο αρρωστος. Μετα απο εκεινη την περιοδο ειχα χασει και την ορεξη για να διαβασω, δηλαδη ηταν μερες που ελεγε "θα διαβασω" αλλα δεν μπορουσα. Επισης κατα την περιοδο των Πανελληνιων, Εκθεση δεν ειχα ξυπνησει καλα, οπως και για την Πληροφορικη. Πληροφορικη ειχα κοιμηθει ελαχιστες ωρες. Δεν θυμαμαι ποσες και δεν θελω να λεω νουμερα, αλλα ηταν κατω απο 5 ωρες σιγουρα. Παρολα αυτα, ενδιαμεσα σε αυτες τις μερες, ειχε φαση, ηταν ωραια δεν λεω. Ολα καλα τωρα, ωστοσο μετα απο τις Πανελληνιες πολλες φορες ξυπναγα με αγχος και σκεφτομουν πως επρεπε να διαβασω...
Τις ημέρες πριν από τις πανελλήνιες είμουν μόνο σπίτι οπότε δεν ξοδεύα ενέργεια να πάω σχολείο - φροντιστήριο οπότε αποφάσισα να βγαίνω να περπατάω κατά της 7 ώστε να σταματήσω να διαβάζω αλλά και να καταναλώσω ενέργεια μέχρι να κουραστώ μετά γυρνούσα σπίτι και έπεφτα για ύπνο σαν πουλάκι.
Τώρα το έχω διάτηρηση ακόμα.
Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουν
Είχες κρίσης πανικού στην Α λυκείου και όχι στην Γ για τις πανελλήνιες; Τότε μπράβο σου που το ξεπέρασες!

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια