Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.107 μηνύματα.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επερχόμενων Πανελληνίων 2026

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Ωραια...πρόγραμμα εχουμε ...να ειχαμε και τα θεματα?
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 600 μηνύματα.

αχ πως περνανε τα χρονια...
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 783 μηνύματα.

Καλη τυχη στους 08, ευτυχως ξεμπερδεψαμε εμεις, Καλα αποτελεσματα και καλη αρχη!!! 

Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.

Μόνο σ'εμένα μου άρεσε η περίοδος των Πανελλαδικών;ευτυχως ξεμπερδεψαμε εμεις
Hmmytheos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

Μάλλον ναιΜόνο σ'εμένα μου άρεσε η περίοδος των Πανελλαδικών;
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 783 μηνύματα.

Εμ... Μονο που σκεφτομαι Σεπτεμβρη 2024 αρχιζω να χω τυψειςΜόνο σ'εμένα μου άρεσε η περίοδος των Πανελλαδικών;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 600 μηνύματα.

ησουν στο comfort zone σου γι΄αυτοΜόνο σ'εμένα μου άρεσε η περίοδος των Πανελλαδικών;
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

Να είσαι στην απέξω και να το βλέπεις ναι, το να το ζεις με τίποτα δεν μου άρεσε. Μια φορά μου αρκείΜόνο σ'εμένα μου άρεσε η περίοδος των Πανελλαδικών;
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 125 μηνύματα.

Εγώ πάλι όταν σκέφτομαι τους μήνες που έδινα πανελλήνιες με πιάνει νοσταλγίαΕμ... Μονο που σκεφτομαι Σεπτεμβρη 2024 αρχιζω να χω τυψεις
Πολύ πιθανό + ήταν πολύ σταθερά τα πράγματα. Τώρα στο πανεπιστήμιο γίνεται χαμός... Πρέπει να μετακινηθω πόσα χιλιόμετρα κιόλας... Χάοςησουν στο comfort zone σου γι΄αυτο
Εμένα και τότε μου άρεσε. Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουνΝα είσαι στην απέξω και να το βλέπεις ναι, το να το ζεις με τίποτα δεν μου άρεσε. Μια φορά μου αρκεί
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

Τι να πω, χαίρομαι που είχες καλή εμπειρία. Το αγχος για εμένα δεν ήταν τόσο το ίδιο το διαγώνισμα όσο το μετα. Η αναμονή για τα αποτελέσματα των βαθμών και το τελικό αποτέλεσμα ήταν βάσανο. Ίσως επειδη ειναι όλα πρόσφατα αλλα δεν μου φέρνει κάποια συγκίνηση.Εμένα και τότε μου άρεσε. Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουν
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πριν δώσω, δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίοδο της αναμονής. Οταν ήρθε, ωστόσο, πέρασα καιγω αντίστοιχα μ εσένα .Ανά μια μέρα δημιουργούσα μια υπόθεση, τύπου "Αντί 240 στην αρχή του κωδικού έγραψα 270", μετά ότι επειδή το γραπτό ήταν άσχημο θα του έβαζαν μηδέν... Την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα σταμάτησαν όλα αυτά. Ευτυχώς, η κατάσταση κράτησε λίγες μέρες γιατί οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν γρήγορα.Τι να πω, χαίρομαι που είχες καλή εμπειρία. Το αγχος για εμένα δεν ήταν τόσο το ίδιο το διαγώνισμα όσο το μετα. Η αναμονή για τα αποτελέσματα των βαθμών και το τελικό αποτέλεσμα ήταν βάσανο. Ίσως επειδη ειναι όλα πρόσφατα αλλα δεν μου φέρνει κάποια συγκίνηση.
Το καλύτερο με τις πανελλήνιες θα ήταν να γίνονται ηλεκτρονικά, κλειστού τύπου, όπως γίνεται έτσι σε μερικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, που τα αποτελέσματα βγαίνουν και κατευθείαν και δεν υπάρχει αδικία/υποκειμενικοτητα στη βαθμολόγηση. Βέβαια, θα υπήρχε ακραίο κλέψιμο έτσι...
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ σε δύο γραπτά είχα γράψει τα στοιχεία μου με μικρά επειδη κανένας δεν μου είχε πει οτι έπρεπε να τα γράψω στα κεφάλαια, ούτε το φροντιστήριο, ούτε οι καθηγητές ούτε καν οι επιτηρητες στο μάθημα....όταν πήγα να δώσω αγγλικά και είπαν οτι οποίος είχε γράψει με μικρά μηδενιζεται νόμιζα οτι είχε έρθει το τέλος μου. Δεν ξέρω τι έγινε αλλα δεν μηδενίστηκα ούτε στο ένα ουτε στο αλλο, πάλι καλά δηλαδή.Πριν δώσω, δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίοδο της αναμονής. Οταν ήρθε, ωστόσο, πέρασα καιγω αντίστοιχα μ εσένα .Ανά μια μέρα δημιουργούσα μια υπόθεση, τύπου "Αντί 240 στην αρχή του κωδικού έγραψα 270", μετά ότι επειδή το γραπτό ήταν άσχημο θα του έβαζαν μηδέν... Την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα σταμάτησαν όλα αυτά. Ευτυχώς, η κατάσταση κράτησε λίγες μέρες γιατί οι βαθμολογίες ανακοινώθηκαν γρήγορα.
Το καλύτερο με τις πανελλήνιες θα ήταν να γίνονται ηλεκτρονικά, κλειστού τύπου, όπως γίνεται έτσι σε μερικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, που τα αποτελέσματα βγαίνουν και κατευθείαν και δεν υπάρχει αδικία/υποκειμενικοτητα στη βαθμολόγηση. Βέβαια, θα υπήρχε ακραίο κλέψιμο έτσι...
Όπως είπες ηλεκτρονικα δεν θα στεκόταν γιατί έτσι θα μπαίναμε όλοι ιατρική και νομική. Όσο και στρεσογονο και να είναι το σύστημα νομίζω οτι κρατάει καλά για την χώρα μας.
smarw
Δραστήριο μέλος

300 χλμ εγωΠολύ πιθανό + ήταν πολύ σταθερά τα πράγματα. Τώρα στο πανεπιστήμιο γίνεται χαμός... Πρέπει να μετακινηθω πόσα χιλιόμετρα κιόλας... Χάος

Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απ τη μόνιμη κατοικία μου εγώ πάλι κάπου στα 150 χλμ... Ωστόσο, το κτελ μου αρκει ευτυχώς ...300 χλμ εγω, εννοω απο την πολη μου
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Γαμισετα ..σαν τα μακαρονια με κιμα της μαμας τιποτα αλλο... μοναχουλια μου.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι όταν σκέφτομαι τους μήνες που έδινα πανελλήνιες με πιάνει νοσταλγία
Ημουν σε μια σημαντικη περιοδο αρρωστος. Μετα απο εκεινη την περιοδο ειχα χασει και την ορεξη για να διαβασω, δηλαδη ηταν μερες που ελεγε "θα διαβασω" αλλα δεν μπορουσα. Επισης κατα την περιοδο των Πανελληνιων, Εκθεση δεν ειχα ξυπνησει καλα, οπως και για την Πληροφορικη. Πληροφορικη ειχα κοιμηθει ελαχιστες ωρες. Δεν θυμαμαι ποσες και δεν θελω να λεω νουμερα, αλλα ηταν κατω απο 5 ωρες σιγουρα. Παρολα αυτα, ενδιαμεσα σε αυτες τις μερες, ειχε φαση, ηταν ωραια δεν λεω. Ολα καλα τωρα, ωστοσο μετα απο τις Πανελληνιες πολλες φορες ξυπναγα με αγχος και σκεφτομουν πως επρεπε να διαβασω...
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα.

Τις ημέρες πριν από τις πανελλήνιες είμουν μόνο σπίτι οπότε δεν ξοδεύα ενέργεια να πάω σχολείο - φροντιστήριο οπότε αποφάσισα να βγαίνω να περπατάω κατά της 7 ώστε να σταματήσω να διαβάζω αλλά και να καταναλώσω ενέργεια μέχρι να κουραστώ μετά γυρνούσα σπίτι και έπεφτα για ύπνο σαν πουλάκι.Ημουν σε μια σημαντικη περιοδο αρρωστος. Μετα απο εκεινη την περιοδο ειχα χασει και την ορεξη για να διαβασω, δηλαδη ηταν μερες που ελεγε "θα διαβασω" αλλα δεν μπορουσα. Επισης κατα την περιοδο των Πανελληνιων, Εκθεση δεν ειχα ξυπνησει καλα, οπως και για την Πληροφορικη. Πληροφορικη ειχα κοιμηθει ελαχιστες ωρες. Δεν θυμαμαι ποσες και δεν θελω να λεω νουμερα, αλλα ηταν κατω απο 5 ωρες σιγουρα. Παρολα αυτα, ενδιαμεσα σε αυτες τις μερες, ειχε φαση, ηταν ωραια δεν λεω. Ολα καλα τωρα, ωστοσο μετα απο τις Πανελληνιες πολλες φορες ξυπναγα με αγχος και σκεφτομουν πως επρεπε να διαβασω...
Τώρα το έχω διάτηρηση ακόμα.
Είχες κρίσης πανικού στην Α λυκείου και όχι στην Γ για τις πανελλήνιες; Τότε μπράβο σου που το ξεπέρασες!Ηταν η πρώτη χρονιά στα εφηβικά μου χρόνια που δεν είχα καθόλου άγχος... Αντίθετα, στη 1η λυκειου είχα πάθει αρκετές κρίσεις πανικού για τις πανελλήνιες... Συνέχεια στα νοσοκομεία βρισκόμουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- katia.m
- Hmmytheos
- lain
- Martheos
- elinamav
- Kafkinos
- Atrlef
- fortheloveofshizaya
- Arvacon
- korlef
- Corfu kitty
- ManDef
- Sotiris 12
- abyssiniancat
- sophieee
- AggelikiGr
- thewitcher
- Hased Babis
- jellojina
- Natalia_12302
- Searching
- Drscientist
- aris65
- E.Z
- Scandal
- sugarhoneyloveee
- athinoula
- Dr.Katalyst
- friesnchocolate
- bibliofagos
- eupalinaros
- Lia 2006
- bigguy
- MODE
- john_55
- zoed
- FNC_Sophia
- SKG
- st.krf
- Vera
- ang12_012
- Unboxholics
- mikrosamiamidi
- giannhs2001
- sakplat
- 5607
- andreouk
- Kate1914
- Mistis tis erimou
- Indecisive2
- jYanniss
- Sotiris.Y
- koykoyvagiaaa
- alex08
- Debugging_Demon
- trifasikodiavasma
- charmander
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.