Το πιο τρελό/αστείο πράγμα που έχει γίνει στο σχολείο σας

Guest 019112

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θυμάμαι πρόπερσι 1η γυμνασίου. Απ'την αποχέτευση ξεχείλισαν τα νερά.. η μυρωδιά έφτασε σε κάθε σημείο του γυμνασίου. Το αποτέλεσμα? Μας άφησαν να βγούμε απ'τις τάξεις και περιμέναμε το δήμο να καθαρίσει το δρόμο. Και χάσαμε τις 2 τελευταίες ώρες. Ύστερα απ'αυτό το γεγονός οι μύτες μας δεν ήταν ποτέ οι ίδιες.

Η σειρά σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες και περιπέτειες σας! :thumbsup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Χμμ...απ' ότι θυμάμαι στην Β γυμνασίου είχαμε βάλει κιμωλίες πάνω στην καρέκλα της έδρας και είχε έρθει ο Μαθηματικός. Έκατσε πάνω, σηκωνόταν να γράψει στον πίνακα, και το παντελόνι από πίσω του ήταν άσπρο και όλοι μας γελούσαμε. Αυτός χαμπάρι δεν πήρε. :P
Μετά στην καθηγήτρια της Βιολογίας-Χημείας, επειδή ήταν κάπως ηλικιωμένη και δεν άκουγε καλά, κάποια παιδιά βάζανε από τα κινητά τους τραγούδια και δεν άκουγε. :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

spiros332

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 277 μηνύματα.
θυμαμαι μια φορα που ειχε παρει ενα παιδι τηλεφωνο στην αστυνομια και ειχε πει πως υπαρχει βομβα στο σχολειο....σε 10 λεπτα απο εκεινη την στιγμη ολο το σχολειο (δημοτικο γυμνασιο λυκειο) αφησαμε το κτηριο.......αφου αποκαλυφθηκε πως ηταν φαρσα εψαξαν ποιος ηταν αυτος που την εκανε και τον εδιωξαν απ το σχολειο!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kossal

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα.
Βασικά ήταν στην τάξη μας μόνο. Κάναμε ΤΟΣΑ πολλά. Άμα τα αναφέρω όλα θα νομίζετε ότι δεν είναι τάξη αλλά τίποτα άλλο. :P χαχα Θα αναφέρω μόνο ένα περιστατικό στο οποίο πρωταγωνιστούσα. :P
Μαθηματικά γενικής. Στην Β Λυκείου ήταν ώρα φαγητού η καμιάς ταινίας η pro στο κινητό. Στην Γ συνεχίστηκε η παράδοση. xD
Μπαίνει ο καθηγητής μέσα και αρχίζει να παραδίδει. Μαζεύω παραγγελίες για μπουγάτσες από 30 άτομα και ενώ ο καθηγητής έγραφε κάτι στον πίνακα πάω σε ένα θρανίο πιο κοντά στην πόρτα ( εγώ ήμουν στο τελευταίο ). Tην επόμενη φορά που γύρισε άνοιξα την πόρτα και την έκανα.
Καθηγητής: "Τι ήταν αυτό;"
Μαθητές: " Ο αέρας έκλεισε την πόρτα κύριε"
Πήγα στο επίσημο μπουγατσάδικο του σχολείου μας που ήταν περίπου 5 λεπτά δρόμος από το σχολείο, πήρα τα φαγιά και γύρισα. Κάνω αναπάντητη σε έναν να μου πει πότε ο καθηγητής θα είναι στον πίνακα πάλι. Μετά το σύνθημα ανοίγω την πόρτα και αφήνω τα φαγιά στο πρώτο θρανίο στα αριστερά πίσω από μια τσάντα και κάθομαι στην καρέκλα χωρίς να με δει.
Φυσικά μετά από αυτό κλαίγαμε από τα γέλια για το πόσο μυρωδιάς ήταν ο καθηγητής. :D

Mission IMPOSSIBLE. :P

P.S Ο πίνακας είναι δίπλα στην πόρτα. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top