Guest 336742 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:40 Ο Guest 336742: #21 29-09-19 18:40 Καράκας είναι η Θεσσαλονίκη δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:20 Ο Guest 454371: #22 29-09-19 23:20 Αρχική Δημοσίευση από thanos713: Καράκας είναι η Θεσσαλονίκη δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και στην Αθήνα μέρη με υγρασία. Περιοχές δηλ. δεν είναι όλη ξηρή. Πχ Πειραιάς, Φάληρο, Γλυφάδα, Καλαμάκι, Ελληνικό και πιο έξω περιοχές που έχουν θάλασσα, είναι "θάνατος" από την υγρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:15 Η Gate4 έγραψε: #23 30-09-19 00:15 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Kαλά κάτσε 1 εβδομάδα και πες μου αν συνεχίζεις να κοιμάσαι σαν πουλάκι, αν δεν κρυώσεις και αν δεν σε πιάσει φτέρνισμα και κούραση τα βράδυα Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:41 Ο Guest 454371: #24 30-09-19 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Click για ανάπτυξη... Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:09 Η Gate4 έγραψε: #25 30-09-19 02:09 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. ksidikainero tomftw thenutritionist 69lover Memetchi calliope stefan Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καράκας είναι η Θεσσαλονίκη δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:20 Ο Guest 454371: #22 29-09-19 23:20 Αρχική Δημοσίευση από thanos713: Καράκας είναι η Θεσσαλονίκη δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και στην Αθήνα μέρη με υγρασία. Περιοχές δηλ. δεν είναι όλη ξηρή. Πχ Πειραιάς, Φάληρο, Γλυφάδα, Καλαμάκι, Ελληνικό και πιο έξω περιοχές που έχουν θάλασσα, είναι "θάνατος" από την υγρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:15 Η Gate4 έγραψε: #23 30-09-19 00:15 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Kαλά κάτσε 1 εβδομάδα και πες μου αν συνεχίζεις να κοιμάσαι σαν πουλάκι, αν δεν κρυώσεις και αν δεν σε πιάσει φτέρνισμα και κούραση τα βράδυα Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:41 Ο Guest 454371: #24 30-09-19 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Click για ανάπτυξη... Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:09 Η Gate4 έγραψε: #25 30-09-19 02:09 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. ksidikainero tomftw thenutritionist 69lover Memetchi calliope stefan Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanos713: Καράκας είναι η Θεσσαλονίκη δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και στην Αθήνα μέρη με υγρασία. Περιοχές δηλ. δεν είναι όλη ξηρή. Πχ Πειραιάς, Φάληρο, Γλυφάδα, Καλαμάκι, Ελληνικό και πιο έξω περιοχές που έχουν θάλασσα, είναι "θάνατος" από την υγρασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:15 Η Gate4 έγραψε: #23 30-09-19 00:15 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Kαλά κάτσε 1 εβδομάδα και πες μου αν συνεχίζεις να κοιμάσαι σαν πουλάκι, αν δεν κρυώσεις και αν δεν σε πιάσει φτέρνισμα και κούραση τα βράδυα Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:41 Ο Guest 454371: #24 30-09-19 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Click για ανάπτυξη... Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:09 Η Gate4 έγραψε: #25 30-09-19 02:09 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. ksidikainero tomftw thenutritionist 69lover Memetchi calliope stefan Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Kαλά κάτσε 1 εβδομάδα και πες μου αν συνεχίζεις να κοιμάσαι σαν πουλάκι, αν δεν κρυώσεις και αν δεν σε πιάσει φτέρνισμα και κούραση τα βράδυα Click για ανάπτυξη... Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 00:41 Ο Guest 454371: #24 30-09-19 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Click για ανάπτυξη... Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:09 Η Gate4 έγραψε: #25 30-09-19 02:09 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ κοιμάμαι 24 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει ότι η υγρασία είναι ανυπόφορη πολλές φορές και το κλίμα στην Αθήνα καλύτερο ως προς αυτό το θέμα αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον ύπνο, περισσότερο με ενοχλούσε έξω. Τώρα για το κρύωμα δεν ξέρω τι να πω μια φορά στα 5 χρόνια αρρωσταίνω. Πιο πιθανό είναι να φταίει το ανοσοποιητικό σου. Click για ανάπτυξη... Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:09 Η Gate4 έγραψε: #25 30-09-19 02:09 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Το έχεις συνηθίσει βρε. Δεν είναι ακριβώς το ανισοποιητικό. Είχα ιγμορίτιδα κατά το παρελθόν όπου με άσκηση και κάποια θεραπεία με αλατόνερο την είχα διώξει απλά το έχω πάρει από φόβο το θέμα και έιναι λογικό Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως είναι ένα θεματάκι που έχεις και οπουδήποτε δεν σε βοηθάει το κλίμα με αρκετή υγρασία. Υπάρχουν και χειρότερα από τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το θέμα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.