Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj
Νεοφερμένο μέλος

Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο.
εχοντας ομως πια πληροφορηθει και επιρρεαστει απο ολα μεσα για το τι τυπου σωμα θα πρεπε να χεις-και δεν σου λεω να πηγαινεις με την μαζα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχοντας ομως πια πληροφορηθει και επιρρεαστει απο ολα μεσα για το τι τυπου σωμα θα πρεπε να χεις-και δεν σου λεω να πηγαινεις με την μαζα- διαπιστωνεις πως καποια ειδη σωματος ειναι οντως πιο ελκιστηκα,τονιζω μονο σωματος, ξεχνα το προσωπο ,χαρακτηρα κλπ... το τι θα σ'αρεσει ειναι καθαρα θεμα γουστου. Και σε ρωταω , περα απο ολα τα σκατο μοντελα που βλεπεις, ντοπαρισμενα ή οχι ,δεν θεωρεις λαθος το να παραμελεις το σωμα σου ; οχι μονο απο αποψη υγειας αλλα και συνεπειας προς τον εαυτο σου. προς θεου δεν σου λεω να χαπακωθεις ή να γινεις ανορεκτικη αντιστοιχα:p ... μετρο σε ολα... αυτο αρκει![]()
![]()
Μα φυσικα,δεν αναφερομαι στην υγεια αφου αυτη ειναι παντα θεμιτη.Πιο πολυ εννοουσα τα γουστα πχ. λεπτη/οχι μεση,μικρο/μεγαλο στηθος,φουσκωτα/οχι μπρατσα κλπ...επειδη πολλα σχολια ανεφεραν αυτα.
nPb
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Είναι τραγικό να βλέπεις άνδρες 20-26+ ετών με χέρι και σώμα γυμνασιόπαιδου...![]()
Φταίνε οι ίδιοι σ' αυτό;

Javier7
Νεοφερμένο μέλος

για τους άντρες ότι να ναι
Καρβουνοψίνα
Νεοφερμένο μέλος

Το σωστό σώμα ειναι ένα μη αντιαισθητικό σωμα.
Είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα.
nPb
Επιφανές μέλος

(στη συγκεκριμένη μ' αρέσει και το πρόσωπο αλλά και ότι ψευδίζει όταν μιλάει)
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

Κορμι αλητεια
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

απαπα!![]()
Κορμι αλητεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σωστά! Η Εσωτερική εμφάνιση του ανθρώπου μετράει... εγώ πάντα ντρέπομαι που είμαι παχύς...Ποιος χ@στηκε για το σώμα; Στην τελική άλλα μετράνε![]()

Civilara
Περιβόητο μέλος

Ποιος χ@στηκε για το σώμα; Στην τελική άλλα μετράνε![]()

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικα στις μερες μας πολλοι θεωρουν ομορφο το πολυ πολυ αδυνατο σωμα για τα κοριτσιακαι το πολυ πολυ γυμνασμενο για τα αγορια.... Ποια ειναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα??
τα αγορια γενικα δεν βρισκουν ωραιο το πολυ αδυνατο. αν και αυτο ειναι σχετικο, γιατι το ωραιο σωμα κρινεται συνολικα οχι μονο απο το τι δειχνει η ζυγαρια. πχ μπορει δυο κοριτσια να εχουν ιδιο βαρος κ η μια να φαινεται κοκκαλιαρα κ η αλλη να εχει σφιχτο καλλιγραμμο σωμα. εξαρταται δηλαδη απο την κατανομη αλλα γενικα οι πολυ αδυνατες δε νομιζω οτι εχουν περαση απο αυτα που εχω δει ως τωρα. το πολυ πολυ γυμνασμενο επισης δεν εχει μεγαλη περαση τουλαχιστον σε πιο σοβαρες κοπελες

προσωπικα στις γυναικες μ αρεσει το πολυ αδυνατο σωμα (αρκει να μην φτανει στα ορια της κειτ μος). ειναι ομως επειδη ειμαι κ εγω πολυ αδυνατη -ετσι ειναι η κατασκευη μου -και γενικα ο,τι σωματοτυπο εχει κανεις αυτον συνηθως θεωρει κ πιο ωραιο αρκει να μην ειναι ανορεξικος ή χοντρος. στους ανδρες μου αρεσει το κανονικο σωμα και γενικα με απωθει το πολυ αδυνατο και οι στενες πλατες.
intefina
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι αλήθεια. Εξάλλου, πως να μη νιώθεις χοντρή, παρόλο που μπορεί να σαι μια χαρά , όταν βλέπεις στα περιοδικά τα κοκαλιάρικα μοντέλα (με το στήθος πλάκα) να ποζάρουν με τα μαγιό και να φαίνονται όλα τα παϊδια τους; Όταν αυτό θεωρείται ΟΜΟΡΦΟ ;
Όταν ιδανικές διαστάσεις θεωρούνται τα 90-60-90 ; Εγώ που είμαι 98-68-98 (τώρα μετρήθηκα) , βλέποντας αυτή νιώθω βουβάλα.
Για δείτε μια μοντέλα 90-60-90
![]()
μην επηρεαζεσαι απο μοντελα, αυτες ειναι στα περιοδικα. στην πραγματικοτητα ποσες τετοιες βλεπεις? που να συνδυαζουν τελειο προσωπο κ σκινι σωμα? με ιδανικες αναλογιες? πολυ λιγες ειναι η απαντηση και ακομη και αυτες που ειναι ετσι, συνηθως πασχιζουν να κανουν τετοιο σωμα αν δεν τις ευνοει η κατασκευη τους. εξαλλου η ομορφια βρισκεται κυριως στο προσωπο

orange crush
Δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

ο καθενας πρεπει να ειναι η καλυτερη εκδοχη του εαυτου του και να εχει αυτοπεποιηθηση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.