GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:03 Ο GiorgosAsi: #181 27-04-14 01:03 Το ιδανικο σωμα εχει προεκταση των ποδιων σε jaguar και μεγαλες τσεπες για πολλες σαμπανιεεεςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:08 Ο Fedde le Grand: #182 27-04-14 01:08 Για μένα το ιδανικό σώμα για μια γυναίκα είναι το μέτριο. Ούτε κόκκαλο, ούτε παχουλή. Δε με χαλάει να είναι σαν την Alessandra Ambrosio αλλά ούτε σαν την Kate Upton που έχει κάτι παραπάνω (Για την ακρίβεια, ίσως να 'ναι και το ιδανικό αυτό τώρα που το σκέφτομαι) Για το αντρικό σώμα τώρα,θεωρώ πως κάτι σε στυλ Daniel Craig που τον είδα στις ταινίες του James Bond είναι ότι πρέπει. Όχι πολύ φουσκωμένος, αλλά να έχει γεροδεμένο σώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:21 Ο nPb έγραψε: #183 27-04-14 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Dora_B: Δεν θα περιαυτολογησω αλλο γιατι θα βγω oof topic, απλα αφου το μαθατε, μπορειτε να με φωναζετε απλα scarlett χαχαχα!! Εγω παντως αν ημον αγορι δεν θα προτιμουσα τις χοντρουλες...ειναι το χειροτερο μου! αυτο και τα μη λευκα δοντια! Click για ανάπτυξη... Σ΄αρέσει το λευκό χαμόγελο Πετρίδης; Δηλαδή μοιάζεις στην Johansson; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:25 Η Dora_B έγραψε: #184 27-04-14 01:25 χαχα αυτο Παιζει να αρεσει μονο στον εαυτο του! η ομορφια ειναι δυναμη, και το χαμογελο το ξιφος της! ναι μοιαζω απλα ειμαι μαυρομαλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #185 27-04-14 01:34 Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ιδανικο σωμα εχει προεκταση των ποδιων σε jaguar και μεγαλες τσεπες για πολλες σαμπανιεεεςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:08 Ο Fedde le Grand: #182 27-04-14 01:08 Για μένα το ιδανικό σώμα για μια γυναίκα είναι το μέτριο. Ούτε κόκκαλο, ούτε παχουλή. Δε με χαλάει να είναι σαν την Alessandra Ambrosio αλλά ούτε σαν την Kate Upton που έχει κάτι παραπάνω (Για την ακρίβεια, ίσως να 'ναι και το ιδανικό αυτό τώρα που το σκέφτομαι) Για το αντρικό σώμα τώρα,θεωρώ πως κάτι σε στυλ Daniel Craig που τον είδα στις ταινίες του James Bond είναι ότι πρέπει. Όχι πολύ φουσκωμένος, αλλά να έχει γεροδεμένο σώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:21 Ο nPb έγραψε: #183 27-04-14 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Dora_B: Δεν θα περιαυτολογησω αλλο γιατι θα βγω oof topic, απλα αφου το μαθατε, μπορειτε να με φωναζετε απλα scarlett χαχαχα!! Εγω παντως αν ημον αγορι δεν θα προτιμουσα τις χοντρουλες...ειναι το χειροτερο μου! αυτο και τα μη λευκα δοντια! Click για ανάπτυξη... Σ΄αρέσει το λευκό χαμόγελο Πετρίδης; Δηλαδή μοιάζεις στην Johansson; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:25 Η Dora_B έγραψε: #184 27-04-14 01:25 χαχα αυτο Παιζει να αρεσει μονο στον εαυτο του! η ομορφια ειναι δυναμη, και το χαμογελο το ξιφος της! ναι μοιαζω απλα ειμαι μαυρομαλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #185 27-04-14 01:34 Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα το ιδανικό σώμα για μια γυναίκα είναι το μέτριο. Ούτε κόκκαλο, ούτε παχουλή. Δε με χαλάει να είναι σαν την Alessandra Ambrosio αλλά ούτε σαν την Kate Upton που έχει κάτι παραπάνω (Για την ακρίβεια, ίσως να 'ναι και το ιδανικό αυτό τώρα που το σκέφτομαι) Για το αντρικό σώμα τώρα,θεωρώ πως κάτι σε στυλ Daniel Craig που τον είδα στις ταινίες του James Bond είναι ότι πρέπει. Όχι πολύ φουσκωμένος, αλλά να έχει γεροδεμένο σώμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:21 Ο nPb έγραψε: #183 27-04-14 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Dora_B: Δεν θα περιαυτολογησω αλλο γιατι θα βγω oof topic, απλα αφου το μαθατε, μπορειτε να με φωναζετε απλα scarlett χαχαχα!! Εγω παντως αν ημον αγορι δεν θα προτιμουσα τις χοντρουλες...ειναι το χειροτερο μου! αυτο και τα μη λευκα δοντια! Click για ανάπτυξη... Σ΄αρέσει το λευκό χαμόγελο Πετρίδης; Δηλαδή μοιάζεις στην Johansson; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:25 Η Dora_B έγραψε: #184 27-04-14 01:25 χαχα αυτο Παιζει να αρεσει μονο στον εαυτο του! η ομορφια ειναι δυναμη, και το χαμογελο το ξιφος της! ναι μοιαζω απλα ειμαι μαυρομαλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #185 27-04-14 01:34 Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dora_B: Δεν θα περιαυτολογησω αλλο γιατι θα βγω oof topic, απλα αφου το μαθατε, μπορειτε να με φωναζετε απλα scarlett χαχαχα!! Εγω παντως αν ημον αγορι δεν θα προτιμουσα τις χοντρουλες...ειναι το χειροτερο μου! αυτο και τα μη λευκα δοντια! Click για ανάπτυξη... Σ΄αρέσει το λευκό χαμόγελο Πετρίδης; Δηλαδή μοιάζεις στην Johansson; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:25 Η Dora_B έγραψε: #184 27-04-14 01:25 χαχα αυτο Παιζει να αρεσει μονο στον εαυτο του! η ομορφια ειναι δυναμη, και το χαμογελο το ξιφος της! ναι μοιαζω απλα ειμαι μαυρομαλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #185 27-04-14 01:34 Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα αυτο Παιζει να αρεσει μονο στον εαυτο του! η ομορφια ειναι δυναμη, και το χαμογελο το ξιφος της! ναι μοιαζω απλα ειμαι μαυρομαλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #185 27-04-14 01:34 Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοπέλες του φόρουμ, ο sonny είναι πολύ ωραίο παιδί ασχέτως αν το παίζει μετριόφρονας. Είναι εντός του θέματος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 03:02 Ο jasonosaj: #186 27-04-14 03:02 αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2014 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφου το τοπικ αναφερεται σε σωμα, και εχει γινει αναφορα της johanson λιγη alba ποτε δεν εβλαψε αλλα ειναι και κατι προσωπα εκδιροφνροδκεθφνδορξδξαξδξφξφ αυτα απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:36 Η *Serena* έγραψε: #187 27-04-14 13:36 Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 13:38 Ο physicscrazy: #188 27-04-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πριν από 10 χρόνια οι γυναίκες με μεγάλο στήθος θεωρούνταν απίστευτα θελκτικές και ιδάλματα πολλών αντρών (πάμελα άντερσον κλπ κλπ) πόσα αγοράκια είχαν αφίσες τους στα δωμάτια τους...??οποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης Click για ανάπτυξη... χαχαχα...και εγω ειχα μια αφισα της...και ας ημουν 8......παιζει να χα δει ολο το baywatch ξανα και ξανα..... τεσπα στο θεμα μας...το ιδανικο σωμα για εναν αντρα πιστευω πως πρεπει να ειναι ετσι... τωρα οσον αφορα τις γυναικες....το σωμα της sophia vergara θεωρω καταπληκτικο... αλλα και σε αυτο δε λεω οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:21 Η Alma Libre: #189 27-04-14 14:21 Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ιδανικό σώμα για εμένα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Με την έννοια, οτι εγώ ας πούμε, είμαι πολύ λεπτή σε όλο μου το σώμα εκτός απο την μέση που έχω ψωμάκια και φαίνονται άσχημα, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί παίρνω/βάζω κιλά και έχω αρχίσει να κάνω ξαφνικά ραγάδες. Ξέρω, θα πείτε είμαι 15 χρονών μόνο αλλά ειλικρινά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το σώμα μου, δε με νοιάζει που έχω ψωμάκια, ούτε που έχω ραγάδες, μου αρέσει που είμαι έτσι όπως είμαι και δεν είμαι κοκκαλιάρα. Καλύτερα να ήμουν πιο παχιά, παρά πιο λεπτή, ειλικρινά. Τώρα όσο αφορά το αντίθετο φύλο, δε έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, και παχύς να είναι ο άλλος, και κοκκαλιάρης δε με ενοχλεί τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 14:44 Η Loreley έγραψε: #190 27-04-14 14:44 Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις κοπέλες. Απλά γιατί είμαστε διαφορετικοί, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι παχουλοί και αν ήταν αδύνατοι δεν θα ήταν καθόλου ωραίοι, απλά γιατί είναι έτσι φτιαγμένο το σώμα τους, όπως επίσης και το αντίθετο. Ότι του ταιριάζει και όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας. Διάβασα παραπάνω πως τα κορίτσια πρέπει να είναι σαν την Παπαρίζου ή την Σκάρλετ Γιόχανσον και τα αγόρια πρέπει να είναι ψηλοί και να έχουν six pack. Δηλαδή όσοι δεν είναι έτσι απορρίπτονται; Από οντισιόν παιρνάει ο κόσμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 19:30 Η Dora_B έγραψε: #191 27-04-14 19:30 SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SOrry αλλα ειδα κατι φωτο με αντρικα σωματα πιο πανω.. πολυ τραβηγμενες κ οχι ωραιες! για το γυναικειο σωμα σας ειπα έμμεσα πως θεωρω ιδανικο το δικο μου, και για το αντρικο θεωρω του Mariano di vaio https://data3.whicdn.com/images/52632022/large.png Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 18:06 Η _fairygirl_: #192 28-04-14 18:06 Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γυμνασμένο. Δεν εννοώ μπρατσαράδες,κοιλιακούς κλπ κλπ. Αυτό που είναι σφιχτό χωρίς τα αρρωστημένα με τα μπράτσα κλπ.Απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:08 Ο fmarulezkd: #193 28-04-14 20:08 Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Μαΐου 2014 Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γυναίκα: Κοντούλα, γλυκούλα και τουμπανιάρα. Αυτά βέβαια έρχονται δεύτερα, το πρόσωπο είναι το παν! Άντρας: Δε θα με χαλούσε να ήμουν αλά Edward Norton στο american history X. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:54 Η Mariaal έγραψε: #194 28-04-14 22:54 Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο thomas l.: #195 28-04-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaal: Ιδανικό σώμα για γυναίκα θεωρώ κάτι τύπου Rihanna. Είναι γαζέλα η κοπέλα. Τώρα ιδανικό ( μόνο για μένα υποθέτω ) για άνδρα το λεπτό και σχεδόν αγύμναστο ή έστω ελάχιστα γυμνασμένο ώστε να μην κάνει πλατς πλουτς :Ρ Κοιλιακοί, μπράτσα, στήθος ακόμα και σε μέτριο-μικρό βαθμό δεν με ελκύουν ιδιαίτερα. Click για ανάπτυξη... έτσι είμαι εγώ αδύνατος κ σχεδόν αγύμναστος το ιδανικό σώμα για γυναίκα το έχει μια συγκεκριμένη αλλά δε μπορώ να πω ποια αλλιώς έμπλεξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:00 Ο nPb έγραψε: #196 28-04-14 23:00 Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 23:10 Η Mariaal έγραψε: #197 28-04-14 23:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τελευταία βλέπω μια έξαρση της ελαφριάς μπυροκοιλιάς σε άντρες με μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Click για ανάπτυξη... Ούτε καν μπυροκοιλιά! Κόκκαλα και ξανά κόκκαλα! Να είναι σαν να έχει ρέψει το παιδάκι :Ρ Εντάξει, πλάκα κάνω αλλά οι αδύνατοι ρε παιδί μου δεν συγκρίνονται -για μένα τουλάχιστον- με κανέναν γυμνασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η iwalkinamaze: #198 29-04-14 00:52 Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 01:20 Ο jasonosaj: #199 29-04-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2014 iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Βρε αμα κολλησετε με καποιον/α θα δειτε ποσο γρηγορα αλλαζουν τα γουστα.Πραγματικα οταν φας φλασια,δεν σκεφτεσαι καν τα κιλα του/της.Εκτος κι αν κολλησατε για αυτα και μονο.Τοτε παω πασο (αν και θα ηταν λιγο λυπηρο). Click για ανάπτυξη... τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 29 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η iwalkinamaze: #200 29-04-14 14:52 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: τι δεν καταλαβες ακριβως στο τιτλο ? "οταν τρως φλασια" αναφερεσαι σε συναισθηματα ...επομενως ολιγον ακυρο το σχολιο Click για ανάπτυξη... Eννοω πως η αποψη μας για ''το ιδανικο'' διαμορφωνεται στο 80% απο τις εικονες που μας πασαρει η καθε ταινια/τηλεοραση/δεν ξερω και γω τι ως ωραιο.Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιδανικο.Ιδανικο βλεπεις ο,τι σου αρεσει ειτε πανω σου ειτε σε αλλον.Και η κοινωνια σου εχει μαθει να σου αρεσει ενα συγκεκριμενο προτυπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.