Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό

The Cuckoo's Calling - Robert Galbraith

185B54DCFDE888CD0A2DB5047A3CB5B2-1.jpg

Μέχρι στιγμής (είμαι ακόμα στην αρχή) πολύ καλό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fangirl ~Rainbow Rowell~

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1601009_594595983950957_792371408_n.png
    1601009_594595983950957_792371408_n.png
    679,3 KB · Εμφανίσεις: 150
Τους Ανθρωποφύλακες του Κοροβέση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σολή των Θεών -D'anna Elio

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κομψότητα του σκαντζόχοιρου, Μιριέλ Μπαρμπερί

Σπάνιες στιγμές αληθινής ομορφιάς μέσα από υπέροχες σελίδες λογοτεχνίας, με έξυπνο χιούμορ, ευαισθησία και αγάπη για τη ζωή, σε μια αριστουργηματική αφήγηση με δύο πρόσωπα:
"Το όνομα μου είναι Ρενέ. Είμαι πενήντα τεσσάρων χρονών, χήρα, μικρόσωμη, στρουμπουλή και άσχημη. Τα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια είμαι η θυρωρός του κτιρίου στην οδό Γκρενέλ 7, ενός όμορφου μεγάρου, που χωρίζεται σε οκτώ μεγάλα υπερπολυτελή διαμερίσματα. Δε σπούδασα, ήμουν πάντοτε φτωχή, διακριτική και ασήμαντη. Ανταποκρίνομαι όμως τέλεια σε ό,τι η κοινωνία πιστεύει ως υπόδειγμα θυρωρού πολυκατοικίας· κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι γνωρίζω πολύ περισσότερα από τους πλούσιους αλαζόνες".
"Το όνομα μου είναι Παλόμα. Είμαι δώδεκα χρονών και μένω στην οδό Γκρενέλ 7, σ' ένα αρχοντικό διαμέρισμα. Εντούτοις, παρά την καλοτυχία και τα πλούτη, από πολύ καιρό ξέρω ότι ο τελικός προορισμός μου είναι η γυάλα με τα ψάρια. Πώς το γνωρίζω; Τυχαίνει να είμαι έξυπνη. Εξαιρετικά έξυπνη, μάλιστα. Γι' αυτό έχω πάρει την απόφαση μου· στο τέλος της σχολικής χρονιάς, τη μέρα των γενεθλίων μου, στις 16 Ιουνίου, θ' αυτοκτονήσω".
Δύο ηρωίδες διαφορετικές μεταξύ τους, με κρυμμένους εσωτερικούς κόσμους και ανείπωτα μυστικά, που θα αποκαλυφθούν με την άφιξη του κυρίου Όζου, ενός καλλιεργημένου και πλούσιου Γιαπωνέζου.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

Είχα διαβάσει ένα απόσπασμα από αυτό το βιβλίο στα γαλλικά όταν προετοιμαζόμουν για το Sorbonne B2.

Καλά αυτό που διαβάζω τελευταία είναι τέλειο. Μόνο από τον τίτλο δηλαδή. :P
bookimage-1.gif

The Future of the Mind - Michio Kaku.
Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

MichioKakusTheFutureoftheMind-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
0589-1.jpg

Γιούγκερμαν - Καραγάτσης

το νημα-vicotria hislop ...:)

Νυχτογέρακα Επιστημονική φαντασία αλλά με πολιτικές προεκτάσεις Ρ

Νυχτογέρακα

Στρατης Μυριβιλης - Η δασκαλα με τα χρυσα ματια
Πολυ ωραιο, με ωραιες περιγραφες και ευχαριστη ροη.. Και η πλοκη θα με ενθουσιαζε αρκετα αν η φιλολογος μου δεν μου ειχε πει το τελος, με αποτελεσμα να μιλαει αυτος κι εγω να ειμαι "ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ???" :mad::mad:

Στιγκ Λαρσον την τριλογια!
να βρειτε τα βιβλια του και νατα διαβασεται,ειναι φοβερα!
1ο ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
https://www.psichogios.gr/site/Books/show/22508/to-koritsi-me-to-tatoyaz
2ο ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
https://www.psichogios.gr/site/Books/show/22661/to-koritsi-poy-epaize-me-th-fwtia
3ο ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΓΚΑΣ
https://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/to-koritsi-sti-folia-tis-sfigas.product

92598.jpg

Μου το εστειλαν χθες τα ξαδερφια μου! Ειμαι ακομα στην εισαγωγη...

Χωρίς εσένα δεν υπάρχει καλοκαίρι-τζέννυ χαν

Το κορίτσι κάτω από την ελιά-Λία Φλέμινγκ

Θεός και Μοντέρνα Φυσική - Paul Davies

Καλό βιβλίο και άξιο του τίτλου του
lordofthefliesimage-1.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
264pxCEA4CEBF_CEACCF81CF89CEBCCEB1_CE95C-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back