Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό

Little Prince,για 1-2 μερες αναγνωση ξανα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Twilight: Breaking dawn

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους Δαιμονισμένους, του Ντοστογιέφσκι. Ξανά.
Μεγάλη αγάπη!:inlove:

Η Αίθουσα του Θρόνου του Τασου Αθανασιαδη

γίνεται να βάλουμε ένα βιβλίο που θα ξεκινήσουμε να το διαβάζουμε σε 3 μέρες;:P

"Μια άψογη δολοφονία", Π.Ντ. Τζέιμς

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη προς το παρόν, για να δούμε και τι θα γίνει στο τέλος.

οι 50 αποχρωσεις του γκρι ( πιο ....πεθαινεις !!! )

Η Αίθουσα του Θρόνου του Τασου Αθανασιαδη

Πολύ καλή επιλογή!;)

Εγώ διαβάζω το Δρόμο με τις Φάμπρικες του Σταινμπεκ.

Μαμα κόψε το κήρυγμα... κι εσύ μπαμπά επίσης! Είναι περισσότερο ψυχολογίας...

Το τετράδιο της Μάγια- Ιζαμπέλ Αλιεντε

Είναι το καινούργιο της βιβλίο και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Διάβασα και το καλοκαίρι το Σπίτι των Πνευμάτων από την ίδια και από τότε είναι μία από τις αγαπημένες μου συγγραφείς.

Το αγνωστο παρασκηνιο της προσφυγης στο ΔΝΤ-Π. Ρουμελιωτης

Μαλακια ειναι, κοβεις φλεβα

Το ημερολογιο της Αννα Φρανκ

Πριν απο λιγες μερες δανειστηκα απο τη σχολικη βιβλιοθηκη του σχολειου το " Να ζεις , ν'αγαπας , να μαθαινεις" . Αυτο το βιβλιο μιλαει πραγματικα στην καρδια μου.Ειναι πραγματικα τοσο καλο οσο μου ειχαν πει..
Σημερα αποφασισα να παρω ενα ακομη βιβλιο για το 3μερο. Ηθελα κατι σχετικο με τη Βιολογια αλλα ευκολοδιαβαστο. Κατεληξα στην αποφαση να διαβασω αυτο
BKS0310092-2.jpg

Η κατανόηση θεμάτων όπως η κληρονομικότητα, οι νόμοι του Μέντελ, οι μεταλλάξεις, το DNA, οι γενετικές ασθένειες, ο ανασυνδυασμός των γονιδίων, κ.λπ., ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τόσο εύκολη και η ανάγνωση τόσο ευχάριστη.

Ο Mark Wheelis είναι Καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Ντέιβις. Ο Larry Gonick είναι διδάκτωρ μαθηματικών και υπεύθυνος της στήλης «Κλασικά θέματα επιστήμης» του περιοδικού Discover.

«Αν δεν μπορέσετε να κατανοήσετε τη γενετική απ' αυτό το βιβλίο, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το καταφέρετε ποτέ.»
The New Scientist
Μεσα σε ενα μεσημερι διαβασα παραπανω απο το μισο...αυτο και μονο φτανει..νομιζω :)

Πριν απο λιγες μερες δανειστηκα απο τη σχολικη βιβλιοθηκη του σχολειου το " Να ζεις , ν'αγαπας , να μαθαινεις" . Αυτο το βιβλιο μιλαει πραγματικα στην καρδια μου.Ειναι πραγματικα τοσο καλο οσο μου ειχαν πει..
Σημερα αποφασισα να παρω ενα ακομη βιβλιο για το 3μερο. Ηθελα κατι σχετικο με τη Βιολογια αλλα ευκολοδιαβαστο. Κατεληξα στην αποφαση να διαβασω αυτο
BKS0310092-1.jpg

Η κατανόηση θεμάτων όπως η κληρονομικότητα, οι νόμοι του Μέντελ, οι μεταλλάξεις, το DNA, οι γενετικές ασθένειες, ο ανασυνδυασμός των γονιδίων, κ.λπ., ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τόσο εύκολη και η ανάγνωση τόσο ευχάριστη.

Ο Mark Wheelis είναι Καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Ντέιβις. Ο Larry Gonick είναι διδάκτωρ μαθηματικών και υπεύθυνος της στήλης «Κλασικά θέματα επιστήμης» του περιοδικού Discover.

«Αν δεν μπορέσετε να κατανοήσετε τη γενετική απ' αυτό το βιβλίο, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το καταφέρετε ποτέ.»
The New Scientist
Μεσα σε ενα μεσημερι διαβασα παραπανω απο το μισο...αυτο και μονο φτανει..νομιζω :)
το βιβλίο είναι πραγματικά πολύ ωραίο :D

Προσφατα ξεκινησα να διαβαζω αυτο:Η χρονια του ερωτα.

"Η μάνα" του Μάξιμ Γκόρκι!!!

Δανείστηκα από μια φίλη μου χτες για το τριήμερο το "Έγκλημα και Τιμωρία" του Ντοστογιέφσκη.
Σήμερα θα πάω να μου δώσει και το δεύτερο τόμο. :)

Virginia Wοolf - Mrs Dalloway

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back