ippokratis20 Νεοφερμένο μέλος Ο ippokratis20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:19 Ο ippokratis20: #1 11-02-19 13:19 Ποιο απο τα δυο τμηματα εχει πιο πολυ ενδιαφερον και γενικα θελω να ακουσω γνωμες για τα τμηματα(τα κατα και τα υπερ του καθενος);; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:20 Ο GiorgosAsi: #2 11-02-19 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ippokratis20: Ποιο απο τα δυο τμηματα εχει πιο πολυ ενδιαφερον και γενικα θελω να ακουσω γνωμες για τα τμηματα(τα κατα και τα υπερ του καθενος);; Click για ανάπτυξη... Στο ΕΜΠ θα δυσκολευτεις αλλα κοιταξε τα επαγγελματικα τους δικαιωματα νομιζω ειναι περισσοτερα στο ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ippokratis20 Νεοφερμένο μέλος Ο ippokratis20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:55 Ο ippokratis20: #3 11-02-19 16:55 Οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis Mixalis! Jesse_ mixa Barka Scandal 69lover Nala angelaRet Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιο απο τα δυο τμηματα εχει πιο πολυ ενδιαφερον και γενικα θελω να ακουσω γνωμες για τα τμηματα(τα κατα και τα υπερ του καθενος);; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi Δραστήριο μέλος Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:20 Ο GiorgosAsi: #2 11-02-19 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ippokratis20: Ποιο απο τα δυο τμηματα εχει πιο πολυ ενδιαφερον και γενικα θελω να ακουσω γνωμες για τα τμηματα(τα κατα και τα υπερ του καθενος);; Click για ανάπτυξη... Στο ΕΜΠ θα δυσκολευτεις αλλα κοιταξε τα επαγγελματικα τους δικαιωματα νομιζω ειναι περισσοτερα στο ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ippokratis20 Νεοφερμένο μέλος Ο ippokratis20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:55 Ο ippokratis20: #3 11-02-19 16:55 Οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ippokratis20: Ποιο απο τα δυο τμηματα εχει πιο πολυ ενδιαφερον και γενικα θελω να ακουσω γνωμες για τα τμηματα(τα κατα και τα υπερ του καθενος);; Click για ανάπτυξη... Στο ΕΜΠ θα δυσκολευτεις αλλα κοιταξε τα επαγγελματικα τους δικαιωματα νομιζω ειναι περισσοτερα στο ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ippokratis20 Νεοφερμένο μέλος Ο ippokratis20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:55 Ο ippokratis20: #3 11-02-19 16:55 Οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.