vasilis008
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasntua
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eragon
Νεοφερμένο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι λιγο πιο δυσκολα για τους Μηχανολογους.)
δεν θα το ελεγα αυτο...αντιθετως!τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα για τους πολιτικους μηχανικους!και το γεονος αυτο αποδικνυει το πληθος του καθενος στο ΤΕΕ!πολ μηχ 29000 ενω μηχ μηχ ...οι μισοι!
-----------------------------------------
Πρωτα απο ολα δεν εχουν σχεδον τιποτα κοινο μεταξυ τους εκτος απο τους τοπογραφους με τους πολιτικους μηχανικους.Ο τοπογρφος μπορει να μετρησει χωραφια(νομιζω ο βασικος ρολος του ειναι αυτος)αλλα ενας πολιτικος μηχανικος μπορει ανετα να του "φαει" την δουλεια.Τωρα ωσον αφορα πολιτικους μηχανικους και ημμυ δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους
δεν ειναι αυτος ο βασικος ρολος των τοποογραφων ...οι πολ μηχ εχουν πολλα κοινα δικαιωματα με τους τοπ μηχ με τους πρωτους να εχουν πολυ περισσοτερα!τα δικαιωματα του τοπογραφου εχουν συζητηθει σε αλλο τοπικ!

cel
Δραστήριο μέλος

δεν θα το ελεγα αυτο...αντιθετως!τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα για τους πολιτικους μηχανικους!και το γεονος αυτο αποδικνυει το πληθος του καθενος στο ΤΕΕ!πολ μηχ 29000 ενω μηχ μηχ ...οι μισοι!
Ναι αλλα οι πολιτικοι μηχανικοι εχουν καμποσες επαγγελματικες διεξοδους σε αντιθεση με τους μηχαχανολογους μηχανικους
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αλλα οι πολιτικοι μηχανικοι εχουν καμποσες επαγγελματικες διεξοδους σε αντιθεση με τους μηχαχανολογους μηχανικους
θες να μου τις ονομασεις ?(προς θεου δεν σου κανω επιθεση ετσι...γιατι βλεπω οτι εισαι και μικρος)
cel
Δραστήριο μέλος

ΥΓ:Πρεπει να υπαρχουν και αλλα, ομψς αυτα μου ερχονται τωρα.Και αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορει να ασχοληθει με στατικες μελετες και κατασκευη κτιριων.Μπορει να υπογραψει με περιορισμους για ηλεκτρολογικα και υδραυλικα.Επισης μπορει να δουλεψει και στη πολεοδομια
το θεμα ειναι οτι με τα ισχυοντα δεδομενα αν δεν υπαρχει ενα υποβαθρο η ικανοτητα,το μπορει δηλ,(και εγω μπορει να τα λεω λιγο χοντροκομενα..ας με συγχωρεσουν οι πολ μηχ του φορουμ)μενει για τους ιδιους!
σωστα ειναι αυτα που λες με τη μονη διαφορα οτι ο πολ μηχ εχει απεριοριστα δικαιωματα για τα υδραυλικα(ο περιορισμος εγκειιται στους μηχ μηχ)!οπως και να εχει...δες τα αντιστοιχα theads αναφορικα με τον μηχ μηχ και θα παρεις την απαντηση σου ή καλυτερα θα διαμορφωσεις μιααποψη με το τι γινεται σε αυτη τη χωρα με τις απλετες ευκαιρειες ανεργιας(..οπου μπορεις να δεις ακομα και ενα μηχ μηχ να σηκωνει 2οροφα)!παντως πληροφοριακα και μονο για να καταλαβεις το που μπορει να ασχοληθει ο μηχ μηχ ...θα σου πω οτι εχω γνωστο μηχ μηχ στελεχος σε γνωστη εταιρεια ρουχων..στη ελλαδα παντα!δες και τα αλλα τοπικ και περιμενω να μου πεις την αποψη σου
cel
Δραστήριο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ εισαι μεσα στα γεγονοντα
καλα μη νομιζεις και γω μαθαινω ακομα...τωρα μπαινω στο 2ο ετος μηχ μηχ!και λενε επισης οτι " αν δεν επαινεσεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει"!

dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω απο πατρα.Θελω να μπω πρωτα πολιτικος μηχανικος και μετα με κατατακτηριες μηχ μηχανικος(Στην πατρα παντα)
εχουμε και αρκετα κοινα!εγω θελω να τελειωσω μηχ μηχ στη πατρα και να περασω στους πολ μηχ αθηνα!
vasilis008
Νεοφερμένο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άρα εσύ Samy επειδή σε βλέπω ενημερωμένο πάνω στο θέμα τι θα μου πρότεινες? (και για ποιο λόγο)
πραγματικα η απαντηση ειναι μια και μονο μια...κανε αυτο που σου αρεσει!οπως ειχε πει καποια κοπελα σε ενα αλλο τοπικ..."προτιμω να εχω στα χερια μου ενα πτυχιο του οποιου η δουλεια με ενδιαφερει ακομα και αν δεν εχω δουλεια"!σκεψου πως θα ηθελες να δεις τον εαυτο σου σε λιγα χρονια και πες μου για να σε βοηθσω!να προσπαθησω τουλαχιστον..
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δεδομένου ότι πιάνει και τμήματα πολιτικών μηχανικών αλλά και τοπογράφων ποιο θα προτείνατε ως πρώτη επιλογή;
Δεν μπορεί να αποφασίσει και θα ήθελα να τον βοηθήσω λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pol_94
Νεοφερμένο μέλος

καλυτερα πολ μηχ απο τοπογραφος κατε εμενα ειναι και θεμα γουστου βεβαιαΦέτος ένας ξάδελφος μου έδινε Πανελλήνιες. Τώρα που ήρθε η στιγμή να κάνει το μηχανογραφικό έχει βρεθεί σε δίλημμα .
Δεδομένου ότι πιάνει και τμήματα πολιτικών μηχανικών αλλά και τοπογράφων ποιο θα προτείνατε ως πρώτη επιλογή;
Δεν μπορεί να αποφασίσει και θα ήθελα να τον βοηθήσω λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή;Πιο πανω αναφερεται οτι ο πολιτικος υπογραφει με περιορισμο τα υδραυλικα αυτο ειναι τουλαχιστον λανθασμενο μονο ο πολιτικος μηχανικος εχει πληρη δικαιωματα στις υπογραφες εργων με νερα γενικοτερα
καλυτερα πολ μηχ απο τοπογραφος κατε εμενα ειναι και θεμα γουστου βεβαια
Ως προς τα επαγγελματικά δικαιώματα και αποκατάσταση τι πιστεύετε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.