Γεια σας είμαι μαθητής Γ λυκείου και θεωρώ πως θα πιάσω τα απαραίτητα μόρια για να περάσω στην σχολή πληροφορικής του εκπα. θέλω να μου πειτε αν ασχολούνται καθόλου με το game designing και γενικά τι κλίμα επικρατεί στο τμήμα από θέμα μαθημάτων καθηγητών και εργασιων
Σχολη που να διδασκει παιχνιδια δεν υπαρχει στην ελλαδα.Το game designing θα μπορουσε να ηταν ενα μεταπτυχιακο αλλα δεν υπαρχει εδω και μαλλον δεν θα υπαρξει στο μελλον γιατι η χωρα δεν εχει τετοιες δραστηριοτητες.
Η σχολη του Εκπα ειναι καλη και πληρης σχολη και να την επιλεξεις.
Θα ελεγα οτι ειναι το Νο 2 μαζι με το ΑΠΘ οπου στην Νο1 θεση ( αποψη μου) ειναι αυτη του Ηρακλειου.
Θεωρω οτι εισαι απο ο 4ο πεδιο και θα πω οτι η σχολη εχει μεσα και φυσικη αλλα οχι πολυ και δεν θα ζοριστεις ιδιαιτερα.
Τωρα αν δεν πιασεις τα μορια και πας σε αποσταση μεχρι 2750 μορια κατω, παιζει και μετεγγραφη σε αυτη και ευκολη.
Ειναι η πιο νοικοκυρημενη σχολη της πανεπιστημιουπολης με ελατωμα να μην εχει καφενείο οποτε καφε κανουν ντελιβερι ή στο αυτοματο μηχανημα.
Αλλα και αυτην να μην πιασεις και το Χαροκοπειο ειναι πολυ καλο και δεν θα χασεις κατι.
Το Χαροκοπειο ειναι το πιο φιλικο πανεπιστημιο που εχουμε για τους φοιτητες
Τωρα αν θες κατι πιο ολοκληρωμενο οπως μηχανικη υπολογιστων και δεν εισαι παιδι μονο του πληκτρολογιου, αλλα και πιο δυσκολο συνάμα, τοτε εχουμε και την σχολη μηχανικων υπολογιστων του ΠαΔΑ.