Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:31 Ο Chemwizard: #21 09-09-22 14:31 Από όσο ξέρω, το συγκεκριμένο τμήμα χημείας, ήταν παλιο ΤΕΙ που ασχολούνταν κυρίως με πετρέλαια. Ακόμη προς τα εκεί πάει εφόσον έχει τέτοιους καθηγητες. Απλα να υπενθυμισω, το πετρέλαιο είναι παρελθόν κυρίως, όχι μέλλον. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: καλημερα σας απο Κυπρο ειμαστε εχει περασει ο γιος μου στο τμημα χημειας εχει κανενα αλλο κυπριο που εχει περασει στην καβαλα στο τμημα χημειας. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έχει. Ειδικά Κρήτη είχαμε πολλούς. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ψάξετε Κυπρίους, θα μπει μια χαρά σε οποιαδήποτε παρέα! taysonstefania Νεοφερμένο μέλος Η taysonstefania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:27 Η taysonstefania: #22 09-09-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: καλημερα σας απο Κυπρο ειμαστε εχει περασει ο γιος μου στο τμημα χημειας εχει κανενα αλλο κυπριο που εχει περασει στην καβαλα στο τμημα χημειας. Click για ανάπτυξη... Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Από όσο ξέρω, το συγκεκριμένο τμήμα χημείας, ήταν παλιο ΤΕΙ που ασχολούνταν κυρίως με πετρέλαια. Ακόμη προς τα εκεί πάει εφόσον έχει τέτοιους καθηγητες. Απλα να υπενθυμισω, το πετρέλαιο είναι παρελθόν κυρίως, όχι μέλλον. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Σίγουρα θα έχει. Ειδικά Κρήτη είχαμε πολλούς. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ψάξετε Κυπρίους, θα μπει μια χαρά σε οποιαδήποτε παρέα! Click για ανάπτυξη... σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:39 Ο Chemwizard: #23 09-09-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Click για ανάπτυξη... H πιο γνωστή σελίδα είναι spitogatos.gr Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 01:13 Ο Chemwizard: #24 25-09-22 01:13 Άσχετο που μόλις πήρε το μάτι μου: Το συγκεκριμένο τμήμα πλέον έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή καλλυντικών. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jamie Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 stella... tomftw SOS Lili BiteTheDust g59 Νικολινα Giannis_19 Gxatzis kalhkardia SKG iliplus olakalathapane angies Chemwizard margik Dr. Gl. Luminous korlef Nala ggl Scandal J.Cameron Meow GeorgePap2003 estrela oups taysonstefania emilyfan85 Ιωάννης1234 Sherlockina Φινεύς thenutritionist Χάρις Maynard P.Dam. Ksenia. Ksenia77 Billas Kostakis45 George_dr george777 Don25 sophiaa kiyoshi Ioanna98 Pharmacist01 augustine χημεια4λαιφ jim2015 Billys 13 kost28 George.S bruh_234 Stergios indecisive SotiP Mammy Nun Maria_Xagorari Ελεν Dionyshs1 69lover Mers Sense angelaRet Panos33 spring day Georgekk SlimShady stefan Lester34 Xristosdimitra No name Idontknoww Lebron Unboxholics jimis2001 calliope Dora140303 Jimmy20 T C το κοριτσι του μαη globglogabgalab Angelos12345 Paragontas7000 azula BioChemical ale Than003 VforVendetta Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από όσο ξέρω, το συγκεκριμένο τμήμα χημείας, ήταν παλιο ΤΕΙ που ασχολούνταν κυρίως με πετρέλαια. Ακόμη προς τα εκεί πάει εφόσον έχει τέτοιους καθηγητες. Απλα να υπενθυμισω, το πετρέλαιο είναι παρελθόν κυρίως, όχι μέλλον. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: καλημερα σας απο Κυπρο ειμαστε εχει περασει ο γιος μου στο τμημα χημειας εχει κανενα αλλο κυπριο που εχει περασει στην καβαλα στο τμημα χημειας. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα έχει. Ειδικά Κρήτη είχαμε πολλούς. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ψάξετε Κυπρίους, θα μπει μια χαρά σε οποιαδήποτε παρέα!
taysonstefania Νεοφερμένο μέλος Η taysonstefania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:27 Η taysonstefania: #22 09-09-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: καλημερα σας απο Κυπρο ειμαστε εχει περασει ο γιος μου στο τμημα χημειας εχει κανενα αλλο κυπριο που εχει περασει στην καβαλα στο τμημα χημειας. Click για ανάπτυξη... Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Από όσο ξέρω, το συγκεκριμένο τμήμα χημείας, ήταν παλιο ΤΕΙ που ασχολούνταν κυρίως με πετρέλαια. Ακόμη προς τα εκεί πάει εφόσον έχει τέτοιους καθηγητες. Απλα να υπενθυμισω, το πετρέλαιο είναι παρελθόν κυρίως, όχι μέλλον. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Σίγουρα θα έχει. Ειδικά Κρήτη είχαμε πολλούς. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ψάξετε Κυπρίους, θα μπει μια χαρά σε οποιαδήποτε παρέα! Click για ανάπτυξη... σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:39 Ο Chemwizard: #23 09-09-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Click για ανάπτυξη... H πιο γνωστή σελίδα είναι spitogatos.gr Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 01:13 Ο Chemwizard: #24 25-09-22 01:13 Άσχετο που μόλις πήρε το μάτι μου: Το συγκεκριμένο τμήμα πλέον έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή καλλυντικών. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jamie Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 stella... tomftw SOS Lili BiteTheDust g59 Νικολινα Giannis_19 Gxatzis kalhkardia SKG iliplus olakalathapane angies Chemwizard margik Dr. Gl. Luminous korlef Nala ggl Scandal J.Cameron Meow GeorgePap2003 estrela oups taysonstefania emilyfan85 Ιωάννης1234 Sherlockina Φινεύς thenutritionist Χάρις Maynard P.Dam. Ksenia. Ksenia77 Billas Kostakis45 George_dr george777 Don25 sophiaa kiyoshi Ioanna98 Pharmacist01 augustine χημεια4λαιφ jim2015 Billys 13 kost28 George.S bruh_234 Stergios indecisive SotiP Mammy Nun Maria_Xagorari Ελεν Dionyshs1 69lover Mers Sense angelaRet Panos33 spring day Georgekk SlimShady stefan Lester34 Xristosdimitra No name Idontknoww Lebron Unboxholics jimis2001 calliope Dora140303 Jimmy20 T C το κοριτσι του μαη globglogabgalab Angelos12345 Paragontas7000 azula BioChemical ale Than003 VforVendetta Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: καλημερα σας απο Κυπρο ειμαστε εχει περασει ο γιος μου στο τμημα χημειας εχει κανενα αλλο κυπριο που εχει περασει στην καβαλα στο τμημα χημειας. Click για ανάπτυξη... Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Από όσο ξέρω, το συγκεκριμένο τμήμα χημείας, ήταν παλιο ΤΕΙ που ασχολούνταν κυρίως με πετρέλαια. Ακόμη προς τα εκεί πάει εφόσον έχει τέτοιους καθηγητες. Απλα να υπενθυμισω, το πετρέλαιο είναι παρελθόν κυρίως, όχι μέλλον. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Σίγουρα θα έχει. Ειδικά Κρήτη είχαμε πολλούς. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ψάξετε Κυπρίους, θα μπει μια χαρά σε οποιαδήποτε παρέα! Click για ανάπτυξη... σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:39 Ο Chemwizard: #23 09-09-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Click για ανάπτυξη... H πιο γνωστή σελίδα είναι spitogatos.gr Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 01:13 Ο Chemwizard: #24 25-09-22 01:13 Άσχετο που μόλις πήρε το μάτι μου: Το συγκεκριμένο τμήμα πλέον έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή καλλυντικών. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από taysonstefania: Αν μπορει καποιος να μας πει που να αποταθουμε για να βρουμε και σπιτι θα το εκτιμουσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 σιγουρα ο γιος μου ειναι πολυ ευκολοσχετιστος απλα τωρα που ειναι αρχη εχω αχωθει λιγο ο γιος μου παλι χαλαρος Click για ανάπτυξη... H πιο γνωστή σελίδα είναι spitogatos.gr
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.386 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 01:13 Ο Chemwizard: #24 25-09-22 01:13 Άσχετο που μόλις πήρε το μάτι μου: Το συγκεκριμένο τμήμα πλέον έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή καλλυντικών.
Άσχετο που μόλις πήρε το μάτι μου: Το συγκεκριμένο τμήμα πλέον έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή καλλυντικών.