Guest 699855
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
freedom15
Νεοφερμένο μέλος

Λένω να σε ρωτήσω , μπορώ με 10% να δηλωσω φέτος το τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών της σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας?ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ. Με την εγκύκλιο Φ.251/14982/Β6/3-2-2014 το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιεί ότι με την υπουργική απόφαση Φ253/10590/Β6/2014 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 172/τ.Β/30-1-2014 οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμπεριλάβουν στο μηχανογραφικό τους το τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών της σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας από το έτος 2014 και εφεξής δεν χρειάζεται να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα "Ελεύθερο Σχέδιο" και "Γραμμικό Σχέδιο".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

freedom15
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Λένω να σε ρωτήσω , μπορώ με 10% να δηλωσω φέτος το τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών της σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας?
Αν είχες δώσει πανελλαδικές την προηγούμενη χρονιά (2013), ασφαλώς και μπορείς.
freedom15
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν εδώ και λίγες μέρες αρχίζω να εμφανίζω ενδιαφέρον για το τμήμα Οπτιακουστικων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικης,επειδή θα ήθελα να μπορώ να μάθω να φτιάχνω βίντεο και να έχω ψηφιακές οπτιακουστικες γνωσεις για τον τομεα π.χ του κινηματογράφου ή ψηφοποιησης πολιτιστικων αγσθων κ.λ.π
Όμως δεν έχω γνώσεις πάνω στο χώρο της φωτογραφίας για αυτό αν μπω ( μου ενδιαφέρουν πολύ κ άλλες σχολές) θα είμαι απειρη. Μπορεί λοιπόν κάποιος που δεν έχει γνώσεις να ανταποκριθεί; Ξέρω πως υπάρχουν και μαθήματα που σε εισαγάγουν και έχουν γενικο χαρακτήρα,αλλά πρέπει να έχει κάποιες βασικές,στοιχειώδεις γνώσεις στο χώρο αυτό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό βρσδβ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzimandr
Νεοφερμένο μέλος

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Το παδα εχει απο τις πιο καλες εγκαταστασεις μετα το χαροκοπειο αν και η πανεπιστημιουπολη 1 που ειναι η σχολη ειναι πολυ φορτωμένη. Η σχολη αυτη ομως θα φυγει και θα παει σε ενα χρονο σε νεα κτηρια στην οδο πειραιως μοσχατο. Τι κανει η σχολη ομως δεν ξερωΥπάρχει κανένας που να σπουδάζει ή να ξέρει κάτι για το τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών του Πανεπιστημείου Δυτικής Αττικής; Πώς είναι τα μαθήματα, οι καθηγητές, οι εγκαταστάσεις; Γενικά μου αρέσει η φωτογραφία και θα μου άρεσε να ασχοληθώ με αυτή αλλά αξίζει η συγκεκριμένη σχολή;

Πανεπιστημιούπολη Μοσχάτου: Παρουσίαση του έργου «Αναδιαρρύθμιση & συμπλήρωση κτηρίου οδού Πειραιώς για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής» - Πανεπιστημιακοί Διάλογοι

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει κανένας που να σπουδάζει ή να ξέρει κάτι για το τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών του Πανεπιστημείου Δυτικής Αττικής; Πώς είναι τα μαθήματα, οι καθηγητές, οι εγκαταστάσεις; Γενικά μου αρέσει η φωτογραφία και θα μου άρεσε να ασχοληθώ με αυτή αλλά αξίζει η συγκεκριμένη σχολή;
Δεν νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές καθώς τέτοια τμήματα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οπότε η σχολή του Παδα είναι ίσως η μόνη επιλογή που έχεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι εκτός Αττικής.
Τώρα για καθηγητές dunno. Τα βλέπω πολύ χαλαρά τυπάκια τα περισσότερα, οπότε φαντάζομαι οτι δεν τους πιέζουν ιδιαίτερα. Οι εγκαταστάσεις επίσης απ' όσο ξέρω είναι σε καλό επίπεδο. Και τα μαθήματα θα πρέπει να τα ψάξεις παραπάνω. Θα έχεις πάντως ποικιλία μεγάλη. Απο πιο ανθρωπιστικά όπως μαθήματα ψυχολογίας και τεχνών, εως πιο τεχνικά όπως επεξεργασία εικόνας, και άλλα πιο ειδικά όπως επιστημονική φωτογραφία ή εγκληματολογική φωτογραφία. Οπότε ναι,εαν σκεφτείς οτι σπουδάζεις γενικά την επιστήμη της φωτογραφίας με ότι αυτό συνεπάγεται...θεωρώ οτι η σχολή αξίζει. Απλά μην ξεχάσεις οτι θα σου δώσει βάσεις κυρίως, αλλά σε τέτοια επαγγέλματα η δικτύωση είναι πολύ σημαντική. Και μάλλον και το εξωτερικό είναι πολύ σημαντικό για να αξιοποιηθείς στο έπακρο. Ευτυχώς σήμερα είναι και πολύ εύκολη υπόθεση το να δικτυωθείς λόγω του internet.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΣοφίαΒ
- andreas....
- Girlll20
- Claire05
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- redarrow
- Libertus
- Nikos05
- milianis
- tzimandr
- lnesb
- Thanos_D
- Dreamer_SW
- igeorgeoikonomo
- Johnman97
- ggl
- charmander
- Evapapa
- SlimShady
- kiyoshi
- korlef
- Georgekk
- calliope
- angies
- Petran001
- Jimmy20
- Greg1900
- eukleidhs1821
- tsiobieman
- constansn
- Panagiotis849
- nicole1982
- maria20
- Κλημεντίνη
- Alexecon1991
- elenicar
- Memetchi
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.