Κατι που μου διεφυγε ...
ΕΣΥ εχεις επισκευτει κανα φιλο σου στο Ηρακλειο ??
Εισαι απαραδεκτος φιλε, μονο και μονο επειδη αναφερεις το Ηρακλειο. Επειδη ειμαι απ το Ηρακλειο, και επειδη η αδερφη μου τελειωσε στο Ηρακλειο ενα εχω να σου πω. ΟΛΕΣ οι σχολες ειναι στις ΒΟΥΤΕΣ, χωριο εξω απ το Ηρακλειο 30+ λεπτα με το αυτοκινητο ειδικα το πρωι που πας για μαθημα και εισαι 10+ λεπτα μποτιλιαρισμενος σε εναν δρομο !!!!
ΕΚΕΙ οταν φευγεις το βραδυ με τα ποδια και πας στην κοντινοτερη σταση που ειναι αρκετα μακρια, υπαρχουν αρρωστα σκυλια, βρωμικα και πεινασμενα που σε περιτριγυριζουν για να βρουν τροφη...
ΕΚΕΙ αν δεν περασει λεωφωρειο η δεν το προλαβεις την εκατσες, ειτε πρεπει να εχεις αυτοκινητο, ειτε να πας με τα ποδια πραγμα που θα σου παρει μιαμηση-δυο++++ ωρες.
ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, αν δεν παρεις το λεωφωρειο, πας στο κεντρο με τα ποδια σε 10-15 το ΠΟΛΥ λεπτα απ την σχολη μας ...
ΑΥΤΑ δεν εχω κατι μαζι σου, σορι για τον τονο που χρησιμοποιησα αλλα πριν αναφερεις καποιο παραδειγμα κοιτα να το εχεις ψαξει γιατι ειμαστε και αχαριστοι απο πανω ... τελος οταν η αδερφη μου ειδε ποσο κοντα ειμαι στην σχολη (μενω στο κεντρο ακριβως στην τριπολη) δεν μπορουσε να το συνειδητοποιησει οτι συζηταω καν το θεμα της μετακινησης στην σχολη και για τα βραδια με τους λυκους και τις κοκκινοσκουφιτσες ...