justin pieper
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξεκομπλάρετε λίγο.Το όνομα του πανεπιστημίου παίζει μικρό ρόλο και για να βρείς δουλειά και για να πας σε μεταπτυχιακά.Αυτή είναι η άποψη μου.Για να πας σε ένα πχ μεταπτυχιακό δίνουν βάση στο βαθμό σου.Αποκλείεται να σε κόψουν επειδή είσα παπει και όχι ασοεε
σιγουρα αλλα στην περιπτωση που εχουμε σχεδον ισοδυναμους βαθμους αυτος απο το πιο φημισμενο πανεπιστημιο θα προτιμηθει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justin pieper
Νεοφερμένο μέλος

σιγουρα αλλα στην περιπτωση που εχουμε σχεδον ισοδυναμους βαθμους αυτος απο το πιο φημισμενο πανεπιστημιο θα προτιμηθει
Δεν νομίζω.Στο μεταπτυχακό συγκεκριμένα,μετά τον μέσο όρο κοιτάνε με τι βαθμούς έχεις περάσει μαθήματα κλειδιά.Ακόμη και στην αγορά εργασίας είναι απο τα τελευταία που κοιτάνε,εκτός αν πέσεις σε κανέναν ανίδεο εργοδότη.Παίζει ρόλο αλλά πλέον πολύ μικρό απο τι σχολή έχεις βγει.Το σημαντικότερο που θέλουν είναι να κάνεις τι δουλεία σου σωστά,στην ώρα της και να πληρώνεσαι λίγα.
Και δεν μιλάμε για διαφορές LSE και ΑΣΟΕΕ.Εκεί ναι έχει διαφορά.Αλλά αν συγκρίνεις ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Είπε ο μικρός Ιουστίνος και συνεχίζει τη ζωή του σε ένα παράλληλο σύμπαν...Δεν νομίζω.Στο μεταπτυχακό συγκεκριμένα,μετά τον μέσο όρο κοιτάνε με τι βαθμούς έχεις περάσει μαθήματα κλειδιά.Ακόμη και στην αγορά εργασίας είναι απο τα τελευταία που κοιτάνε,εκτός αν πέσεις σε κανέναν ανίδεο εργοδότη.Παίζει ρόλο αλλά πλέον πολύ μικρό απο τι σχολή έχεις βγει.Το σημαντικότερο που θέλουν είναι να κάνεις τι δουλεία σου σωστά,στην ώρα της και να πληρώνεσαι λίγα.
Και δεν μιλάμε για διαφορές LSE και ΑΣΟΕΕ.Εκεί ναι έχει διαφορά.Αλλά αν συγκρίνεις ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ
justin pieper
Νεοφερμένο μέλος

Είπε ο μικρός Ιουστίνος και συνεχίζει τη ζωή του σε ένα παράλληλο σύμπαν...
Άποψη σου.Εγώ έχω καταλάβει ότι το όνομα είναι μόνο για μόστρα.Και είμαι στην ΑΣΟΕΕ που έχει το πιο φημισμένο όνομα στον τομέα,δεν έχω λόγο να λέω το αντίθετο
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Σαφώς.Άποψη σου.
Εγώ έχω καταλάβει ότι το όνομα είναι μόνο για μόστρα.Και είμαι στην ΑΣΟΕΕ που έχει το πιο φημισμένο όνομα στον τομέα,δεν έχω λόγο να λέω το αντίθετο
Φυσικά μιλάς εκ του ασφαλούς.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

μαριαα χανια
Νεοφερμένο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Εμένα πχ φοιτητές του ΠΑΠΕΙ μου είπαν ότι η ύλη του είναι πιο διευρυμένη απ'ότι στην ΑΣΟΕΕ και πως στην ΑΣΟΕΕ επιμένουν πολύ σε συγκεκριμένα λίγα πράγματα. Κάποιος έχει καμιά ιδέα;
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Επίσης, το ΠΑ.ΠΕΙ έχει μιάμιση φορές περισσότερα μαθήματα.
Στο ΟΠΑ στο 3ο έτος επιλέγεις 1 από τις 4 κατευθύνσεις (Διοίκηση Επιχειρήσεων,Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων,Λογιστική & Χρηματοδοτική Διοίκηση) , έχεις μαθήματα επιλογής άλλων κατευθύνσεων και μαθήματα ελεύθερης επιλογής ώστε να χτίσεις το πτυχίο σου με μαθήματα που εσύ θέλεις.
Στο ΠΑ.ΠΕΙ έχεις 44 υποχρεωτικά μαθήματα και 64 επιλογής απο τα οποία επιλέγεις τα 14 που καθίστανται υποχρεωτικά εφόσον επιλεγούν και επιλέγονται από επτά θεσμοθετημένες ομάδες ομοειδών μαθημάτων, που αναγράφονται στον πίνακα του προγράμματος [αρχίζοντας από το 5ο εξάμηνο].
Και έτσι και αλλιώς, δεν βρίσκω πραγματικά το λόγο ενώ πιάνεις ΟΠΑ να μην το δηλώσεις πάνω από το ΠΑ.ΠΕΙ!
Σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζω το ΠΑ.ΠΕΙ αλλά ΟΚ μη λέμε και ότι θέλουμε... το πτυχίο ΟΠΑ μετράει και βέβαια αυτό που ισχύει είναι ότι σε όποιο τμήμα πανεπιστημίου και αν περάσεις, σημασία είναι να σου αρέσει,να ψαχτείς και να είσαι καλός στο αντικείμενο αυτό που σπουδάζεις...και έτσι θα ξεχωρίσεις.
(το ξαναλέω για τρίτη φορά και δε θέλω να καταντήσω γραφικός).
Princesse
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην το σκέφτεσαι καθόλου ΑΣΣΟΕ
Τι να μη σκέφτεται καθόλου η ΑΣΟΕΕ?
Αν και έχει ζητήσει να τη φωνάζουμε "ΟΠΑ"...η ψωνάρα!
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να μη σκέφτεται καθόλου η ΑΣΟΕΕ?
Αν και έχει ζητήσει να τη φωνάζουμε "ΟΠΑ"...η ψωνάρα!
οχι μαλλον εννοει αν καποιος σκεφτεται ασοεε η παπει να επιλεξει ασοεε χωρις δευτερη σκεψη
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι μετραει ρε πρωτοετακο που ακομα δεν εχεις ανακαλυψει την ΑΣΟΕΕ κατα που πεφτει....παρε πτυχιο και μετα θα δεις τι μετραει....να μιλας λιγο να δουλευεις πολυ και να σου κοβει το μυαλο.....και θα δεις αν θα βρεις τοτε δουλεια.....οχι βεβαια οτι αθ βρω εγω δουλεια.......ΑΦΗΣΤΕ τα κολληματα αυταΌσο αφορά το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων , το ΠΑ.ΠΕΙ είναι αρκετά εως πολύ πιο θεωρητικό απο το Ο.Π.Α και αυτό μπορεί να το δει ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
Επίσης, το ΠΑ.ΠΕΙ έχει μιάμιση φορές περισσότερα μαθήματα.
Στο ΟΠΑ στο 3ο έτος επιλέγεις 1 από τις 4 κατευθύνσεις (Διοίκηση Επιχειρήσεων,Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων,Λογιστική & Χρηματοδοτική Διοίκηση) , έχεις μαθήματα επιλογής άλλων κατευθύνσεων και μαθήματα ελεύθερης επιλογής ώστε να χτίσεις το πτυχίο σου με μαθήματα που εσύ θέλεις.
Στο ΠΑ.ΠΕΙ έχεις 44 υποχρεωτικά μαθήματα και 64 επιλογής απο τα οποία επιλέγεις τα 14 που καθίστανται υποχρεωτικά εφόσον επιλεγούν και επιλέγονται από επτά θεσμοθετημένες ομάδες ομοειδών μαθημάτων, που αναγράφονται στον πίνακα του προγράμματος [αρχίζοντας από το 5ο εξάμηνο].
Και έτσι και αλλιώς, δεν βρίσκω πραγματικά το λόγο ενώ πιάνεις ΟΠΑ να μην το δηλώσεις πάνω από το ΠΑ.ΠΕΙ!
Σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζω το ΠΑ.ΠΕΙ αλλά ΟΚ μη λέμε και ότι θέλουμε... το πτυχίο ΟΠΑ μετράει και βέβαια αυτό που ισχύει είναι ότι σε όποιο τμήμα πανεπιστημίου και αν περάσεις, σημασία είναι να σου αρέσει,να ψαχτείς και να είσαι καλός στο αντικείμενο αυτό που σπουδάζεις...και έτσι θα ξεχωρίσεις.
(το ξαναλέω για τρίτη φορά και δε θέλω να καταντήσω γραφικός).
nPb
Επιφανές μέλος

Γιατί θα πρέπει μια ζωή σε τούτο το χανείο, να στεκόμαστε στην μαζική χαρταπλιά μετριότητας, στην τυπολατρεία, στην επιδειξιομανία ποιος την έχει μεγαλύτερη και να μην κοιτάζουμε την ουσία της αγοράς εργασίας με τα "καρτέλ" επαγγελμάτων και την μαζική ανεργία; Εικοσικάτι Πανεπιστήμια έχουμε, τι στο καλό; Μάπες φοιτούν εκεί; Μπρόκολα φοιτούν εκεί; Μόνο η ΑΣΟΕΕ, το ΕΜΠ και το Παπεί βγάζει επιστήμονες;

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Διάθεση για αστειάκια βραδυάτικα;Δυστυχώς η αγορά δεν καταλαβαίνει από ΑΣΟΕΕ και Παπειά αλλά από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά. Το πτυχίο είναι το τελευταίο "διαβατήριο" μετά την προσωπικότητα (επικοινωνιακά χαρίσματα, θέληση, εργατικότητα) του κατόχου του. Και λοιπόν κύριοι, κάποιος που δεν θα τελειώσει το Παπεί ή το Γατί ή την ΑΣΟΕΕ..θα αποτύχει στην ζωή του; Ή δεν θα έχει προοπτικές; Ή οι καριέρες χτίζονται μόνο με Πανεπιστημιακά χαρτια;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Διάθεση για αστειάκια βραδυάτικα;
Ειρωνικο ειναι αυτο? Νομιζεις οτι πανεπιστημια τυπου ΕΜΠ ΟΠΑ ,και αλλες φιρμες προσφερουν κατι παραπανω απο τα ΄΄καημενα΄΄ της επαρχιας? Τουλαχιστον το ΠαΠει δεν ειναι σαν bunker του δευτερου παγκοσμιου πολεμου....(σε σχεση με το οπα)
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειρωνικο ειναι αυτο? Νομιζεις οτι πανεπιστημια τυπου ΕΜΠ ΟΠΑ ,και αλλες φιρμες προσφερουν κατι παραπανω απο τα ΄΄καημενα΄΄ της επαρχιας? Τουλαχιστον το ΠαΠει δεν ειναι σαν bunker του δευτερου παγκοσμιου πολεμου....(σε σχεση με το οπα)
Μήπως να κοίταζες το ΕΚΠΑ πρώτα ρε biochemist wannabe?
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι έκανες γαργάρα το μισό ποστ που σχολίασα. Στο ερώτημα σου. Δεν το νομίζω. Το πιστεύω. Το γιατί δεν θα κάτσω να το εξηγήσω.Ειρωνικο ειναι αυτο? Νομιζεις οτι πανεπιστημια τυπου ΕΜΠ ΟΠΑ ,και αλλες φιρμες προσφερουν κατι παραπανω απο τα ΄΄καημενα΄΄ της επαρχιας? Τουλαχιστον το ΠαΠει δεν ειναι σαν bunker του δευτερου παγκοσμιου πολεμου....(σε σχεση με το οπα)
Hint: δες προς τη σωστή κατεύθυνση και θα καταλάβεις.
boss.
Δραστήριο μέλος

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι έκανες γαργάρα το μισό ποστ που σχολίασα. Στο ερώτημα σου. Δεν το νομίζω. Το πιστεύω. Το γιατί δεν θα κάτσω να το εξηγήσω.
Hint: δες προς τη σωστή κατεύθυνση και θα καταλάβεις.
ααα, καλα..... οτι να ναι ετσι ? ονειροβατουμε? ονειροβατουμε ? ε? ατιμουτσικο! ξυπνα ρε, κοιτα λιγο γυρω σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.