Giorgos22140
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgos22140 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

29-08-21

09:29
Παιδία οικονομικων επιστημων απθ ή λογχρη παδα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.510 μηνύματα.

29-08-21

10:01
ευκολοΠαιδία οικονομικων επιστημων απθ ή λογχρη παδα
αν θες να γινεις λογιστης , Λοχρη Παδα ( δες αν αντεχεις την εννοια του λογιστη)
αν θες γενικως Διοικηση Επιχειρησεων , Οικονομικων Σπουδων ΑΠΘ
Giorgos22140
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgos22140 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

29-08-21

10:04
Το θεμα ειναι το λογχρη του παδα ειναι κατωτεροευκολο
αν θες να γινεις λογιστης , Λοχρη Παδα ( δες αν αντεχεις την εννοια του λογιστη)
αν θες γενικως Διοικηση Επιχειρησεων , Οικονομικων Σπουδων ΑΠΘ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.510 μηνύματα.

29-08-21

10:06
Αν εχεις τετοιες μοριακες ιδεοληψίες πηγαινε απθ γιατι θα νιωθεις ενα κενο μεσα σου.Το θεμα ειναι το λογχρη του παδα ειναι κατωτερο
Papwallstreet
Νεοφερμένο μέλος
Ο Papwallstreet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Καλησπέρα μολις έδωσα παννεληνιες εχω καταφέρει και έχω συγκεντρώσει γυρω στος 14 χιλιαδες , μου αρεσουν πολυ τα λογιστικά και τα χρηματοοικονομικά και θελω να ακολουθήσω αυτον τον κλάδο οικονομικών, τα μορια μου δινουν τις εξής επιλογές: λοχρη παδα και παντειο δημοσια διοικηση και οικονομικης και περιφερειακής ανάπτυξης, χαροκοπειο οικονομιας και βιώσιμης ανάπτυξης, ιδανικά θα ήθελα το λοχρη αλλα το φοβάμαι σαν τμημα λογω τωβ προβληματων του παδα ως παλιο τει δικαιωματα κτλ ονομα το οποιο επηρεαζει την αγορα εργασιας σε σχεση με το παντειο, μπορει καποιος να με βοηθήσει τι προοπτικές εχω για το καθε τμημα και γενικα τι ισχυει στην αγορα γιατι ειμαι χαμενος;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

απο αυτα μονο παδα.Καλησπέρα μολις έδωσα παννεληνιες εχω καταφέρει και έχω συγκεντρώσει γυρω στος 14 χιλιαδες , μου αρεσουν πολυ τα λογιστικά και τα χρηματοοικονομικά και θελω να ακολουθήσω αυτον τον κλάδο οικονομικών, τα μορια μου δινουν τις εξής επιλογές: λοχρη παδα και παντειο δημοσια διοικηση και οικονομικης και περιφερειακής ανάπτυξης, χαροκοπειο οικονομιας και βιώσιμης ανάπτυξης, ιδανικά θα ήθελα το λοχρη αλλα το φοβάμαι σαν τμημα λογω τωβ προβληματων του παδα ως παλιο τει δικαιωματα κτλ ονομα το οποιο επηρεαζει την αγορα εργασιας σε σχεση με το παντειο, μπορει καποιος να με βοηθήσει τι προοπτικές εχω για το καθε τμημα και γενικα τι ισχυει στην αγορα γιατι ειμαι χαμενος;;
Τα δικαιωματα ειναι τα ιδια (ΟΕΕ) και το ονομα του παδα ειναι πιο ισχυρο στην αγορα εναντι των αλλων δυο για αυτο που ζητας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vassiliki.ko
- Papwallstreet
- Hased Babis
- mikrosamiamidi
- Corfu kitty
- AggelikiGr
- charmander
- korydallos
- Anna1974
- EFIANA
- UserGr2023
- ΓΙΑΝΝΗΣ61