KostasT98
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasT98
Νεοφερμένο μέλος

NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasT98
Νεοφερμένο μέλος

NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος

KostasT98
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Γεια σας. Εδωσα πανελληνιες φετος απο θεωρητικη κατευθυνση και συγκεντρωσα 15.300 μορια( 18.1 λατινικα, 17.1 ιστορια, 14.1 εκθεση, 12.9 αρχαια) χωρις φροντιστηριο. Δεν ειμαι ευχαριστημενη καθως δεν φτανουν τα μορια για τις σχολες που με ενδιαφεραν ( ψυχολογια, αγγλικη φιλολογια , νομικη). Δεν ξέρω τι να βαλω στο μηχανογραφικο μου ως πρωτη επιλογη .. απο αυτες που μπορω να εισαχθω με τα μορια μου και να μου αρεσει ειναι η φιλολογια αλλα οχι αθηνας , για την οποια αν την βαλω θα περιμενω για μεταγραφη στην αθηνα. Δεν ξερω τι να κανω να γραφτω στην σχολη της φιλολογιας και να την σπουδασω ( δεν ξερω αν θα μου αρεσει τοσο) ή να ξαναδωσω εχοντας κρατησει θεση στο πανεπιστημιο ?? Οσοι εχετε δωσει 2η φορα πως ήταν? Ειμαι πολυ μπερδευμενη αυτην την στιγμη καθως αν ξαναδωσω δεν ξερω αν θα εχω την απαραιτητη ψυχολογια και δυναμη.![]()
Επειδή είδα ότι αρχική σου προτίμηση ήταν η Ψυχολογία και επειδή όπως αναφέρεις αμφιβάλλεις αν θα μπορέσεις να ξαναπεράσεις τη διαδικασία των πανελλαδικών, θα ήθελα να σου προτείνω το επάγγελμα του Κοινωνικού Λειτουργού. Στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Αθήνας η περσινή βάση ήταν 14408 μόρια, οπότε νομίζω ότι ακόμα και αν ανέβουν οι βάσεις, με τα μόρια που έχεις συγκεντρώσει την πιάνεις τη σχολή. Βέβαια υπάρχει και η αντίστοιχη σχολή Κοινωνικής Εργασίας Κρήτης (Ηράκλειο) με περσινή βάση 12019 μόρια. Αφού δικαιούσαι μετεγγραφή μπορείς να τη δηλώσεις κι αυτήν. Νομίζω θα καλύψει τα ενδιαφέροντά σου και έτσι δεν θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που δεν σε ενδιαφέρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...