dimitris-aigio
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως τα γιαννενα ειναι πολυ ωραια οπως και η σχολη ειναι ωραια και εχει πολυ καλους καθηγητες .
αν ειναι πες τι ζητας και θα σου απαντησω αν εχει αυτα που θελεις πιο ειδικα .
froso a.
Νεοφερμένο μέλος

dimitris-aigio
Νεοφερμένο μέλος

εγω ειμαι στο ιστορικο- αρχαιολογικο ιωαννινων , ρωτα οτι θελεις .
Παντως τα γιαννενα ειναι πολυ ωραια οπως και η σχολη ειναι ωραια και εχει πολυ καλους καθηγητες .
αν ειναι πες τι ζητας και θα σου απαντησω αν εχει αυτα που θελεις πιο ειδικα .
Βασικα εχω ακουσει να λενε πολλα ατομα πως ειναι μια απο τις καλυτερες σχολες στο ειδος της!! αν και δεν ειχα την τυχη να παω ποτε στα Γιαννενα μετα απο μια συντομη ερευνα ανακαλυψα πως η φοιτιτικη ζωη ειναι σημα κατατεθεν της πολης.. δεν εχω καποιες συγκεκριμενες αποριες αν θες μπορεις να μου πεις τις ετυπωσεις σου κατα το πρωτο διαστημα προσαρμογης σου στη σχολη..πιο πολυ ενδιαφερομαι για την ιστορικη κατευθυνση και οχι τοσο για την αρχαιολογικη.... ευχαριστω!!!
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικα τα ωραρια ειναι καλα και η προσαρμογη θα επελθει μεσα σε 2 μηνες το πολυ .
ιστορικη κατευθυνση ειμαι και εγω .
dimitris-aigio
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα
Δραστήριο μέλος

Θέλει μήπως κάποιος άλλος να προσθέσει κάτι ;συμβουλές για τους φοιτητές του τμήματος π.χ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.